- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.201
Bende hiç demedim zaten bıktım böyle şeyelrden yemin ederim durup dinlenip bişeyler yapmaya çalışıyorlar insan hiç evladının yuvasını yıkmak için uğraşır mı yaYok canım yok , sen sakin kal kii amaçları seni kışkırtmak tahrik esip huzur bozmaksa ulaşamasınlar..
Oh dedirtme ne kendini ne eşinide yıpratma basit insanlar için. Ben olsam görmezden gelirim eşime de hiç bahsetmem...
Doğru söylüyorsunEngelle gitsin, esinin de kafasını meşgul etme hiç.
Canım ben desem de onlar telefon olayından nasıl sıyrıldılarsa bından da bi şekilde sıyrılırlar diye düşünüyorum ayrıca annesi çok uyanık bi kadın minareyi çalan kılıfını hazırlar diyecek ki karın çok kıskanç şeni kıskanıyor banane senin evliliğinden vs benim saf kocam da inanacak bana da öyle bişey yok diyecek takma kafana deyip oturtacak olan bana olacak onların ellerine koz geçecekMide bulandirmaya çalışıyorlar bence eşine söyle böyle böyle oldu diye ne yapmaya çalışıyorlar de sen muhatap olma eşin ilgilensin konuyla
Valla canım bugün black friday indiriminden çamaşır kurutma makinesi aldım hepsiburadadan, o yüzden telsizi başka zaman alırım artık..Eki Görüntüle 2071555 Özellikleri gayet iyi canım renkli ekran olmasıda hoşuma gitti genellikle renksiz oluyorlar
Ooo Black friday sagolsun diyorsun :)) hayırlı olsun canim. Montaj ve garanti icin ne diyorlar peki. Eğer sorun çıkarmıyorlarsa bende onu alırım. Yoksa bu gidişle en az iki bin cikacak bizden kurutma icin. İsi pompalı alarak en iyisini yapmissin. Kapalı çevrim oldugu icin bence en iyisi o.Valla canım bugün black friday indiriminden çamaşır kurutma makinesi aldım hepsiburadadan, o yüzden telsizi başka zaman alırım artık..
chemistry_eng canım Grundig GDH 80 A+ 8 Kg 16 Programlı (Isı Pompalı) Kurutma Makinesi aldm 1.274 tl’ye.. Çok araştırdım en son ısı pompalı ve arçelik-koç güvenceli olunca aldım makineyi.. kullananlar çok memnunmuş inşallah iyi çıkar :)
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan sevindim senin adına büyük rahatlık yaşayacaksınValla canım bugün black friday indiriminden çamaşır kurutma makinesi aldım hepsiburadadan, o yüzden telsizi başka zaman alırım artık..
chemistry_eng canım Grundig GDH 80 A+ 8 Kg 16 Programlı (Isı Pompalı) Kurutma Makinesi aldm 1.274 tl’ye.. Çok araştırdım en son ısı pompalı ve arçelik-koç güvenceli olunca aldım makineyi.. kullananlar çok memnunmuş inşallah iyi çıkar :)
Allah ıslah etsin , uzak durman hayırlıymış.Bende hiç demedim zaten bıktım böyle şeyelrden yemin ederim durup dinlenip bişeyler yapmaya çalışıyorlar insan hiç evladının yuvasını yıkmak için uğraşır mı ya
canim valla bende bir donem biseyler yasadim buna benzer ama cok sukur halloldu. Allahim bin cezasini versin oyle orosbularin.. bence esine soyle. benim fikrim bundan yana yani . aklima geldikce cildiriyorum. esim bir defa guvenimi kirdi ve o guven bir daha asla gelmeycek. ve suan her zman şuphe icinde yasiyorum.. o yuzden esine soyle bence .Kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum Canım çok sıkkın ve aşırı sinirliyim eşimin ailesiyle görüşmüyorum ben neden diyecek olursanız eşimi arayan bi bayan olmuştu geçen sene kaynanam onlarla görüşüyordu benim inadıma resimler çekilip sosyal medyaya yüklüyordu bende diyeceğimi deyip kestim görüşmeyi 3 gün önce Facebook hesabımızı bi bayan ekledi bende kabul etmedim kimsiniz diye yazdım bu arada ortak kullanıyoruz eşimle eşimin dayısının eşinin kuzeniymiş Azeriler ne alaka ekliyor Bebeğiniz erkek mi kız mı vs gibi sorular sordu bilir bilmez bişey demedim ama ben sizleri çok iyi tanıyorum vs dedi eşime söylemedim bugün De kızının Facebook hesabından ekledi sonra isteği kaldırdı bu bayanla kaynanam olacak çok yakın yine bişeyler peşinde mi diye aklıma geliyor mide bulandırmaya mı çalışıyorlar tam anlam veremiyorum kimsenin günahını da almak istemiyorum şeytan diyor ara veya bin taksiye git o kadının saçını başını yol vallahi Bırakın annelik yapmayı huzurumuzu bozmasınlar yeter ben birdaha ayrılmak çocuklarımla ortada kalmak istemiyorum huzursuzluk istemiyorum çok şeyler yaşadım eşimi de çok seviyorum zaten hamilelik vs yetiyor bana sizce bu konuyu eşime söyleyeyim mi siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Aynen canım ben de çok para vermeden yaygın servis ağı olan ve ısı pompalı bi model almak istedim. Kargoyla Horoz lojistik eve kadar getirecek sonra Arçelik servis gelip kurulumunu yapacak. Ebeveyn banyoma koycam, boschla altlı üstlü olmayacakOoo Black friday sagolsun diyorsun :)) hayırlı olsun canim. Montaj ve garanti icin ne diyorlar peki. Eğer sorun çıkarmıyorlarsa bende onu alırım. Yoksa bu gidişle en az iki bin cikacak bizden kurutma icin. İsi pompalı alarak en iyisini yapmissin. Kapalı çevrim oldugu icin bence en iyisi o.
