- 20 Eylül 2013
- 362
- 313
- 303
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.621
Tatatatammm
Yine yeni kafa karistirici sorularimla merhabaaa.
Arkadas şunlari almiş. Benim listemde bile yoktu. Bunlar nedir ya? Satış yapmak icin uretilmis kandirikci seyler mi? Cok mu gerekli? Yerine baska sey olsa olmaz mi? Sizin listenizde var mi?
Emzirme yastigi
Reflu yatagi
Yan yatis yastigi
Dönence
Bunlar cok gerekliyse ben anne miyim?
Bunlarin yerine normal yastik olmuyosa ben pinti miyim?
Donence olmazsa cocuk buyumuyo mu?
Gerildim suan.
Oğlumdayken devamlı oluyodu canım. Hangi tarafıma yatsam şişiyordu acıyordu karıncalanıyordu felan. Gündüzde yokluyordu aniden başlıyordu. Bunda 1 kere oldu, acısı çok kötü oluyo ya sanki iğne batırıyolar gibi. Bende sinir sıkışması olanlara soğuk su ve kolu yükseğe kaldırma önerisinde bulunduklarını öğrendim. Bazen çok işime yaramıştı. dene bakalım umarım faydası olur.Ay geçebilen bi durum yani? Ablam 3 hamileliğinde de doğuma kadar uyuştu hep.. ben hep öyle olacak sandım ama inşallah dediğin gibi geçer.. uyuştukça soğuk suyla yıkayayım o zman..
Amin, Allah sağ salim kucağına teslim etsin, ikiside sağ salim kurtulsunlar inşallah. Allah vaktiyle bizleride kurtarsın sağlıcakla.Kızlar selam ,nasılsınız?hava kapalı yağmurlu burda,tam uyku havası,bende de hic uyku yok,yarın kızkardesim dogum yapacak,onun da 2 kızı vardi bu erkek.sabah 8.30 gibi gel demisler.dua edin sağlıkla alsın inşallah.darısı da bizlere olsun,rabbim tamamına erdirsin
Çok şükür canım iyi çıktı saolasın :)Canım benim de 75 gr olmuştu. Güzel çıkmış değerlerin
Tv niz yeni mi arkadaşım belki onun etkisidir hafıza dolu değildir ondan rahat izliyosunuzdur , veya sizin tv nin özelliğindendendir.chemistry_eng ilk iki bölümün fragmanı izledim merakla bekliyorum kuzum. jeliboni sanırım hamilelikte duygular ×1500 ken izlemek daha zor şimdi izlemeye kalksam bende zorlanırım herhalde ağla ağla içim çıkar diye düşünüyorum. O zaman bile çoğu bölümde insanlardan iğrenmiştim. Ama yeni sezonu merak etmeme engel olamıyor bunlarda :))
A Albeni7 tv konusunda da hdmi kablosu acayip işe yarar bişi ama biz arama motorunda öyle bi sıkıntı yaşamadık sizlerden duyunca şaşırdım gayet rahat izliyoruz. puhu filan bizde kullanıyoruz pc ile uğraşmaya da gerek kalmıyor. Tavsiye ederim bende
Canım benim hep ağrım oluyo aynı şekilde ama benim belimde doğuştan eklemsel rahatsızlıklar var. Bel fıtığı gibi düşünebilirsin ama :) Kalsiyumu ilaç olarak mı kullanıyorsun ? ben magnezyum kullanıyorum uzun süredir magvital. Onun dışında çok kilo almamaya bak ve belinden eğilme dizlerini kullan. poşetleri falan iki eline paylaştır. bir de uzanırken otururken duruşunu dik tut, yamulmadan oturmaya çalış. çünkü bazen kalıyosun öyle yürüyemiyosun çok zor oluyor. Allah kolaylık versin inşallah geçerMerhaba arkadaşlar bel ağrısı durumunuz nasıl?bir de kalçadan bacağa doğru inen bir ağrım oldu iki gün.biraz kalsiyumu ihmal ettim ben .doktorum da dikkat et bel fıtığı olmasın dedi.siz de durumlar ne
Amin cnm.rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.kolay dogum olsun agrisiz sancisiz.bizleride rabbim hayirlisiyla kuzularimiza kavustursun.Kızlar selam ,nasılsınız?hava kapalı yağmurlu burda,tam uyku havası,bende de hic uyku yok,yarın kızkardesim dogum yapacak,onun da 2 kızı vardi bu erkek.sabah 8.30 gibi gel demisler.dua edin sağlıkla alsın inşallah.darısı da bizlere olsun,rabbim tamamına erdirsin
Ben bu uyusmalari sadece kalsiyum eksikliginden saniyodum.subatta troid ameliyati oldum kalsiyum eksikligi oluyo diye ilac vermisti doktor icmeyince uyusuyodum karincalanma oluyodu gene oluyo doktor 1 kutu ilac yazdi bitti dedim bu gittigimde sen yeterince kalsiyum aldin o sana yeter dedi sok oldum bende ameliyata bagliyodum sevindim gecici bir durum olmasina.Oğlumdayken devamlı oluyodu canım. Hangi tarafıma yatsam şişiyordu acıyordu karıncalanıyordu felan. Gündüzde yokluyordu aniden başlıyordu. Bunda 1 kere oldu, acısı çok kötü oluyo ya sanki iğne batırıyolar gibi. Bende sinir sıkışması olanlara soğuk su ve kolu yükseğe kaldırma önerisinde bulunduklarını öğrendim. Bazen çok işime yaramıştı. dene bakalım umarım faydası olur.
