- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.581
Benim 179 cikmisti ilk oglumda 50 lik yuklemede diyet yapmistim tekrar 100 luk falan yapılmadı simdi 75lik yapildi 1. Saat 180 olmasi gerekirken 194 cikti ama doktorum bu sefer sıkı bi diyet vermedi bana cok sıkmadan dikkat et dedi.Gunaydin kizlar. Seker yuklemesinden geldim. 50 lik test yaptilar 1. Saat sonunda 166 cikti. Iki gun sonra 100 luk yapacaklar teshis ona gore konulacakmis. Aranizda boyle bisi yasayan ya da bilgisi olan var mi...
Doguma kadar mi diyet yapiliyo. Sanirim biraz sikintili bi surecBenim 179 cikmisti ilk oglumda 50 lik yuklemede diyet yapmistim tekrar 100 luk falan yapılmadı simdi 75lik yapildi 1. Saat 180 olmasi gerekirken 194 cikti ama doktorum bu sefer sıkı bi diyet vermedi bana cok sıkmadan dikkat et dedi.
Biliyor birini bulmuşken kaçırmayım sorayımBiz evlendiğimizde televizyon almadık. Aldığımız televizyonu da suan kullanmıyoruz desem yeridir. Cunku tv deki diziler cok hoşumuza gitmiyor. Tv yi misafir icin aldık desem yeridir.
Cok güzel zaman geciyor evde tvsiz. Ama telefonlar malesef ele alınıyor. Sevdigimiz dizileri hdmi ile tv sen acıyoruz. Cok güzel oluyor.
Ahh kuzum başınız sağolsun. Ne denir bilemiyorum rabbim sabır ihsan etsin...Kızlar az önce Ablam haber verdi 7 aylık doğan yeğenim bugün vefat etmiş, yengem taburcu olmuştu bebek küvezdeydi bugün hastaneye gitmişlerdi ismini koyacaklardı ama olmadı çok üzüldüm. Doktorlar ciğerleri iyi demişti ama 31 haftada sadece 950 gramdı bir kaç gün yaşadı sadece
Senin kaybın kaç aylıktı canım?Başınız sağolsun Canım ne olduğunu çok iyi bilirim rabbim evlat acısı vermesin kimseye Melek olup uçmuş cennette annesine babasına şefaat edecek inşallah çok üzüldüm
Canım 1 saat sonunda olması gereken maksimum değer kaç aenin yaptırdığın laboratuvarda? Benim üst sınır 185’ti mesela, sıkıntı olmadı..Gunaydin kizlar. Seker yuklemesinden geldim. 50 lik test yaptilar 1. Saat sonunda 166 cikti. Iki gun sonra 100 luk yapacaklar teshis ona gore konulacakmis. Aranizda boyle bisi yasayan ya da bilgisi olan var mi...
Bugun kontrol var öğleden sonra. İnanılmaz heyecan var yine. Sağlık ocağına gidecektim. Tetanoz asisi hala gelmemiş. Geçen sene olduğum icin doktor acelesinin olmadığını belirtti. İçim de bu konu da rahat acikcasi. İse girerken surekli tetanoz olduğumuz icin artık bu aşı hayatımda sıradan oldu :)
Sağlık ocağında aşı olmayınca evde durdum. Kahvaltı hazırladım yedim. İlginç geldi. Haftaici evde olmak. Ama sunu anladım evde olsam ben yerim. Acayip yerim hem de. Çalışmak benim icin iyi bisey :)
@_kvrckmom_ @jeliboni Black mirror fragman dolanıyor arkangel diye. Ama hala yayinlanmamis sanırım. Hasretle bekliyorum. :)
Teknoloji marketlerinden hdmi aldık canim. Oyle bağladık tv ye. Kablosuz bağlamadık. YouTube falan tv nin icinde var. Ama arama motorunu tv sen kullanmayın demişti servis. Oyuzden film izlemek istersek pc den açıp hdmi ile isi bitiriyoruz. Cok güzel cok rahat :)Biliyor birini bulmuşken kaçırmayım sorayım
Hdmı yı laptopla tvye bğlarken kblo gerekli değilmi canım.eski akılsız tv mizde uydu alıcısının kablosuyla bağlayabiliyorduk ama bunda yapamıyoruz.
Siz kablolumu bağlıyorsunuz pc yi tv ye....
Ben o domuzlu bölümü gördükten sonra bırakmıştım o diziyi. Sonra ikinci bölümden baştan. Sonra da bırakamadım. Cok severim. Özellikle son sezonun son bölümünü izle arılı bölüm. Çok baska bir kafa o bölüm :)Canım 1 saat sonunda olması gereken maksimum değer kaç aenin yaptırdığın laboratuvarda? Benim üst sınır 185’ti mesela, sıkıntı olmadı..
direkt diyet verselerdi ne diye tekrar iki katını yüklüyorlar ki?
