Eltim ikiz doğurdu, normal haftasından 3 hafta kadar erken alındı. Ama maşallah bebekler yenidoğan takımına tam sığdı. Eşimin tarafı genetikmen iri. Çocuklar ikiz olduğu halde maşallah gayet toplu doğdular. Nadirende olsa oluyor böyle seyler. O yüzden ne diyim bilemedim açıkcası:) valla ikiz olmasa bile bende karar veremiyorum. Bunca ağrıma sancıma erken mi gelir ki diye şüpheye düşüyorum Allah korusun tabi. Sağlıcakla alalımda kucagımıza:)
Biz ilkinde köyde kalıyoduk kv ile. 85 km mesafe olunca ne olur ne olmaz diye fazladan 1 2 sey aldık. Hastaneninde çevresinde gidip hemen alınabilcek bir yer yoktu, malum küçük şehir. Bir de doğumum zor geçti benim, çıkınca haşattım. Benden akan terin haddi hesabı olmadı. O halime bakarsan birer gecelik, altüst pijama ve eşofman bile yetmiyordu ama 1 gece kalınca sorun olmadı:)
..öyle şampuandı yağlardı vs hiçte koymadım, oyuncakta neymiş :)) bende hastanede gördüm valiz valiz eşya getireni. Bana abes geliyor açıkcası. Bunda çok rahat davranıyorum. Üç beş kıyafet, bez, pişik kremi tamamdır:))