2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben geldim. Tahlillerde sorun yok şükür. Açlık tokluk kan şekerinede bakıldı. Aç 81, tok 112 çıkmış.
Amaaa kaç gündür libido konusuyoduk artık kaçmama gerek kalmadı, dr artık birliktelik olmasın dedi sankim konuşmalarımızı bilir gibi ne güzel denk geldi

Gecenin 1inde oldu.evde de tansiyon aletimiz yok.aslında olsa iyi olur.aklima s sonradan tansiyondan mi ki diye geldi ama şükür gecti.ama çok korktum panik atak hastasi mi oldum diyorum kendi kendime
Ben de var panik atak. Ama sadece tek sefer olduysa ve onun dışında başka belirtilerinde yoksa direkt öyle demek doğru olmaz tabi. Stres kaynaklı geçici bişey olabilir, kafana bişey taktıysan felan..

Buradan mothercare in sitesindeki herseyleri alıp bitiren bana bir eldiven bile bırakmayan tatlış annelere teşekkür ediyorum :)))))))))

Kızlar oğlum su çiçeği çıkarıyor şuan sağlık ocağına götürdüm gebelik te sakıncalı dedi virüs bulaşabilir dedi ama ben küçükken cikarmisim varmı bir bilginiz

Gözün aydin. Yalniz niye birlikteliği yasakladi sorun yoksa?

Canim çok gecmis olsun.ben kullanıyorum ana fitil seklinde günde 1 tane.haftada bir kerede igne vuruluyorum.bir ay daha kullanalım dedi doktorum.çok şükür simdilik hersey yolunda.rabbim sag salim kucagimiza versin inşallah

Evet ayda bir çagırıyorlar bizim asm de hastanenin yapmadıgı tahlilleri bile yapiyorlar şeker yuklemede dahil.

Tahliller konusunda bilgim yok ama şeker yüklemesi yapılmıyor dedi hemşire.Heryerde aynı yapıverseler şu sistemi nolurdu gidip yaptırırdık herşeyi kolayca.

Sevindim adına canım gözün aydın.Ama yasak neden bir sıkıntı mı gördü doktorun?

Peki sende oto koltuğu mu yoksa taşıma sepeti mi ilk kullanılmalı ? Ben tasıma sepeti diye biliyorum ama bi kaç kişi de direk oto koltuğu al dedi

Peki sende oto koltuğu mu yoksa taşıma sepeti mi ilk kullanılmalı ? Ben tasıma sepeti diye biliyorum ama bi kaç kişi de direk oto koltuğu al dedi

oto koltuğu yenidoğanken kullanamazsınız. bi tane puset alın. iyice doğrulmaya başladığında oto koltuk alın derim.

Kizlar doktora gittim hem bobrek sismesinden hem grip icin adam bana tas dusurmussun dedi delimdir nedir .neyse ciktim özele geldim oda suan katater takilmasina gerek yok dedi kontrol altinda tutulacak. Safea kesesinde tas var ida digum sonrasi safra kesesi alinacak .gribi unuttuk valla evd geldim yatiyorum ama kasilmalar var korkuyorum suan

çok geçmiş olsun canım, üzüldüm ya, moralini yüksek tut iyi olursun inş.

Gözün aydin. Yalniz niye birlikteliği yasakladi sorun yoksa?
Herhangi bir sorun yokmuş, rahim ağzı dahil. Ama son 1 2 ayda yasaklıyordu hep hastalarına. Bu kez erken dedi. Bende sormadım o an.
Sevindim adına canım gözün aydın.Ama yasak neden bir sıkıntı mı gördü doktorun?
Sağol canım, yok bir sıkıntı görmedi şükür herşey yolunda. Neden erkenden yasakladığını sormadım açıkcası. 8.ayda yasaklıyodu genelde. Belki bu şiddetli kasık ağrımdan dolayı da demiş olabilir şimdi aklıma geldi. Magnezyum bsşlattı.

Canım çok geçmiş olsun. Katater takılmamasına sevindim. Safra konusunda yorumsuzum. Safra taşı böbrektekinden daha fazla sıkıntı veriyormuş. Ben böbreklerden düşürüyorum lise zamanlarımdan beri. Safrada çamurlaşma oluyor haliyle, taşa dönerse ameliyat diyolar. Mecbur kalınca çare yok malesef. Allah yardımcımız olsun.

Gecenin 1inde oldu.evde de tansiyon aletimiz yok.aslında olsa iyi olur.aklima s sonradan tansiyondan mi ki diye geldi ama şükür gecti.ama çok korktum panik atak hastasi mi oldum diyorum kendi kendime
Alabilsen aslinda her evde kaliteli bir tansiyon aleti olmasi cok iyi birsey. Herzaman icin lazim olabiliyor. Neyseki gecmis insaallah tekrari olmaz birdaha canm.

Evinin musaitligine bagli. Bizim evde cok esya var. Boş odamiz yok. Cift gardrop var. Gardrobun bi tarafini bosalttim bebeye. Anne yani aldim 4 yasa kadar. Idare eder.

Anne yani b3sikler biraz kucuk oluyor cnim sanki?park yatak mi diosun acaba?
60×120 ölcülerinde. Sunta değil ağaç. 4 yasa kadar kullanilabiliyor.

Aaa bende bakayim vanim onlara.foto yukleme sansin warmi?
Foto az sonra.

haklısın ama üç gün öncesine kadar ne kadar mutluydum diyorum noluyo birden, çocuğu olamayanları düşünüyorum çok günah yani benim böyle mutsuz olmam kendimi ayıplıyorum ama elimde değil.
Ben de ayniyim. Nankor gibi hissediyom kendimi.

Hanımlar merhaba. Şeker yüklemesi yaptırıp şeker çıkanlar var mı aramızda? 3 gündür diyetteyim. Ama çok zorlanıyorum
Ben cnm doktor direk diyetisyene gitmen gerekiyor dedi. Aksi gibi acayip iştahım açıkk tatlılar istiyorum. Kilo artışımm çok hesapladım aynınhızla gidersem 80 kilodayken dogurucam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…