- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.601
Reflü yastığı güzel bişey alabilene ben tüm çocuklarımda bi tane yastık ayarladım yumuşak küçük hep onu kullandım zaten yeni doğmuş bebek düz yatması gerekiyor her tarafı su çünkü Tabikide anneyiz Gönül ister ki her şey olsun en güzeli olsun ama günümüzde o kadar gereksiz şeyler çıktı ki ben gerek duymuyorum çoğuna açıkçası ben bebek küveti falan da almadım almayacağım da en güzeli ona ait büyük bi leğen başına da duş başlığı aldım mı mis gibi oluyorlar oğluma almıştım hiç yıkanamadı verdim birine temiz olaun sadece bebeğe ait olsun yeterli benim zamanımda bez bile yokmuş annem kaynatıyormuş muşamba bez takıyormuş millet benim bezlerimi görünce şok oluyormuş kar gibiTatatatammm
Yine yeni kafa karistirici sorularimla merhabaaa.
Arkadas şunlari almiş. Benim listemde bile yoktu. Bunlar nedir ya? Satış yapmak icin uretilmis kandirikci seyler mi? Cok mu gerekli? Yerine baska sey olsa olmaz mi? Sizin listenizde var mi?
Emzirme yastigi
Reflu yatagi
Yan yatis yastigi
Dönence
Bunlar cok gerekliyse ben anne miyim?
Bunlarin yerine normal yastik olmuyosa ben pinti miyim?
Donence olmazsa cocuk buyumuyo mu?
Gerildim suan.
Biraz eski ama how i met your mother favori komedi dizimdir. Hala izliyorum arada. Izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim hem de şiddetleAy okurken kötü oldum(( ben de o domuzlu bölüm aklımdan çıkmadı. Bitiremeden bırakmıştım. Sonra diger bölümlerle devam etmiştim. Bilimle alakalı olanlar cok hoşuma gitmişti. Arılı bölüm mesela. Bi de irkcilikla ilgili bölüm var. Onlar cok hoşuma gitmişti. İrkciliktan nefret eden biri olarak :)
Breaking bad izledim ben de. Orda tek dayanamadığım. Hani kötü madde kullananlar var ya. Onlari görünce oturup ağlamak istedim. Biz boyle şeylerle uğraşmadık ama Allah korusun ilerde de insallah karşılaşmayız diye
biz en iyisi komedi izleyelim. Bulduğun olursa haber et bana :)
Tamam canım teşekkür ederim zaten mobilyacıya yaptıracağımız için istediğim ebatta yaptırabilirim sanırım. Büyüyene kadar yatsın:)Canim büyüyünce bildiğin genc yatagi oluyor. 180 boyu eni 90 cm. bazen oglum yanimda yatar atesi filan olunca esim onun yatagina gider yatar cok rahat ediyor eni boyu gayet iyi.Yatagini da güzel almistik baya bizimkinden daha rahat bu veledin yatagi diyor :)
Ah canım ne güzel anlatmışsın. Benim çocukluğumda pek iç açıcı geçmedi. Mutlu bir çocukluk geçirdim diyemem içime kapanıktım. Hepsi ailevi problemlerden. Ama şimdi eşim öyle iyi öyle sevgi dolu öyle enerjisi güzel bir insan ki.. çevremizde parmakla gösterilir. Çok şükür. Şimdi ilk bebeğimizi bekliyoruz. Bende senin gibi düşünüyorum. Çocuğuna mutlu görünen enerjik görünen ebeveynlerin çocukları daha farklı ve özgüvenli oluyor. Bende bunun için çabalıyorum. Şimdiden onunla konuşuyorum iletişim kurmaya çalışıyorum. Umarım doğuncada başarabilirim. Onu çok güzel yetiştirebilirim. Çünkü anne çok önemli..çocukluk insan için gökyüzü gibi oluyor. Her ne kadar değiştirsen de hayatını havaya baktığında mutlaka görüyorsun, hep tepende oluyor ve çocukluktan kaçılmıyor. Şu an benim niyetim çocuklarıma güzel bir çocukluk yaşatmaya çalışmak. İnşallah Allah yardım eder. Dua edeceğiz ve Allah'a sığınacağız. Ve kendi adıma en büyük gayretim eşime ve çocuğuma yansıtmamaya onlara hep neşeli görünmeye çalışmak olacak. Ne kadar Çan'ımız olsa da herkes ayrı bir birey ve bunukendi içimizde çözmemiz gerekiyor. Elhamdülillah birçok şeyi aştığımı düşünüyorum. Mutsuz olmasam da içim hep hüzünlü, gakat bunu yansıtmamaya çalışıyorum. Çünkü mutsuz bir kadının evi yuva olmuyor. Tabiki içine atmamalı dertleştiği dostları olmalı. Belki bir sanat dalı ile ilgilenmeli. Ben yazmayı okumayı seviyorum. Kardeşim ise resim çiziyor, şu an güzel sanatlarda okuyor üniversiteyi. Kendine İnan ve güven demeyeceğim fakat Allah'a dayan diyebilirim. Bir de geçmişi çok düşünmemek gerekiyor sanırım :)
Netflix'i nasıl indirdin tv ye canm?Kızlar bu arada ben Netflix indirdim televizyona, hiç pc’yi bağlamaya gerek kalmadan yüzlerce film ve dizi izleyebiliyorum. Önceden ben de hep hdmi ile bağlardım laptoptan aç tvye aktar aç izle zor oluyordu, böyle çooook pratik oldu. Bilginiz olsun. Yanında puhutv filan da veriyor her şeyi izleyebiliyorsun.