Keske bizim de oyle bir şansımız olsaydi ya. Bazen dalga geciyorum yatak odasına koyalım diye :) halletmene cok sevindim canim. Biz de kararımızı vermek zorundayız. Garantiden mahrum kalmamak adına mecbur boscha giderim. Arkadasım diyor kı bu zamana kadar ne zaman garantiden yararlandık kı. Niye takılıyorsun buna diyor. Aaa düşünüyorum dogru :) boschta kendini temizleyen kondensor muhabbeti de iyi değil yazmış biri. Servisi çağırtıyormuşsunuz ve ekstra para alıyormuş sanırım. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.Aynen canım ben de çok para vermeden yaygın servis ağı olan ve ısı pompalı bi model almak istedim. Kargoyla Horoz lojistik eve kadar getirecek sonra Arçelik servis gelip kurulumunu yapacak. Ebeveyn banyoma koycam, boschla altlı üstlü olmayacak
Canım evet o kondensor işini ben de araştırdım, dediğin gibi bosch, elektrolux gibi markalar 150-200 tl arası bir fiyata yapıyormuş, arçelikte öyle bir sıkıntı yok o yüzden içim rahat etti..Keske bizim de oyle bir şansımız olsaydi ya. Bazen dalga geciyorum yatak odasına koyalım diye :) halletmene cok sevindim canim. Biz de kararımızı vermek zorundayız. Garantiden mahrum kalmamak adına mecbur boscha giderim. Arkadasım diyor kı bu zamana kadar ne zaman garantiden yararlandık kı. Niye takılıyorsun buna diyor. Aaa düşünüyorum dogru :) boschta kendini temizleyen kondensor muhabbeti de iyi değil yazmış biri. Servisi çağırtıyormuşsunuz ve ekstra para alıyormuş sanırım. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
ya ben hem odanın içinden hem kurutma makinasının içinden kurtulamıyorum. :))))
Sizin icin hayırlı olsun. Boscha baktıkça aklıma hep geleceksin :))))))
Kurutma makinasi alanlar. Keske utuyu kendi kendine yapan bi makina da olsaydi di mi :)Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan sevindim senin adına büyük rahatlık yaşayacaksın
Wellgro aldik biz. Omron. Acura filan da var. Dijital temassiz.Kızlar atesölçer aldınızmı hangisi iyidir alındanmı kulaktan ölçenmi almalıyım?
Gecen hafta da bende oldu. 3 gun surdu. Ustum acik yapmama bagladim. Senin de oyledir muhtemelen.Kizlar gunaydin.. Gece uyuyana yakin sag kasigimin ustunde bi agri vardi yanlarima dogru da bi agri veriyo yatinca pozisyon degistirince filan geciyo simdi yine var dayanilmaz degil ama huzursuzluk veriyo bana neden olurki. Iki gun once de ustu acik yatmisim sabaha kadar soguk mu aldim. Doktora mi gitmeliyim bilemedim
Aslında çıkmış ütüyü kendi yapan makinada ama daha Türkiye’ye gelmez :) ben buhar Kazanlı ütü aldım 2 sene önce ütü süremi üçte bire düşürdü canımKurutma makinasi alanlar. Keske utuyu kendi kendine yapan bi makina da olsaydi di mi :)
Wellgro aldik biz. Omron. Acura filan da var. Dijital temassiz.
Gecen hafta da bende oldu. 3 gun surdu. Ustum acik yapmama bagladim. Senin de oyledir muhtemelen.
Evet canım işte uzaksam bi nedeni var yoksa neden durup dururken uzak durayım bende istemez miyim iyi bi kaynanam olsun kayınbabam olsun görümcem olsun görümcem Benimle beraber hamile kaldı benden aşağı kalmamak için 2 aylık olmuşta haberi yokmuş vs anne baba atılmaz ama yuvana zarar veriyorlarsa ağzının payını vermek haktır kim olursa olsunAllah ıslah etsin , uzak durman hayırlıymış.
Eşinde uzakta zaten onunda gereksiz yere moralini bozma gül geç mutluluğunla küfret öyle insanlarada..
Bebeğinle ilgilen , ye iç yat kuzum oh misss
Benim de basıma geldi işte sürekli yaşıyorum görüşmüyorum ama entrikaları bitmiyor kayınbabam sürekli eşime çağrı atıyor aramıyor üsteliyor arayana kadar çağrı atıyor geçen kavga etmişti ailesiyle nedenini bana söylemedi ama yine aradılar şimdi doğuracağım bi kaç ay sonra Mevlüt vs olacak benim evime adım atmayı bırak sokağımdan bile geçemez onlar bütün herkes gelecek onlar gelmeyecek millet demeyecek mi neden işte o zaman herkes bilecek kendi akranları geçen sene olan olaylarda bile onlardan kaynana kayınbaba olamaz dediler daha söylenecek başka söz var mı eşime tek kızdıpım nokta taviz veriyor onlar da nasılsa oğlumuz bizimle konuşuyor her şeyi yapabiliriz modundalarcanim valla bende bir donem biseyler yasadim buna benzer ama cok sukur halloldu. Allahim bin cezasini versin oyle orosbularin.. bence esine soyle. benim fikrim bundan yana yani . aklima geldikce cildiriyorum. esim bir defa guvenimi kirdi ve o guven bir daha asla gelmeycek. ve suan her zman şuphe icinde yasiyorum.. o yuzden esine soyle bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?