2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Valla kuzum zaten kredi borcum var taksit borcum var çocukların okul masrafları vs doğumum da para sonrası Mevlüt vs hepsi para şu an alamam evde küçük bi tv var olmazda onu takarım bi zaman sonra evime gelen tv için mi geliyor çocukların tableti var bizim de pc var istediğim zaman açıp izliyorum zaten şu an çok makul gelmiyor zaten tv alma olayı eşim de bişey diyemez son söz benimdir ona kalsa 5,6 milyara alıyordu dün nasıl ödeyeceksin boş ver olmazsa da olur dedim sanki anamdan tv ile doğdum şeytan oluyor valla insana kalkıp mamaznımı kılmıyorum bazen iyi bile oldu valla :)

Bu arada tebrik ediyorum o hanımı maşallah aslında çok güzel bi uygulama yapmış

Ücreti bir yana insanın hayatından da götürüyor. ben de 1.5 senedir (evlendiğimden beri) çalışmıyorum ve ev hanımıyım ama zaten akıllı telefonlar haberleşme ve bilgilenme açısından tvden çok daha fazla vakit alıyor. Evde bir de tv olsa daha az kitap okurdum herhalde. Dediğin gibi ibadetlerden ve günlük rutinden de insanı alıkoyuyor. Özellikle dizilerde müstehcen sahneler bir anda olabiliyor fakat film kendin açtığında ilerletme şansın da oluyor. Çocuğun olduğu yerde bence kesinlikle tv olmamalı. Ben şahsen "ihtiyaç" olarak görmediğim taktirde tablet almayı bile düşünmüyorum çocuğuma. Eşimin yeğenleri bu tablet oyunları yüzünden okulda ciddi dikkat bozukluğu ve hiperaktivite yaşıyor

Haklısın Canım doğru benim eşim almış hediye bana sormadı yoksa ona da izin vermezdim benim oğlan zaten harami gibi eline ne geçse kırıyor büyüdü ama zarar verme alışkanlığı geçmedi oyuncak almaya bile hasret kaldım çünkü aldığım gibi kırıyor bunu neden yapıyor acaba

Merhaba hanımlar size bir şey soracağım ben bugün 21. Haftayı bitirdim ama hala tekme hissetmedim yada oldu ben anlamadım ilk gebeliğim endişeleniyorum siz ne zaman hissettiniz

Ayyy çok güzel yapmışınızz. Şuan varya nasıl gıptayla baktım size bilemezsiniz.
Benimde hayaliim tv yi kaldırmak :)
Hayatımızın büyük bir bölümnü ele geçirmiş zalım alet :)
Sakalım yokki sözüm dinlensin evliliğin ilk yıllarında yapıldı yapıldı bu uygulama sonrası çok zor

Çocuklar o kadar hassas ve her şeyi o kadar iyi anlıyorlar ki.. sizin yaşadığınız üzüntü ve stres (her ne kadar yansıtmamaya çalışsanız da) illa ki çocuğa geçiyor. Bu anlamda ben de küçükken ailevi sorunlar yaşadım ve annem babam boşandı. İnan anne için ne kadar zorsa çocuk için belki çok daha zor bir durum. Duygularını ifade etmede güçlük yaşama, çok fazla alıcıya maruz kalma, anne babanın sesini yükselterek konuşması, vs hepsi etkil oluyor. Çok uzatmayayım sanki çok biliyor gibi :) fakat kendi düşüncem anne her zaman neşeli olmalı evladına karşı (içi kan ağlasa bile) onunla oyunlar oynamalı ve üretmeli. Çocuğunu konuşturmalı, ifadesi ilerlemesi için çabalamalı. Benim annem de hep depresyondaydı ve ben içe kapanık bir çocukluk geçirdim. Babamın alakası yoktu. Üniversiteden sonra kendimi keşfetmeye başladım ama bu bence daha erken olmalı. Çok yazdım kusura bakma

Belki daha önceki yaşadıklarınızdan kalma bir alışkanlığıdır.ister istemez çocuklar yaşanılanlardan etkileniyor ne kadar hissetirmemeye çalışssakta.
Düzelir umarım , senin gibi annes oldukça kuzu gibi olur o annesi

Bence geç değil, eşinizi ikna edebilirsiniz. Benimki de çok seviyor bir şeyler izlemeyi ama biz şu an daha kaliteli zaman geçiriyoruz. Muhabbet edebiliyoruz birbirimize bir şeyler okuyabiliyoruz, anlatabiliyoruz. Tabiki akıl telefon mevzusuna çözüm bulamadım henüz. Malum whatsup grupları yüzünden ve tabiki haberleşme

