2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok Canım adet döngüsüne denk gelmiyor sol bacağıma vurmaya başladı Ağrı belim de ağrıyor kasılma gibi tuhaf bişey

Zor biliyorum geçen bende zor durumda kaldım hastaneye gideceğiz Kardeşim yanımda eşim Doğuda çocuklar okulda gittik komşum aldı sonradan annemler gitti aldılar çocukları öyle idare ettik benimkiler de aynı kız hasta olunca çok kusar ilacı bile oğlum çok dayanıklı hastayım bile demez inşallah hasta olmaz onlarda havalar soğuyor artık

Beni de 10 gun sonra cagirdi genel bi bakicaklarmis .gecen hafta seker yuklemesiyle bircok kan idrar testi yaptirdim. Dr um bunlari gosterirsin tekrar yapmalarina gerek kalmaz dedi. Acaba ebe onlari mi kastetti

Kizlar ya bi kasik supangle ile yarim ekler yedim. İkiside bozukmus bise olmaz dimi cok cok hafif karin agrisi var gibi ama bebis hareketli. Bebise zarari olurmu ki cok cok az yedim

Kizlar ya bi kasik supangle ile yarim ekler yedim. İkiside bozukmus bise olmaz dimi cok cok hafif karin agrisi var gibi ama bebis hareketli. Bebise zarari olurmu ki cok cok az yedim
Canım bence bi doktora danış sonuçta sütlü tatlı ikisi de allah korusun

Canım başınız sağolsun rabbim yardımcınız olsun sabırlar versin inşallah. Gelişmesinde gerilik vardı demek bende geçen sene 27 haftalık bebeğimi kaybettim gelişimi 20haftada kalmıştı kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı sonradan ablana söyle genetik testlerini ve kan pıhtılaşmasına baktırsın Allah tekrar yaşatmasın kimseye bu acıları

Kızlar sizin göbekler yukarda mı duruyor aşağıda mı?
İlkinde aşağı yığılmış gibi bir görünüm yoktu. Bunda öyle geliyor gözüme hep ve çevremdekiler de öyle söylüyor, iyice kafams takıldı..

Benim göbek deliğin etrafında top gibi duruyor canım kiz bebek olunca yayvan olurmuş belki ondan senin öyle duruyordur kız miydi seninki

Basiniz sagolsun bende 28 haftalik kayip yasadim ilk gebeligimde anca 3 jayio sonrasi pihtilasma anlasuldi simdi 23.haftadayiz ignelerle cok sukur

Kızlar sağ parmaklarım sürekli uyuşuyor
Şu karpal tünel sendromu dedikleri şeymiş doktorum öyle dedi bunun için bileklik alıp kullanıcam. Var mı aranızda yaşayan kullanan??

Allah sabirlar versin canim eminim cok aci verici bir durum hersey Allahtan tabiki ama ates dustugu yeri yakar. Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insalllah.

Canm senin de başın sağolsun Allah bir daha yasatmasin insaallah. Peki 27.haftaya gelene kadar kontrollerde hic anlamadimi doktor gelismedigini? Yani arada 7 hafta varya oyuzden merak ettim.

başınız sağolsun 31 haftada 950 gr az gibi geldi bebek mi beslenemedi ?anlamadım ölüm sebebi neymiş cnm sordunuzmu?hay Allah ya

Başınız sağ olsun Allah sabır versin , Allah yaşatmasın bu acıyı hiçbir anneye ,gerçekten çok üzüldüm .

Allah sabır versin çok zor bi durum bende çok korkuyorum erken Doğum yapmaktan
aklına kötü şeyler getirme canım inşallah zamanında sağlıklı gelirler

seninde başın sağolsun ablam haber verdi ama bebeği olan yengemdi, iki tane çocuğu vardı zaten onlarda öyle bir sorun yoktu doktor ultrasonda baktığında suyun azalmış ve bebeği besleyen damarlar tıkanık demiş bebek yeteri kadar beslenememiş yani o yüzden sezeryanla almışlardı

başınız sağolsun 31 haftada 950 gr az gibi geldi bebek mi beslenemedi ?anlamadım ölüm sebebi neymiş cnm sordunuzmu?hay Allah ya
evet haftasına göre düşük doğdu, doktor ultrasonda baktığında bebeği besleyen damarlar tıkalı demiş ve suyun azalmış demiş o yüzden sezeryanla almışları aslında doğunca solunumunu kendi sağlıyormuş küvezdeydi bir kaç günde yaşadı ama neden öldü tam bilmiyorum bende

Benim göbek deliğin etrafında top gibi duruyor canım kiz bebek olunca yayvan olurmuş belki ondan senin öyle duruyordur kız miydi seninki
Evet canım kız. Yanlarımda açıldı zaten, oğlumda aynı anlattığın şekilde top gibiydi:) bu aşağıya asılıyor gibi ya. Erken doğum vs de duydukçada endişeleniyorum.
Kızlar sağ parmaklarım sürekli uyuşuyor
Şu karpal tünel sendromu dedikleri şeymiş doktorum öyle dedi bunun için bileklik alıp kullanıcam. Var mı aranızda yaşayan kullanan??
Geçmiş olsun canım, oğlumda sürekli oluyordu. Bunda 2 gün önce oldu geçti. Devamı gelir mi bilinmez.Ben soğuk suyla yıkıyorum, başımın üstünde tutuyorum birazda.

Ay geçebilen bi durum yani? Ablam 3 hamileliğinde de doğuma kadar uyuştu hep.. ben hep öyle olacak sandım ama inşallah dediğin gibi geçer.. uyuştukça soğuk suyla yıkayayım o zman..

Gunaydin kizlar. Seker yuklemesinden geldim. 50 lik test yaptilar 1. Saat sonunda 166 cikti. Iki gun sonra 100 luk yapacaklar teshis ona gore konulacakmis. Aranizda boyle bisi yasayan ya da bilgisi olan var mi...

Başınız sağolsun canim gerçekten çok zor bir durum allah ablaniza güç ve sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…