2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Reflü yastığı güzel bişey alabilene ben tüm çocuklarımda bi tane yastık ayarladım yumuşak küçük hep onu kullandım zaten yeni doğmuş bebek düz yatması gerekiyor her tarafı su çünkü Tabikide anneyiz Gönül ister ki her şey olsun en güzeli olsun ama günümüzde o kadar gereksiz şeyler çıktı ki ben gerek duymuyorum çoğuna açıkçası ben bebek küveti falan da almadım almayacağım da en güzeli ona ait büyük bi leğen başına da duş başlığı aldım mı mis gibi oluyorlar oğluma almıştım hiç yıkanamadı verdim birine temiz olaun sadece bebeğe ait olsun yeterli benim zamanımda bez bile yokmuş annem kaynatıyormuş muşamba bez takıyormuş millet benim bezlerimi görünce şok oluyormuş kar gibi babam bile yıkıyormuş evde olunca ben almam alana da mani olmam

Biraz eski ama how i met your mother favori komedi dizimdir. Hala izliyorum arada. Izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim hem de şiddetle

chemistry_eng ilk iki bölümün fragmanı izledim merakla bekliyorum kuzum. jeliboni sanırım hamilelikte duygular ×1500 ken izlemek daha zor şimdi izlemeye kalksam bende zorlanırım herhalde ağla ağla içim çıkar diye düşünüyorum. O zaman bile çoğu bölümde insanlardan iğrenmiştim. Ama yeni sezonu merak etmeme engel olamıyor bunlarda :))
A Albeni7 tv konusunda da hdmi kablosu acayip işe yarar bişi ama biz arama motorunda öyle bi sıkıntı yaşamadık sizlerden duyunca şaşırdım gayet rahat izliyoruz. puhu filan bizde kullanıyoruz pc ile uğraşmaya da gerek kalmıyor. Tavsiye ederim bende

Tamam canım teşekkür ederim zaten mobilyacıya yaptıracağımız için istediğim ebatta yaptırabilirim sanırım. Büyüyene kadar yatsın:)

Ah canım ne güzel anlatmışsın. Benim çocukluğumda pek iç açıcı geçmedi. Mutlu bir çocukluk geçirdim diyemem içime kapanıktım. Hepsi ailevi problemlerden. Ama şimdi eşim öyle iyi öyle sevgi dolu öyle enerjisi güzel bir insan ki.. çevremizde parmakla gösterilir. Çok şükür. Şimdi ilk bebeğimizi bekliyoruz. Bende senin gibi düşünüyorum. Çocuğuna mutlu görünen enerjik görünen ebeveynlerin çocukları daha farklı ve özgüvenli oluyor. Bende bunun için çabalıyorum. Şimdiden onunla konuşuyorum iletişim kurmaya çalışıyorum. Umarım doğuncada başarabilirim. Onu çok güzel yetiştirebilirim. Çünkü anne çok önemli..

Netflix'i nasıl indirdin tv ye canm?
Benim listemde 2 tanesi var:) Henüz almadım ama emzirme yastığını alacağım çok kullanışlı diyorlar. Birde ya reflü yatağı yada yan yatış yastığı alacağım boğulmayı önlemek için..

L LaleZar86 çok acı. Başınız sağolsun allah sabırlar versin inşallah.

vallahi canim oyle. kis geldi hastaliklar kapida. ee okulada gidiyor o yuzden geciyor diger cocuklardan malesef. valla ne yaptimsa icmedi ilaci. ve surekli kisuyor. biseyde yemiyor sadece sut iciyor ee sütte midede durmuyor onuda hrmen cikariyor. ini lokma ekmek yedi. bu kadar. ilacini icsse duzelecek ama icmiyor.

L LaleZar86 çok üzüldüm Allah sabır versin annesine babasına içim bi kötü oldu kim bilir onlar ne haldedir Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı

yok canim günah degil. son aylarda her hamile kadin oturarak kiliyor namazini. bende kiliyorum hamile kalfigimdan berli kilmiyorum. midemin bulantisi birakmadi.

Süt verme Canım şakın ateşi ishali tetikler patates haşla bol bol muz yedirmeye çalış kuru kahve yedir birde limonla ishali kesiyor süt midesini tetikler şimdi o midesini yeniliyor çok bişey yemesini bekleme zorlamada 1 kaç güne düzelir korkma

Aynen biraz ters bi zamanda başlamışım demekki.. günlerce aklımdan çıkmadı o sahne daha da izlemem
Belki lohusalıktan sonra :))

Netflix'i nasıl indirdin tv ye canm?

.

Canım televiyonun arama motorundan netflix’in kendi sitesine girdim, orda üyelik kısmı var üye oldum, sonra televizyon otomatik olarak Netflix uygulamasını indirdi. (Benim tv LG marka ama dğerleri de benzerdir). Ben artık direkt Lg World Smart kısmından uygulamayı açıp dilediğimi izliyorum..

Teşekkür ederimm bende indireyim:))

Bende smdi bi bakayim dedim canm ama ilk ay ucretsiz deneyin yaziyor. Sonraki aylar ucretli demekki. Nekdr oduyorsunuz aylik? Fatura mi geliyor ayrica?
Hazir yukluymus bizin tvlerde bitek kurmak gerekiyor

Teşekkür ederimm bende indireyim:))
Deneme sürümünden sonrası basic paket dışı paralı sanırım canım bilgin olsun..

Bende smdi bi bakayim dedim canm ama ilk ay ucretsiz deneyin yaziyor. Sonraki aylar ucretli demekki. Nekdr oduyorsunuz aylik? Fatura mi geliyor ayrica?
Hazir yukluymus bizin tvlerde bitek kurmak gerekiyor
Canım basic paket parasız diye biliyorum, ben premium indirdim. Normalde aylık 15 tl, ama eğer qnb finansbank kartınız varsa enpara 8 tl’sini kendi ödüyor, ben sadece aylık 7 tl ödüyorum. Karttan otomatik çekiyor, üyelik sırasında kart bilgimi girmiştim..

Ben de oturarak kılıyorum günah olmaz herhalde. Neticede keyiften böyle yapmıyoruz. Bana doktorum da öyle kıl demişti

Merhaba kızlar :)

Dün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür iyi çıktı bana 75lik yüklenmiş nedense hastaneye göre değişiyor sanırım, enfeksiyonum çıktı ilaç verdi doktor onu kullanıcam geçer inşallah..

Değerlerimi paylaştım ekte bakmak isterseniz

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-27-17-29-39.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 66
Ben o yastik cesitlerinden hic birini almadim bebek yastigi zaten kucuk oluyor emzirirken onu kullandim ihtiyac duyarsam.zaten ilk dogdugunda bebek yastiksiz yatmiyomu benmi yanlis hatirliyorum ?? Donencede baya sonra almistim 6 7 aylik falanken uyku egitimi sirasinda ama pek ise yaramadi.

Ayy o kadar üzüldüm ki anlatamam, Allah yengene ve sizlere sabır versin cok zor bi durum

Canım benim de 75 gr olmuştu. Güzel çıkmış değerlerin

Merhabalar kızlar. Ayrıntılı ultrason da 21+5 te plasentamın hala aşağıda oldugunu ögrendim. rahim agzını kapamıyor ama 2.5 cm yakınındaymıs. aynı durumda olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…