2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Buradan mothercare in sitesindeki herseyleri alıp bitiren bana bir eldiven bile bırakmayan tatlış annelere teşekkür ediyorum :)))))))))
Daha guzelleri cartersda var oraya da bi bak canim motharecare ın en alinası şeyi tukumlaridir bana göre onu da her daim bulabilirsin canım ben hep mağazasindan alıyorum netine hiç bakmadim

Kızlar oğlum su çiçeği çıkarıyor şuan sağlık ocağına götürdüm gebelik te sakıncalı dedi virüs bulaşabilir dedi ama ben küçükken cikarmisim varmı bir bilginiz
Canımm benim 3. Ayım falandı bi arkadaşımızın cocugu suncixeğiydi aynı ortamda bulunmustuk. Doktora sorduk geçirdiysen sıkıntı olmaz dedi ben geçirmiştim ama emin olmak icin testini yaptırdım kan tahlili. İstersen bakıp ismini söyleyebilirim testin

haklısın ama üç gün öncesine kadar ne kadar mutluydum diyorum noluyo birden, çocuğu olamayanları düşünüyorum çok günah yani benim böyle mutsuz olmam kendimi ayıplıyorum ama elimde değil.
5senedir olmuyordu çocuğumuz çok kötü zamanlar geçirdim duyduğum her hamilelik haberinde günlerce hasta olurdum ağlamaktan şükürler olsun Rabbime ikizlere hamileyim şuan hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum yıllardır hiç mutlu değilmişim meğerse :) o yüzden şükredin anne olabilmek herkese nasip olmayan çok özel bir duygu güzel geçirin

Geçmiş olsun. Bol su iç, varsa maden suyu da kasilmalara iyi geliyormuş

Rekor ben de bizim 10 senedir ilk 5 te dr izin vermedi çok ağır tedaviler gördüm sonra olmadi eşim ameliyat oldu benim yaş ilerledi 2 kez düşük derken çok şükür seni çok iyi anliyorum

Kizlar bende mothetcare den kesinlikle citcitli body tavsiye etmiyorum yakalar cok fena esniyor yikandikca. Ama gezmelik kiyafetler ve 5 yas pijamalar filan güzel oluyor

Dün gece karnımı dinledi eşim duyuluyor dedi ama bayağı bi uğraştık her yere tuttu kulağını bi yandan da konuşuyor o da babası nereye dayıyorsa kulağını oraya bi vuruyor gülmekten öldük ama benim Canım sıkkın bugün çok

diyorsun benim dedigim olacak bak gorursun. sonucta ben tasiyorum cadiyi. hemen 2 oglumun isimlerini ortak karar ile koyduk ARAF&ASAF en azindan kizin ismini ben koyim onada hakkim olsun yani
Bence de bak orada haklısın bana pek karışmadı eşim ben ne diyorsam o oluyor bakalım

Kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum Canım çok sıkkın ve aşırı sinirliyim eşimin ailesiyle görüşmüyorum ben neden diyecek olursanız eşimi arayan bi bayan olmuştu geçen sene kaynanam onlarla görüşüyordu benim inadıma resimler çekilip sosyal medyaya yüklüyordu bende diyeceğimi deyip kestim görüşmeyi 3 gün önce Facebook hesabımızı bi bayan ekledi bende kabul etmedim kimsiniz diye yazdım bu arada ortak kullanıyoruz eşimle eşimin dayısının eşinin kuzeniymiş Azeriler ne alaka ekliyor Bebeğiniz erkek mi kız mı vs gibi sorular sordu bilir bilmez bişey demedim ama ben sizleri çok iyi tanıyorum vs dedi eşime söylemedim bugün De kızının Facebook hesabından ekledi sonra isteği kaldırdı bu bayanla kaynanam olacak çok yakın yine bişeyler peşinde mi diye aklıma geliyor mide bulandırmaya mı çalışıyorlar tam anlam veremiyorum kimsenin günahını da almak istemiyorum şeytan diyor ara veya bin taksiye git o kadının saçını başını yol vallahi Bırakın annelik yapmayı huzurumuzu bozmasınlar yeter ben birdaha ayrılmak çocuklarımla ortada kalmak istemiyorum huzursuzluk istemiyorum çok şeyler yaşadım eşimi de çok seviyorum zaten hamilelik vs yetiyor bana sizce bu konuyu eşime söyleyeyim mi siz olsanız ne düşünürdünüz ?

Mide bulandirmaya çalışıyorlar bence eşine söyle böyle böyle oldu diye ne yapmaya çalışıyorlar de sen muhatap olma eşin ilgilensin konuyla

Engelle gitsin, esinin de kafasını meşgul etme hiç.

Bacım yanlış anlama ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme engelle sen devam et hayatına düşünme bile

Merhaba hanımlar bende Mart annesi olucam inşallah, arada ben de size takılabilirim, hepimize kolay bir doğum diliyorum, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Yok canım yok , sen sakin kal kii amaçları seni kışkırtmak tahrik esip huzur bozmaksa ulaşamasınlar..
Oh dedirtme ne kendini ne eşinide yıpratma basit insanlar için. Ben olsam görmezden gelirim eşime de hiç bahsetmem...

Söylemek istemiyorum zaten yani dedim ki ben mi evham yapıyorum ama sizde bana hak verdiniz kardeşime anlattım o da sizin gibi söyledi ben engelliyorum o kadını o zaman ama bu sefer de numarasını verir eşimin kafam allak bullak

Bacım yanlış anlama ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme engelle sen devam et hayatına düşünme bile
Şimdi kaynanamla sıkı fıkı olmasa tamam diyeceğim art niyet aramayacağım ama resimlere bakınca kaynanam anlatmıştı yok şöyle uok böyle kayınbabam kadının annesi için pavyondan çıkardılar demişti bir de para karşılığı kadın ayarlıyor evlenmek için Türkiye’deki eşinin köylülerine yanı böyle bi annenin kızı ama ön yargı yapmak istemiyorum annesi öyle diye kaynanamla içli dışlı olması yeterli şüphe etmem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…