Canım biz o diziye başladık eşimle, sonra benim hamilelik hormonlarımdan psikolojim bozuldu
Efsane domuzlu bölümden sonra 2 bölüm izledim sonra izlemedim, breaking bad’e geçtik :)
Haftaiçi evde olmak güzel, ohh uzat ayakları dinlen misss
Evet doguma kadar tabi 100 luk sonucunuza bagli o normal cikabilir sizde sonucunuz cok yuksek degil sizinDoguma kadar mi diyet yapiliyo. Sanirim biraz sikintili bi surec
Tşk ederim.Teknoloji marketlerinden hdmi aldık canim. Oyle bağladık tv ye. Kablosuz bağlamadık. YouTube falan tv nin icinde var. Ama arama motorunu tv sen kullanmayın demişti servis. Oyuzden film izlemek istersek pc den açıp hdmi ile isi bitiriyoruz. Cok güzel cok rahat :)
Hafızasıyla alakaliymis canim. Hemen doluyormuş. Oyuzden açmayın diyordu. Biz de denedik. Hep dondu film. Hdmi al sen. Herseyi izlersin sorunsuz. 30lira falandı sanırım. Uzunu kısası var. Biz cok uzun almadık. Tv ünitesinde zaten bilgisayar tv nin yanında duruyor kullanacağımız zaman. Oyuzden uzun kabloya ihtiyaç duymadıkTşk ederim.
Evet genelde açılmıyor zaten netten film izlemek için yapılan aramalar.böyle olacağını bilmiyordum ben google amcaya sorunca hepsi açılır zannediyordum :)
Çok sinir bozucu oluyor tv karşısında o site açılmadı hadi bunu deneyelim yapmak.
Kabloyu bir araştırayım.
Ben öyle taciz tecavüz türü şeylere dayanamıyorum, üniversitedeyken kadın çalışmalarında aktif olarak rol almıştım. Orada gördüklerim duyduklarımdan sonra gazete bile okuyamaz hale geldim sürekli midem kalktı. Domuzlu bölüm de zaten nerden izledim lanet olsun modunda bitirdim hayvana ağlaya ağlaya.. sonra biraz ara verdik hadi dedik ikinci bölümü izleyelim.. onda da yine şarkıcı olmak isteyen kızı kötü yola düşürdüler, ben komple iptal..Ben o domuzlu bölümü gördükten sonra bırakmıştım o diziyi. Sonra ikinci bölümden baştan. Sonra da bırakamadım. Cok severim. Özellikle son sezonun son bölümünü izle arılı bölüm. Çok baska bir kafa o bölüm :)
Breaking bad e nasıl dayanıyorsun. Orda da cok hayırlı seyler Yok :))
Ay okurken kötü oldumBen öyle taciz tecavüz türü şeylere dayanamıyorum, üniversitedeyken kadın çalışmalarında aktif olarak rol almıştım. Orada gördüklerim duyduklarımdan sonra gazete bile okuyamaz hale geldim sürekli midem kalktı. Domuzlu bölüm de zaten nerden izledim lanet olsun modunda bitirdim hayvana ağlaya ağlaya.. sonra biraz ara verdik hadi dedik ikinci bölümü izleyelim.. onda da yine şarkıcı olmak isteyen kızı kötü yola düşürdüler, ben komple iptal..
Konuya hassasım yani o yüzden devam edemedim canım..
Netflix tv de var ama kurmadım daha. Eksi de yorumları okumuştum. Cok memnun olan yoktu. Ben de oyuzden indirmemiştim. Sen tavsiye ediyorsan bakıyım hemen :)Kızlar bu arada ben Netflix indirdim televizyona, hiç pc’yi bağlamaya gerek kalmadan yüzlerce film ve dizi izleyebiliyorum. Önceden ben de hep hdmi ile bağlardım laptoptan aç tvye aktar aç izle zor oluyordu, böyle çooook pratik oldu. Bilginiz olsun. Yanında puhutv filan da veriyor her şeyi izleyebiliyorsun.
Yok ben memnunum canım kategori kategori dizi ve filmler var. Mesela komedi izleyelim dedik ya, comedies seçeneğini seçip istediğini izleyebiliyorsun :)Netflix tv de var ama kurmadım daha. Eksi de yorumları okumuştum. Cok memnun olan yoktu. Ben de oyuzden indirmemiştim. Sen tavsiye ediyorsan bakıyım hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?