2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben okuldayken pek hissedemiyorum. Surekli hareket halindeyiz ya. Gürültü de var. Çok da dinleyemiyorum kendimi. Çok acıkıyorum. Teneffuste de ya wc ye ya da bir seyler atistirmaya koşturuyorum. Öğle yemeği için son 3 dk. Oley.
Öğretmenler için çay kahve vazgecilmezdir. Napiyosunuz. Ben iciyorum valla :)

Tuzla sahil cok hoş geliyor bana. sakin kendi halinde ve kimse kimseye karışmıyor.
Sancaktepeyi bilmiyorum hic. Benim doktorum Maltepe de. Deltaya gidiyorum. Arkadaşlarım oraya gitti diye gidiyorum :)
Bende bilmiyordum oturuyorum hala pek bi bilgim Yok

Kac yasindasin? Cok heyecanlisin.
Biz de yatagini kurduk. Gidip gidip bakiyorum. Gec evlenince gec anne olunca duygular da bi garip. Hep arkadas cocuklarini buyuttum simdi sira kendiminkine geldi.
30 yaşındayım Canım bizimki biraz farklı ikinci evliliğimiz ilk bebek 2 tane daha evladım var şimdiki tüp bebekle oldu olmuyordu çok mutsuz geçirdim diğer hamileliklerimi çok kötüydü hiç değer görmedim hamilelik Doğum hepsi burnumdan geldi Doğum yapınca hastahaneye gelen bi eşim olmadı benim annem babam çıkardı tek tevekkülüm çocuklarımın sağlıklı olması omları tek başıma büyüttüm şimdi her şey ilk gibi geliyor değişik bi duygu ancak yaşayan anlar size de maşallah geç olaun güç olmasın derler vakti gelince rabbim veriyor şimdi arkadaşlarım vs hepsi çok mutlu Benimle beraber yeter çektiklerin diyorlar şimdi mutluluk en çok senin hakkın bir bebek alışverişi nedir daha dün anladım ben ben az diyorum sen çok anla işte

Benim doktorum ol dedi, sağlık ocağında ol dedi ama ben dilekçe verdim olmak.istemiyorum diye. Aşılar hakkinda o kadar kötü şeyler soyleniyor ki direkt olmayacagim dedim. Hatta cocuguma da ilerde yaptirmak istemiyorum

Ne güzel mutluluğu bulmussun. Allah daim etsin. Yaşında genç 2.evlilik ve 3.çocuğa göre.
Ben 32 yasimda evlendim ilk evliliklerimiz. Martta 34 olacagim, yani 34 de anne olucam inşallah

Sağol canım amiiin maşalah sana da evlilik kader işte bişey denilmiyor tek avantajım çocuklarım iyi ki doğurmuşum onları

Merhaba arkadaşlar , ben de Mart annesiyim nasipse beni de aranıza alır mısınız? Şu sıralar en büyük sıkıntım bütün gün tekrarlayan kasılmalar , son on gündür de yürürken kasıklarımda ve bacak arasındaki olan ağrılar . Çok erken değil mi daha var mı benim gibi bunları yaşayan ?

Ben de içiyorum hiç kasmadim kendimi tabi arada demir degerlerime baktırarak

Hoşgeldin aramıza o kasılmalar bende oluyırdu bir ara ama artık yok, o bahsettiğin yürürken olan ağrılar bende de var bir Aydır yaklaşık o yüzden pek dışarı çıkmıyorum artık ve yavaş yürümeye çalışıyorum

Magnezyum ve kalsiyum kullaniyomusunuz bi doktorunuza sorun bir de bol su icerseniz kasilmalariniz azalir

Hosbuldum teşekkür ederim , doktoruma sordum normal dedi ama normalden fazla sanki . Yürümek işkence resmen aglatatacak kadar ağrıyor . Sadece Imom diye bir ilaç kullanıyorum hala, folik asitten sonra buna geçtik . Su içiyorum mümkün oldugu kadar daha da fazla mı içsem ki.

Önceki doğumlarında , doğum sonrası korse kullanıp faydasını gören oldumu acaba?
Şimdiden bakınıyorum nette birkaç marka gördüm gerçekten işe yarıyor gibi görünüyor ama bilen birileri varsa fikir verebilirmi acaba?
Herkese hayırlı sendromsuz haftalar...

3419 Allah mutlulugunuzu daim etsin. Tadını çıkar. Allah hayirli kapilar acsin, hayirli insanlarla karsilastirsin.

N nursenaoz Seninle aynıyız. 32 de evlendim. 34 te anne oluyorum.
Teşekkür ederim canım rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın rabbim çocuklarımıza kötü gün göstermesin inş

Kızlar merhaba bebeklerimiz büyüyor telaş sardı hepimizi ben fazla yazamıyorum ama vakit buldukca okuyorum yazılanları 2 ay önce şehir değiştirdim bende buraları pek öğrenemedim henüz kar kış gelmeden kendime lohusa pijaması almak istiyorum süslü püslü ancak hiç öyle bir yer bulamadım aranızda Lüleburgaz, Çorlu yada Tekirdağ'da bu tarz pijama takımları falan satan çok çeşit olan yerleri bilen var mı yardımcı olursa çok sevinirim arabayla gidince de önünden geçip gidiyorsun durup bakma olmuyor bilemiyor insan en azından şurası denilirse direk oraya giderim bari.

Tekirdağ'da Atlas pasajının üst katında gordüm ben oradan alacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…