2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Banada 50lik yapıldı. 211 çıktı. 3 gün diyet yapınca düştü. Böyle kontrollü devam edeceksin dedi. Hamileyken zor. Canın bişey çektiğinde nefsini körleyecek kadar ye sadece dedi.

haklısın ama üç gün öncesine kadar ne kadar mutluydum diyorum noluyo birden, çocuğu olamayanları düşünüyorum çok günah yani benim böyle mutsuz olmam kendimi ayıplıyorum ama elimde değil.
Son 3 ayda duygusal dalgalanmalar artıyor canım. Ben ilkinde son 1 ayda özellikle sürekli ağlak agresif bişey olmuştum. Sıkılıp bunalıyodum. Şimdide oluyor karamsarlık geliyor ama normal bişey emin ol. Ağlarken gülmek ya da gülerken ağlamak felan bunlar bile geliyor başımıza sona doğru:) kendini hiç ayıplama, kasıtlı düşünmüyosun sonuçta.

haklısın ağlarken gülme de geliyo, eşim yakında deli olduğumu düşünecek

Kızlar hayırlı sabahlar cümleten
Öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum..Annelikte bir öğretmenliktir sizin işiniz çifte standart oluyor haliyle Allah kolaylık versin hepinize

Sağlık ocağına gittim kan verdim.Ayda bir çağıracaklarmış böyle.Heryerde durum bu şekilde mi merak ettim.Birde hemşireye sordum şeker yüklemesi yapılmıyormuş sağlık ocağında.Sanki yapılıyor diyenler olmuştu heryerde farklı demek ki

Ama seninkide pek hoşmuş bacım , başım ağrıyor, dişim ağrıyor hadi kuşum ağrıyor olsun :) kirpik dipleri nedir :):)
Adamlar profesyonel olmuşlar , sağlam bahaneler lazım artık

Banada 50lik yapıldı. 211 çıktı. 3 gün diyet yapınca düştü. Böyle kontrollü devam edeceksin dedi. Hamileyken zor. Canın bişey çektiğinde nefsini körleyecek kadar ye sadece dedi.
Evet 200 un üstünü risk görüyorlar ama bebeğe bakti mi bebek irimi mesela benimki normsl hatta biraz kucuk bile sanirim ondan cok kasmadi ama diyetin ne demek oldugunu cok iyi bilirim ilkinde sıkı diyet yapmistim salata sinirsizdi her yemegun yanına çokca yapip onunla doyunuyordum kofte et bile grlaydi ama bunda ekmegi az yiyecegum okadar diger her sey doyuncaya kadar canan karatayin kitabi var gebelikte beslenme onu temin et ac kalmadan diyet yaparsin

Evet ayda bir çagırıyorlar bizim asm de hastanenin yapmadıgı tahlilleri bile yapiyorlar şeker yuklemede dahil.

ilk zamanlar dediğiniz normalde 1 yaşına kadar sığıyorlar içine :) zaten seyahat ederken oto koltuğu şart hemde güvenliği için önemli, bizim ilk ikisinde chicco marka vardı sonra satmıştık şimdi görümcem oğlununkini verecek o da yine chicco ama en iyisi maxi-cosi veya Cybex marka olanlar ama fiyatları da güzel onların :)

bizim burdada şeker yapılmıyo malesef

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda nesiller yetiştiren tüm öğretmen arkadaşlarımın Öğretmenler Gününü kutlarım

Ben de öğretmen arkadaşlarımızın bu guzel gününü kutlamak istiyordum. Ama içimden geçen en guzel cümleyi kurmussun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…