Benim listemde 2 tanesi var:) Henüz almadım ama emzirme yastığını alacağım çok kullanışlı diyorlar. Birde ya reflü yatağı yada yan yatış yastığı alacağım boğulmayı önlemek için..Tatatatammm
Arkadas şunlari almiş. Benim listemde bile yoktu. Bunlar nedir ya? Satış yapmak icin uretilmis kandirikci seyler mi? Cok mu gerekli? Yerine baska sey olsa olmaz mi? Sizin listenizde var mi?
Emzirme yastigi
Reflu yatagi
Yan yatis yastigi
Dönence
Gerildim suan.
vallahi canim oyle. kis geldi hastaliklar kapida. ee okulada gidiyor o yuzden geciyor diger cocuklardan malesef. valla ne yaptimsa icmedi ilaci. ve surekli kisuyor. biseyde yemiyor sadece sut iciyor ee sütte midede durmuyor onuda hrmen cikariyor. ini lokma ekmek yedi. bu kadar. ilacini icsse duzelecek ama icmiyor.Zor biliyorum geçen bende zor durumda kaldım hastaneye gideceğiz Kardeşim yanımda eşim Doğuda çocuklar okulda gittik komşum aldı sonradan annemler gitti aldılar çocukları öyle idare ettik benimkiler de aynı kız hasta olunca çok kusar ilacı bile oğlum çok dayanıklı hastayım bile demez inşallah hasta olmaz onlarda havalar soğuyor artık
yok canim günah degil. son aylarda her hamile kadin oturarak kiliyor namazini. bende kiliyorum hamile kalfigimdan berli kilmiyorum. midemin bulantisi birakmadi.Kızlar 1 hafta sonra falan doktor kontrolüm var çok merak ediyorum acaba bıcırık kaç kilo oldu kaç cm ama bazen öyle bi hareketler ediyor ki bağırtıyor beni iyice güçlendiğini çok iyi anlıyorum böylece öğlen namazını kılarken sanki aşağıdan çıkacakmış gibi vurdu sanırım baskı yapıyor mesaneye sürekli 10 dakikada bir tuvalet ihtiyacı ondan sanırım sizlerde durumlar nasıl bir de ben oturarak mamaz kılıyorum eğilip doğrulamıyorum çorap bile giyemiyorum ayakkabılarımı giyemiyorum günah olmaz değil mi sonuçta keyiften değil
Süt verme Canım şakın ateşi ishali tetikler patates haşla bol bol muz yedirmeye çalış kuru kahve yedir birde limonla ishali kesiyor süt midesini tetikler şimdi o midesini yeniliyor çok bişey yemesini bekleme zorlamada 1 kaç güne düzelir korkmavallahi canim oyle. kis geldi hastaliklar kapida. ee okulada gidiyor o yuzden geciyor diger cocuklardan malesef. valla ne yaptimsa icmedi ilaci. ve surekli kisuyor. biseyde yemiyor sadece sut iciyor ee sütte midede durmuyor onuda hrmen cikariyor. ini lokma ekmek yedi. bu kadar. ilacini icsse duzelecek ama icmiyor.
Tamam canım ne bileyim bi sorayım dedim rahatsız oldumyok canim günah degil. son aylarda her hamile kadin oturarak kiliyor namazini. bende kiliyorum hamile kalfigimdan berli kilmiyorum. midemin bulantisi birakmadi.
