2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım bişey alerji yapmış gibi bı dra sor istersen

Kızlar atesölçer aldınızmı hangisi iyidir alındanmı kulaktan ölçenmi almalıyım?
Ben temassız ateş ölçer kullanıyorum , çok ta memnunum, bebek küçükken diğerleri kullanılabiliyor ama büyüdükçe müsade etmiyor huysuzlaşıyor koydurmuyor.
Bizdeki wollex marka medikalden almıştık daha önce. Gerek kalmaz inşallah ama alınması gereken önemlişeylerden biride ateş ölçer bence.

Geçmiş olsun canım çok etkilemiş seni. Sonuçların normal çıkmasına sevindim, inşallah çabuk atlatırsın sıkıntılarını
Soğuk almış olabilirsin, bacak kramplarıda bazen hareket halindeyken kasık kısmına vurabiliyor. Ben karnım çıkmaya başladığından beri kasık ağrısı yaşıyorum kopcak gibi. Artık yukarı dopruda çıkıyor o ağrı ama dr sadece magnezyum verdi. Beraberinde başka belirti olmadığı sürece için rahat olsun canım, geçmiş olsun
Anlattıkların alerjik bişeye benziyor canım. Yediklerinde farklı birşey var mıydı gün içinde onu gözden geçir. O yanma ara ara bnmde geceleri oluyor ama yüzündeki kızarıklık alerjiye benziyor

Her zaman ki yediklerim dün Canım çok sıkıldı ben ona bağladım açıkçası bi kaç kere kurdeşen olmuştum daha önce sıkıntıdan

Her zaman ki yediklerim dün Canım çok sıkıldı ben ona bağladım açıkçası bi kaç kere kurdeşen olmuştum daha önce sıkıntıdan
Peki o da yüzünde mi olmuştu böyle? Ben kol ve bacakta çok yaşadım onu. Strese bağlı olma ihtimalide çok yüksek canım, ama sen her ne olursa olsun önce kendini ve bebeğini düşünmelisin. Bu sorunlar bir şekilde hallolur ama kendine verdiğğn zarar sadece seni yıpratır. Buna izin vermemeye çalış.

yaa işte Rabbim her zman iyilerle karsilastirsin insallah . Rabbim agzinizin tadini bozmasin. fesatlara firsat vermesin insallah. insani insanliktan cikariyorlar. ayyy sonra bu kadin niye boyle. moral bozmaktan baska hic birsey bilmiyorlar. en iyisini yapiyorsun konusmamakla. valla esinde size sahip cikiyorsa gerisi boş. hic canini sıkma canim. Allaha havale rt gitsin.

Çok haklısın Canım ama benim durumum farklı biraz sinirlerim çok yıpranmış durumda geçen sene çok kriz geçirdim hamile şekilde bunları yaşamaya korkuyorum şimdi dün ağladım ondan sonra oldu zaten doktorum da direkt Kafana bişey mi taktın diye sordu üzülüyorum kimseye zararım yok kimsenin işine karışmam etmem onlara bi saygısızlık yapmadım ama taviz de vermedim geçen sene olan olaylardan sonra yine konuştum ama eskisi gibi olmadı hiçbir zaman gelselerde arasalarda her denilende bişey aradım ki Bebeğin olmasını istemediğini her haliyle belli ediyordu embriyo transferinden sonra dur bakalım tutunacak mı tutunmayacak mı vs sürekli olumsuz konuşmaları bunları da takmadım ama oğlunun aklına kadın sokmaya çalışması beni kıskandırmaya çalışması bunlar çok tehlikeli tavırlar ne kadar kafama takmıyorum desem de elimde olmuyor

Amiiin Canım cümlemizi her şeyin hayırlısı sahip çıkıyor elbet annem beni kıskanıyor senden diyor kabullenmedi evlendiğimi bi türlü en azından bunun farkında allah yardımcımız olsun

Amiiin Canım cümlemizi her şeyin hayırlısı sahip çıkıyor elbet annem beni kıskanıyor senden diyor kabullenmedi evlendiğimi bi türlü en azından bunun farkında allah yardımcımız olsun
amin canim amin. bazi anneler oyle ogullarini kiskaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…