2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok bizimkiler onları izlemiyor artık onlar bebek çizgi filmi diyorlar vallahş kızım Benimle dizi izliyor ama malum günümüz dizileri pek çocuklara uygun değil
benimkiler daha ufak canim. seninkiler buyumusler o zman. evet gercekten bu zmanin dizileri izlenecek gibi degil heleki cocuklar icin. her sahnede bi öpusme her sahnede bir silah terör.. nereye gidecek bu nesil ? boyle bilmiyorum. Allahim yardimcimiz olsun insallah.

ayy canim senin hakkinda bunlari bilmiyordum. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin. Rabbim utandirmasin insallah. Ömrunuzun sonuna kadar mutlu mesut cocuklarinizla beraber yasayin insallah.

Tetanoz rutin oluyo diye yaptrdm grip aşısıda doktoruma danştm yaptr dedi güvendiğimden yaptrdm.

Kasılanlar için magnezyum öneriyolar genelde fazlaysa kaslmalarnz doktorunuza sorun bence bunu

kizlar banada doktor grip aşisini soyledi ama ben yaptirmicami soyledim siz ne dusunuyorsunuz bu aşi konusunda ?

Ben kendim bile izlemem öyle mühtehcen o kadar normalleşmiş ki artık Çoğu insanın hayatı o dizilerden ibaret olmuş büyüdüler dün gibi geliyor valla

kizlar banada doktor grip aşisini soyledi ama ben yaptirmicami soyledim siz ne dusunuyorsunuz bu aşi konusunda ?
Grip aşısı vurulsan da gripten pek kaçış olmuyor şimdiye kadar vurulman gerekiyordu hele ki bu sene bi kere aldıysan grip aşı olsa da boş benim doktor öyle dedi bende vazgeçtim

Grip aşısı olmayı düşündüm ama vazgeçtim sonra, bir defa grip atlattım ben bir ay falan önce .C vitamini, ıhlamur, ballı ılık su falan atlatıyor insan. Zaten bebeklerimiz büyüdü cok fazla etkilenmezler. Ben aşının kendisinden daha cok tedirgin oldum vazgeçtim olmaktan . Tetanoz oldum ama gecen hafta mecburen .

3419 Allah mutlulugunuzu daim etsin. Tadını çıkar. Allah hayirli kapilar acsin, hayirli insanlarla karsilastirsin.

N nursenaoz Seninle aynıyız. 32 de evlendim. 34 te anne oluyorum.
Haftalarimizda yakin:) sanada doktorlardan ilk gittiginde ilk gebelik mi sorusundan sonra cocugunuz mu olmadi gec mi evlendin sorusunu soran oldu mu? 2 farkli doktor da sordu ve çok şaşırmıştım, bi gariplik mi var diye? Yaşım hiçte geç gelmiyordu bana ilk gebelik için: )

Arkadaslar güzel dilekleriniz icin coookk tesekkurler insaallah sagsalim gelir yavru kuslarimiz yatarlar buyurler odalarinda yataklarinda :) Sagolasin canim modoko inci bebeden verdik siparisimizi bakalım icime cok sindi :)

Ay çok güzel olmuş:) güzel günlerde kullanın inşallah. Bende böyle sedir beşikmi büyüyen beşikmi alsam yada yaptırsam karar veremedimhangisi kullanışlı olurkiii
Kullanima göre degisir cnm ogluma buyuyen almistim cunku odasi vardi simdi 5 yasinda yatagi iki sene önce buyuttuk cok iyi oldu gardrobuda bebek dolabu değildi buyukceydi simdi cok rahat ediyirum ici e oyuncek istifide yapiyorum. Ama kizimin odasi yok suan da gardrobu abisinin odasina bebek dolabi yapiliyor. Sedir yatal 3 yasa kadar bizim odamizda olur sonra ona da oda olacak 5 odali bir ev dusunucez saniirm sen nasil ileriye donuk oda istersen tabiki buyuyenlerden al ama iki uc sene sonra degisiirm dersen oyle.bisey al.

Evet aynen hele benim ilkokul cok fazla gürültü var.kahve hic icmiyorum ama bogazim cok kuruyor mecbur bi tane cay iciyorum bir de gunluk süt götürüyorum. Meyve ceviz falan arada ufak bi cikolataya da ihtiyacim oluyor. Yemek yemeye gidiyor gibi hissettim simdi

Ben de çalıştığım için her gün çay kahve icenlerdendim simdi günde imi bardak açık çay çok nadir kahve iciyorum

Siddetle babyliss 25mm. Cogu markayi denedim canim masa ise babyliss duzlestirici ise remington

Ben hamileligimin basindan berri bacak arasinda agri yasiyorum canim bacaklarimi acamiyorum o derece magnezyum eksikliginden dedi doktorum ilac verdi oek faydasini goremedim.tekrar soylicem kontrolde bakalim.

Buyuyen besiklerin eni dar oluyor gibi geldi bana ama buyuyunce enı kaç cm oluyor?

Merhaba kizlar . ya cocuklarim hasta . buyuk oglan atesleniyor ishal kusma. kucuk oglanda ishal ve kusma var. doktora goturecem. ya cocuklar hasta olmasin gercekten cok zor oluyor. 3.cu geldiginde nasil idare edecem hic bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun insallah

3419 canım televizyonum bozuldu demişsin. Biz 2016 Ağustos ayında evlendik ve evimize bilerek televizyon almadık. İstediğimiz dizileri ya da filmleri akşam PC'den izliyoruz. Çocuk doğduktan sonra en az 2 sene boyunca hiçbir ekranı göstermeyi düşünmüyorum. Bu şekilde yapan kuzenim var ve faydasını gördü. İnan imkansız değil. Bence çocukların mümkün mertebe TVden uzak durması gerekiyor, bunun için de anne baba da bilinçli olmalı tabiki. Ben lise 2. Sınıfta bırakmıştım tv izlemeyi tabiki benim için konuşmak kolay. İnşalalh vaktinde hayırlı huzurlu doğumlar yapalım ve en güzel şekilde yetiştirelim yavrularımızı. Çok uzun yazdım umarım yanlış anlamazsın, sadece naçizane fikrimi belirtmek istedim. :)

Geçmiş olsun korkma Canım başta koca olmadan kaç kere götürdüm hasatqnelere çocukları rabbim kolaylık veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…