Aynen biraz ters bi zamanda başlamışım demekki.. günlerce aklımdan çıkmadı o sahnechemistry_eng ilk iki bölümün fragmanı izledim merakla bekliyorum kuzum. jeliboni sanırım hamilelikte duygular ×1500 ken izlemek daha zor şimdi izlemeye kalksam bende zorlanırım herhalde ağla ağla içim çıkar diye düşünüyorum. O zaman bile çoğu bölümde insanlardan iğrenmiştim. Ama yeni sezonu merak etmeme engel olamıyor bunlarda :))
A Albeni7 tv konusunda da hdmi kablosu acayip işe yarar bişi ama biz arama motorunda öyle bi sıkıntı yaşamadık sizlerden duyunca şaşırdım gayet rahat izliyoruz. puhu filan bizde kullanıyoruz pc ile uğraşmaya da gerek kalmıyor. Tavsiye ederim bende
Netflix'i nasıl indirdin tv ye canm?
.
Teşekkür ederimm bende indireyim:))Aynen biraz ters bi zamanda başlamışım demekki.. günlerce aklımdan çıkmadı o sahnedaha da izlemem
Belki lohusalıktan sonra :))
Canım televiyonun arama motorundan netflix’in kendi sitesine girdim, orda üyelik kısmı var üye oldum, sonra televizyon otomatik olarak Netflix uygulamasını indirdi. (Benim tv LG marka ama dğerleri de benzerdir). Ben artık direkt Lg World Smart kısmından uygulamayı açıp dilediğimi izliyorum..
Bende smdi bi bakayim dedim canm ama ilk ay ucretsiz deneyin yaziyor. Sonraki aylar ucretli demekki. Nekdr oduyorsunuz aylik? Fatura mi geliyor ayrica?Aynen biraz ters bi zamanda başlamışım demekki.. günlerce aklımdan çıkmadı o sahnedaha da izlemem
Belki lohusalıktan sonra :))
Canım televiyonun arama motorundan netflix’in kendi sitesine girdim, orda üyelik kısmı var üye oldum, sonra televizyon otomatik olarak Netflix uygulamasını indirdi. (Benim tv LG marka ama dğerleri de benzerdir). Ben artık direkt Lg World Smart kısmından uygulamayı açıp dilediğimi izliyorum..
Deneme sürümünden sonrası basic paket dışı paralı sanırım canım bilgin olsun..Teşekkür ederimm bende indireyim:))
Canım basic paket parasız diye biliyorum, ben premium indirdim. Normalde aylık 15 tl, ama eğer qnb finansbank kartınız varsa enpara 8 tl’sini kendi ödüyor, ben sadece aylık 7 tl ödüyorum. Karttan otomatik çekiyor, üyelik sırasında kart bilgimi girmiştim..Bende smdi bi bakayim dedim canm ama ilk ay ucretsiz deneyin yaziyor. Sonraki aylar ucretli demekki. Nekdr oduyorsunuz aylik? Fatura mi geliyor ayrica?
Hazir yukluymus bizin tvlerde bitek kurmak gerekiyor
Kızlar 1 hafta sonra falan doktor kontrolüm var çok merak ediyorum acaba bıcırık kaç kilo oldu kaç cm ama bazen öyle bi hareketler ediyor ki bağırtıyor beni iyice güçlendiğini çok iyi anlıyorum böylece öğlen namazını kılarken sanki aşağıdan çıkacakmış gibi vurdu sanırım baskı yapıyor mesaneye sürekli 10 dakikada bir tuvalet ihtiyacı ondan sanırım sizlerde durumlar nasıl bir de ben oturarak mamaz kılıyorum eğilip doğrulamıyorum çorap bile giyemiyorum ayakkabılarımı giyemiyorum günah olmaz değil mi sonuçta keyiften değil
Ben o yastik cesitlerinden hic birini almadim bebek yastigi zaten kucuk oluyor emzirirken onu kullandim ihtiyac duyarsam.zaten ilk dogdugunda bebek yastiksiz yatmiyomu benmi yanlis hatirliyorum ?? Donencede baya sonra almistim 6 7 aylik falanken uyku egitimi sirasinda ama pek ise yaramadi.Tatatatammm
Emzirme yastigi
Reflu yatagi
Yan yatis yastigi
Dönence
Gerildim suan.
Ayy o kadar üzüldüm ki anlatamam, Allah yengene ve sizlere sabır versin cok zor bi durumKızlar az önce Ablam haber verdi 7 aylık doğan yeğenim bugün vefat etmiş, yengem taburcu olmuştu bebek küvezdeydi bugün hastaneye gitmişlerdi ismini koyacaklardı ama olmadı çok üzüldüm. Doktorlar ciğerleri iyi demişti ama 31 haftada sadece 950 gramdı bir kaç gün yaşadı sadece
Canım benim de 75 gr olmuştu. Güzel çıkmış değerlerinMerhaba kızlar :)
Dün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür iyi çıktı bana 75lik yüklenmiş nedense hastaneye göre değişiyor sanırım, enfeksiyonum çıktı ilaç verdi doktor onu kullanıcam geçer inşallah..
Değerlerimi paylaştım ekte bakmak isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?