2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
M missinkk Ben de bugun 2. Asiyi vurdurdum. Kalp atisina bakmayacakti ama ozellikle istedim. Baksak yaa noluuur sesini kaydetcem bu sefer dedim. Tamam dedi. 15 gun sonra kontrole cagirdi. Ne var kontrolde dedim. Kan tahlili haric diger seylere bakcakmis. Kalp atisi. Tansiyon. Kilo filan...

Başınız sağolsun Canım ne olduğunu çok iyi bilirim rabbim evlat acısı vermesin kimseye Melek olup uçmuş cennette annesine babasına şefaat edecek inşallah çok üzüldüm

Ah canım. Tatlı yavrucuk. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.

Büyüyen besik büyüdüğünde eni 80olabiliyor bazılarında. Bu da enini dar yapıyor diyorlar. Kullanmadım bilmiyorum. İnternet yorumlarından gidiyorum :)
Eni 70cm lik olanlar var birde 80cm olanlar var bence 80cm lik olan ideal 8-10yaşına kadar kullanılabilir ben de büyüyen beşik aldım beşik hali 80-130, yatak halide sanırım 80-180 di

Rabbim sabir versin dayanmak cok zor.basiniz sag olsun.

Basiniz sağolsun Allah sabir versin anne babasuna. Aslinda haftasi çok kötü değil ama ömrü o kadarmış demek ki. Kötü hissettim ya,Alah yardimcilari olsun

Kızlar bende adet olurken sancı olur ya kasıklarda öyle bi sancı var sanki adet oluyorum neden acaba sizlerde de oluyor mu

2 hafta once oldu. Usuttun mu? 3 gun surdu benim.
Çok dikkat ediyorum evim de sıcak ama korktum bi an kanamam mı oluyor diye psikolojim bozuldu zaten ilk 3,5 ay sürekli kanama ayaklarım çok üşüyor bugün dediğin gibi üşütmede olabilir

Canım çok üzüldüm rabbim bol sabır versin,acısını hafifletsin inşallah

Kızlar emzirmek için sallanan koltuk/sandalye almak istiyorum. Sizler ne yaptınız aldınız mı ya da araştırdınız mı??

Kızlar emzirmek için sallanan koltuk/sandalye almak istiyorum. Sizler ne yaptınız aldınız mı ya da araştırdınız mı??
Canim ben klasik olanlardan almak istemedim. Hem pahalı. Hem de ne bilim düşünmedim pek. İkeadaki sallanan koltuk hem spor hem de aşırı rahat. İkeada eşimle karşılıklı oturup dinlendik sallandık :) 400 500falandi sanırım. Ben onu cok istiyorum. İlerde odasında istemezse , rahatlıkla oturma odasında değerlendirebilirim. :)

Ben aldim cnm oglumda almamistim baska evdeydik odasinda cok yer yoktu sonra tasindik oda buyudu oglum da buyydy almadim. fkt bence cok güzel bisey dun bir oturdum zor kalktim hamileyken bile dinlendirici bişey birde sallanmasi guzel cocik ve anne icin sakimlestirici birsey. Ben cocuk odasi magazalarindakinden aldim sungeri filan cok rahatti odayla alinca 600 a geldi normalde 800-1000 arasi o modeller. Ahsap çünkü.

Canım ankara babymall’de kampanya var normalde 1000 tl ama 750’ye düşmüş. Alsam mı almasam mı bilemedim.. daha uyguna bulurmuyum acaba diye sorayım dedim. Sizinki iyi fiyata gelmiş güle güle kullanın inşallah :)

Canım biz de eşimle ikeaya gittiğimizde oturduk baktık onlara.. Ama bana çok sallanmıyor gibi geldi, yani kendi kendini sallayamıyorsun oturup kalıyorsun epey derin bşey.. Bi de kol koyma yerleri ahşaptı ve üzerinde kılıf yoktu, o dezavantajlı geldi..
fiyatı çok makul aslında, ama dediğin gibi evin her yerinde kullanılabilir :)

Amin, zor bir durum evet yengemde hastaneden bebeksiz çıkmıştı bebek başka şehirde onlar başka şehirde

Başınız sağolsun Canım ne olduğunu çok iyi bilirim rabbim evlat acısı vermesin kimseye Melek olup uçmuş cennette annesine babasına şefaat edecek inşallah çok üzüldüm
İnşallah bizde çok üzüldük

Ah canım. Tatlı yavrucuk. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.
teşekkür ederim

Rabbim sabir versin dayanmak cok zor.basiniz sag olsun.
teşekkür ederim

Basiniz sağolsun Allah sabir versin anne babasuna. Aslinda haftasi çok kötü değil ama ömrü o kadarmış demek ki. Kötü hissettim ya,Alah yardimcilari olsun
evet aslında haftasında sorun yoktu ama anne karnında beslenememiş suyu da azmış yani bir kaç hafta geriden geliyormuş

Kızlar bende adet olurken sancı olur ya kasıklarda öyle bi sancı var sanki adet oluyorum neden acaba sizlerde de oluyor mu

Alakası var mı bilmiyorum ama benim regl döneminde canım çok çikolata istiyor ve hafif kaşık ağrım oluyor. Geçen ay 1-2 damla kanamam da oldu. Fakat benim özel durumum var. Belki serviks ile alakalıdır ancak en son ölçüm çöl düşük çıkmamıştı

Geçmiş olsun korkma Canım başta koca olmadan kaç kere götürdüm hasatqnelere çocukları rabbim kolaylık veriyor
aynen oyle canim. valla Allahtan aile hrkimi yakinda goturdum cocuklari ishal icin kusma icin ilac verdi. ama var gör ki benim buyuk oglan kusuyor ve kusma icin verdigi ilaci icmiyor birazdan icirdim hemen onuda cikardi. nasil olacaksa boyle. yoruldum zaten cunku baya bi sira vardi doktorda. sonrasinda gittim magazaya balik aldim. eve gelene kadar bittim. benim oglanin mubaregi var adim atmaya üşeniyor daha yemek yapmadim. esimde zaten daha gelmedi. o yuzden rahatim . benim pislik ufaklik oglan durmuyor. uykusu var ama uyumuyor yoruldum valla. 3.cu geldiginde nasil yapacam ben ?

Allah sabır versin çok zor bi durum bende çok korkuyorum erken Doğum yapmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…