Su anda bel agrim yok cok sukur sadece geceleri yatarken uzun sure ayni taraftaysam oluyor.bahsettigin sekilde ki agri ilk gebeligimde son ayim da olmustu cnm yuruyemiyordum bile dogumdan iki hafta sonra gecti.Merhaba arkadaşlar bel ağrısı durumunuz nasıl?bir de kalçadan bacağa doğru inen bir ağrım oldu iki gün.biraz kalsiyumu ihmal ettim ben .doktorum da dikkat et bel fıtığı olmasın dedi.siz de durumlar ne
Suyunmu fazla cnm ne oldu ben atlamisim sanirim anlayamadim?kontrole gittim ama. Ben kendimde degilim. Gözlerim surekli doluyor. Doktorda da boyle oldum. Yine kilosu çıktı. Yine su da hafif artma var. Şekerin sonucu bile doktor icin yeterli gelmedi sanırım. Bilmemne şeker olabilir dedi. Yine kilosu var. Ölçümler önden gidiyor.
Doktordan beri surekli ağlıyorum. Bebek odası bakmak gittik. Bi tek orda mağaza da ayıp olmasın diye ağlamadım. Su an masa hazırlıyorum hala ağlıyorum.
ağlama canım sakin ol, tehlikeli bişey değildir inşallah. benim de 1 hafta önden gidiyor ama doktor kötü bişey söylemedi. şekere falan da baktırmadım.kontrole gittim ama. Ben kendimde degilim. Gözlerim surekli doluyor. Doktorda da boyle oldum. Yine kilosu çıktı. Yine su da hafif artma var. Şekerin sonucu bile doktor icin yeterli gelmedi sanırım. Bilmemne şeker olabilir dedi. Yine kilosu var. Ölçümler önden gidiyor.
Doktordan beri surekli ağlıyorum. Bebek odası bakmak gittik. Bi tek orda mağaza da ayıp olmasın diye ağlamadım. Su an masa hazırlıyorum hala ağlıyorum.
Canim uzme kendini kilosu cok mu dikkat cekecek kadaf ki anlamadim. Su fazlaligi kuzenimde oldu erken doğabilir dediler 40+5 de dogdu. Uzme kendiniz dur bakalim. Doktor neler söyledi nelere dikkat et dedi meselakontrole gittim ama. Ben kendimde degilim. Gözlerim surekli doluyor. Doktorda da boyle oldum. Yine kilosu çıktı. Yine su da hafif artma var. Şekerin sonucu bile doktor icin yeterli gelmedi sanırım. Bilmemne şeker olabilir dedi. Yine kilosu var. Ölçümler önden gidiyor.
Kuzum kendini niye üzüyorsun sen bebekte üzülüyor ama yapma böyle benimde ölçümler fazla çıkıyor ama doktorum hiç öyle şeyler demedi olabilir normal kimisi zayıf kimisi kilolu olabilir dedi ki benim şekerim sınırda en son 110 çıkmıştı ondan önce 126 telaş yapma sakin ol bazı doktorlar biraz lambur lumbur konuşur suyun fazlaysa bunun da çözümü var en fazla ilaç kullanırsın bebekte biraz tombiş olurkontrole gittim ama. Ben kendimde degilim. Gözlerim surekli doluyor. Doktorda da boyle oldum. Yine kilosu çıktı. Yine su da hafif artma var. Şekerin sonucu bile doktor icin yeterli gelmedi sanırım. Bilmemne şeker olabilir dedi. Yine kilosu var. Ölçümler önden gidiyor.
2 sene olmadı herhalde daha canım ya doğru diyorsun olabilir. Biz zaten televizyonun daha çok uygulamalarını kullanıyoruz diyebilirim onun haricinde pek yüzüne bakılmıyor. 1930 lardan kalma bi radyomuz var eşim meraklıdır öyle şeylere çok ses istersek onu açıyoruz.Tv niz yeni mi arkadaşım belki onun etkisidir hafıza dolu değildir ondan rahat izliyosunuzdur , veya sizin tv nin özelliğindendendir.
çünkü ilk başlarda üç dört film izleyene kadar bizdede problem yoktu...
Puhuyu bilmiyorun canım bende netflix düşünüyordum.
Kızlar sağ parmaklarım sürekli uyuşuyor
Şu karpal tünel sendromu dedikleri şeymiş doktorum öyle dedibunun için bileklik alıp kullanıcam. Var mı aranızda yaşayan kullanan??
kontrole gittim ama. Ben kendimde degilim. Gözlerim surekli doluyor. Doktorda da boyle oldum. Yine kilosu çıktı. Yine su da hafif artma var. Şekerin sonucu bile doktor icin yeterli gelmedi sanırım. Bilmemne şeker olabilir dedi. Yine kilosu var. Ölçümler önden gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?