2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydın güzel annelerrr. nasılsınız.umarım herkes çok çok iyidir bebeişleriyle. bizde iyiyiz şükürler olsun.büyüyoruz iyice.karında hareketler maşallah çok iyi. ama yoruluyorum akşamları.gündüz işte olmanın yorgunluğun ardından evde hiçbir şey yapacak halim kalmıyor.enerjim düşüyor.dün iki saat dışarı çıkalım dedim aman allahım kalabalık üstüme üstüme geldi eve zor kaçtım valla.bir daha ki kontrolum 3 hafta sonra ama ben kızımı şimdiden özledimm.

Cok gecmis olsun oncelikle hangi bolume gittiniz ve kotu biseymi bu genisleme ilaci filan varmi tedirgin oldum. Allahim bebislerimizi korusun insallah .

Benimki 37.haftada 47 cm 2 kilo 155 gr dogmustu aldığımız hastane cikisinin icinde yuzmustu hatta fotolarinda bile okadar büyükki kıyafetleri keske dedim kucuk alsaymisim bu sefer daha temkinli davranicam
Canım bu iyi bi referans oldu benim için.. olmazsa prematüre 5li takım alayım iki tane, 2 tane de yenidoğan çıkış seti alayımız. Kilolarına göre hangisi uygun olursa onu giydirirler doğumdan sonra :)

Oyy maşallah canım darısı başıma :) şuan için bebeklerden çok ben kilo alıyorum ama olsun

Cok gecmis olsun oncelikle hangi bolume gittiniz ve kotu biseymi bu genisleme ilaci filan varmi tedirgin oldum. Allahim bebislerimizi korusun insallah .
Kadın Doğuma yönlendirdiler ultrasonda baktı öyle dedi kötü bişey değilmiş öyle bilemiyorum ben henüz ilaç vs başlamadım doktorumun teşhisine göre bişeyler olacak sende korkma ama bir am önce bi hastaneye git yanı ne olduğu da belli olmaz belki böbrekler enfeksiyon falan kapmış olabilir

Bana da 5-6lira dediler. En az 50tane yaptırırım diye düşünüyorum. Bir de baska bisey begendim. Onun fotosunu da atarım sana. Sukulent cok hoşuma gidiyor ama ya :)
Anladım canım ben yaptırdım magnetlerini 70 adet :) öyle vallahi çok güzeller insan hangisini alsa şaşıyor bazen ben de çok heveslenmiştim ama bütçeme fazla gelmişti

Günaydın. Benim hareketliydi normalde arada uyanip duruyordum. Dun gece hic hareket etmedi bu sefer de tedirginlikten neredeyse hic uyumadim. Su an işteyim 4. Derse giricez ama ayakta uyuyorum resmen ama cok şükür kahvaltidan 1 saat sonra hareketlendi bizimki. Ama hareketi hissedene kadar neler kurdum aklimda neler

Günaydın anneler Az önce bir ay sonrasında ilk defa tartıyla yüzleştim bir ayda toplam bir kilo almışım toplamda tam +5 le devam ediyoruz.Hesaplayınca birden 5 kilo fazla gibi geldi ama bir ayda bir kilo normal sanırım dimi? Sizlerde durumlar nasıl?
Öğleden sonra Sağlık ocağından tahlillerimi almaya gideceğim bakalım d vitamini artışa geçmiş mi halsizliklerim olmaya başladı şüpheleniyorum düşüşün devam ediyor olmasından.Birde sağlık ocağındaki hemşire ısrarla aşı olmam için teşvik ediyor doktorumda ısrarla olma diyor.Sizler ne yaptınız aşı işini

Anladım canım ben yaptırdım magnetlerini 70 adet :) öyle vallahi çok güzeller insan hangisini alsa şaşıyor bazen ben de çok heveslenmiştim ama bütçeme fazla gelmişti
Ne yaptırdın canim. Dur bak tatlis birsey görmustum. Bulursam gonderim sana da. Bi de
Eşim de bende fabrikada çikolata dağıtmamız gerekecek. Baklava dağıtmamız gerekecek. Bi de süse girince eyvah eyvah :))))

Ben de evlendikten sonra buraya geldim.aslinda tuzla sahilde oturmayı istiyoruz ama. Şirketlerin servis falan durumundan dolayı pendik daha iyi oldu.

Maşallah Canım ben bu ay tartılmadım bilerek bekledim ama aldığımı hiç sanmıyorum çünkü karnım büyüyor top gibi oldu ama yine de çoğu eşofman altlığım oluyor karından olmasa da diğer yerleri giriyor sürekli bakıyorum eğer olamazsa kilo aldım demektir iştahım eskisi kadar değil ama yine yiyorum bende almış olsam taş patlasın 1 kilo en son gittiğimde de 750 gram almıştım 1 ayda

Ben de evlendikten sonra buraya geldim.aslinda tuzla sahilde oturmayı istiyoruz ama. Şirketlerin servis falan durumundan dolayı pendik daha iyi oldu.
Doğma büyüme tuzla benim sakin bi yer sahilde iş yerlerimiz vardı evde tuzla lisesinin arkasındaydı çok sonradan işler bozulunca Pendik tarafına geçtik şimdi Sancaktepe’deyim buralar yoğun kalabalık karışık biraz geçen eşim de Yok rahatsızlandığı kardeşimle hastaneye gittik rezalet dönerken babam geldi allahtan yemin ettim bidaha o hastaneye gitmem

ayy vallahi televizyonsuz olmuyor. birde o mu girdi gerekcelerin arasina. valla hersey ayri para . hic yetisemiyoruz .

Ne yaptırdın canim. Dur bak tatlis birsey görmustum. Bulursam gonderim sana da. Bi de
Eşim de bende fabrikada çikolata dağıtmamız gerekecek. Baklava dağıtmamız gerekecek. Bi de süse girince eyvah eyvah :))))
Pleksi ayna yaptırdım canım ben elime ulaştıkları zaman ben de gönderirim :) dimi dimi :)

Tuzla sahil cok hoş geliyor bana. sakin kendi halinde ve kimse kimseye karışmıyor.
Sancaktepeyi bilmiyorum hic. Benim doktorum Maltepe de. Deltaya gidiyorum. Arkadaşlarım oraya gitti diye gidiyorum :)

Ay çok güzel olmuş:) güzel günlerde kullanın inşallah. Bende böyle sedir beşikmi büyüyen beşikmi alsam yada yaptırsam karar veremedimhangisi kullanışlı olurkiii

Kac yasindasin? Cok heyecanlisin.
Biz de yatagini kurduk. Gidip gidip bakiyorum. Gec evlenince gec anne olunca duygular da bi garip. Hep arkadas cocuklarini buyuttum simdi sira kendiminkine geldi.

arkadaşlar merhaba, Kocaeli de yaşayanlar için bir haberim var. ebebek te her 150 tl lik alışverişe 50 tl hediye çeki veriliyor. bebek arabanızı almadıysanız mesela hala buradan alıp diğer ihtiyaçlarınızı bedavaya getirebilirsinizzzz :) yalnızca 41 burda avm için geçerliymiş bu arada. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…