Buyuyen besiklerin eni dar oluyor gibi geldi bana ama buyuyunce enı kaç cm oluyor?
Canim büyüyünce bildiğin genc yatagi oluyor. 180 boyu eni 90 cm. bazen oglum yanimda yatar atesi filan olunca esim onun yatagina gider yatar cok rahat ediyor eni boyu gayet iyi.Yatagini da güzel almistik baya bizimkinden daha rahat bu veledin yatagi diyor :)

Oğlum içine hiç kapanık değildir ondaki lafları ben edemem aşırı laflı bir de sorumluluk almayı çok seviyor aşırı kaprisli bi çocuk biraz bebeklikten çıkamadı sürekli arkasını toplayan bi anne abla var şımarıyor bazen şimdi bu sene artık kendi işini kendin yakacaksın ddim yatağını toplayacaksın çantanı hazırlayacaksın sıkı yönetime geçtik zaten bağıranım bile ona evde o tarz şeyler yasak bizim ben eşime bile kızıyorum bazen ağzından bişeyler kaçırıyor telefonda falan konuşurken araba kullanırken bağırma argo kelimeler hemen kapıyor çocuklar kolay şeyler değil bizde yaşadık illaki oluyor emin ol ki okulda rehberlik öğretmeniyle de görüştüm sizin oğlunuzun hiçbir sorunu yok gayet zeki sempatik ve renkli bi kişiliği var dedi gerçekten çok sempatiktir şakalar yapar kendine has. Bi gülüşü vardır biraz büyüdü mü oğlumu elimden alırlar çok yakışıklı gözümde hiçbiri büyüyemiyor beni bırakıp gidecekler diye büyümelerini istemiyorum açıkçası

Sağol kuzum allah razı olsun inşallah pek gözüne gelmiyor mal mülk çocuk ne bulursa fırlatıyor bebekken uyanırdı sabah sürüne sürüne gider mutfağa 5 kiloluk sıvı yağlarını dökerdi ah ah neler yaşadım kaç kere acillere taşındık kafasını yardı burnuna boncuk kaçırdı ayağını kesti üzerine sıcak su döktü bi doğdu tam doğdu bi ağlamaya başladı daha hala ağlama huyu geçmedi bende dalga geöiylrum kardeşinle beraber el ele verir ağlarsınız öyle ya ben bebek değilim diyor erkekliğine de laf ettirmez

Yok sormadi. Ama tedavi mi normal mi diye sordu. Cunku sanirim elindeki doldurdugu kagitta oole bi soru vardi. Kinayeli sormadi yani. Ben pisman degilim bu yasta evlendigime. 34 te anne olacagim icin de pisman degilim. Daha bunu dogurmadan millet basladi pespese yap bi tane daha aradan ciksin diye. Sana da diolar mi. Ben dusunmuom gerci 2. Cocuk.

Merhaba hanımlar size bir şey soracağım ben bugün 21. Haftayı bitirdim ama hala tekme hissetmedim yada oldu ben anlamadım ilk gebeliğim endişeleniyorum siz ne zaman hissettiniz
21 de hissettim sanırım. Kilolu musun? Kilolu bir arkadas da fazla hissetmedigini soylemisti.

Cok yazmadin. Cok guzel yazdin. Biraz da beni anlattin. Annem bana hamileyken babamla gecimsizmis. Cok aglamis. Sonrasinda da ayrildilar zaten. Ben 33 yasindayim aglamadigim gun yok. Insallah cocugum da oyle olmaz. Psikologa gidiyorum. Kendimi degistirmeye iyilestirmeye calisiyorum. Ama ne kadar basarabildigimi de bilmiyorum.

Ben de pişman degilim çok şükür evlilik icin acele etmedim 30~35 arasi normal geliyordu bana. Ama dr.lar öyle sorunca bende mi bi gariplik var dedim. Kinayelide sormadilar aslinda ama garip geldi.
Daha 2.çocuk hiç konuşmadık. Etraftan da diyen olmadi. Bu kız 2.si oğlan olur inşallah diyen birisi oldu bunu bi dogurayim da dedim guldum.
Eşim ne der bilmiyorum ama tek çocuk sanki hayatta yalniz gibi geliyor yani kardeşi olmali diye düşünüyorum. Biz 4 kardeşiz, güzel kardeşlerinin olmasi.
Ama zamanlamasini hiç düşünmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…