2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Canım sen sana mantıklı geleni al bence ben öyle yapıyorum şahsen.. Yoksa ev kullanılmadık eşya dolar bana kalırsa. ben yatak içine koymalık reflü yatağı alıcam bide şu C şeklinde olan önceleri emzirmek için daha sonra çocuk oturmaya başlayınca arkasına konulanlardan. Dönence şimdilik düşünmüyorum belki ilerde. Yan yatış yastığında da emin değilim.

Ay geçebilen bi durum yani? Ablam 3 hamileliğinde de doğuma kadar uyuştu hep.. ben hep öyle olacak sandım ama inşallah dediğin gibi geçer.. uyuştukça soğuk suyla yıkayayım o zman..
Oğlumdayken devamlı oluyodu canım. Hangi tarafıma yatsam şişiyordu acıyordu karıncalanıyordu felan. Gündüzde yokluyordu aniden başlıyordu. Bunda 1 kere oldu, acısı çok kötü oluyo ya sanki iğne batırıyolar gibi. Bende sinir sıkışması olanlara soğuk su ve kolu yükseğe kaldırma önerisinde bulunduklarını öğrendim. Bazen çok işime yaramıştı. dene bakalım umarım faydası olur.

Amin, Allah sağ salim kucağına teslim etsin, ikiside sağ salim kurtulsunlar inşallah. Allah vaktiyle bizleride kurtarsın sağlıcakla.

Merhaba arkadaşlar bel ağrısı durumunuz nasıl?bir de kalçadan bacağa doğru inen bir ağrım oldu iki gün.biraz kalsiyumu ihmal ettim ben .doktorum da dikkat et bel fıtığı olmasın dedi.siz de durumlar ne

Kızlar nasılsınız ? inşallah bebişler de sizler de iyisinizdir.
Bi sorum olacaktı benim. 2-3 gündür dış dudaklar denilen kısım var ya orası ve vajen etrafım sızlar gibi ağrıyor. ama çok çok hafif bi ağrı.Hani böyle kuaföre gidip gelmişsinizdir onun gibi bi ağrı. İlk defa oluyo da var mı böyle bi durum yaşayan?

Tv niz yeni mi arkadaşım belki onun etkisidir hafıza dolu değildir ondan rahat izliyosunuzdur , veya sizin tv nin özelliğindendendir.
çünkü ilk başlarda üç dört film izleyene kadar bizdede problem yoktu...
Puhuyu bilmiyorun canım bende netflix düşünüyordum.

Merhaba arkadaşlar bel ağrısı durumunuz nasıl?bir de kalçadan bacağa doğru inen bir ağrım oldu iki gün.biraz kalsiyumu ihmal ettim ben .doktorum da dikkat et bel fıtığı olmasın dedi.siz de durumlar ne
Canım benim hep ağrım oluyo aynı şekilde ama benim belimde doğuştan eklemsel rahatsızlıklar var. Bel fıtığı gibi düşünebilirsin ama :) Kalsiyumu ilaç olarak mı kullanıyorsun ? ben magnezyum kullanıyorum uzun süredir magvital. Onun dışında çok kilo almamaya bak ve belinden eğilme dizlerini kullan. poşetleri falan iki eline paylaştır. bir de uzanırken otururken duruşunu dik tut, yamulmadan oturmaya çalış. çünkü bazen kalıyosun öyle yürüyemiyosun çok zor oluyor. Allah kolaylık versin inşallah geçer

Amin cnm.rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.kolay dogum olsun agrisiz sancisiz.bizleride rabbim hayirlisiyla kuzularimiza kavustursun.

kontrole gittim ama. Ben kendimde degilim. Gözlerim surekli doluyor. Doktorda da boyle oldum. Yine kilosu çıktı. Yine su da hafif artma var. Şekerin sonucu bile doktor icin yeterli gelmedi sanırım. Bilmemne şeker olabilir dedi. Yine kilosu var. Ölçümler önden gidiyor.
Doktordan beri surekli ağlıyorum. Bebek odası bakmak gittik. Bi tek orda mağaza da ayıp olmasın diye ağlamadım. Su an masa hazırlıyorum hala ağlıyorum.

Ben bu uyusmalari sadece kalsiyum eksikliginden saniyodum.subatta troid ameliyati oldum kalsiyum eksikligi oluyo diye ilac vermisti doktor icmeyince uyusuyodum karincalanma oluyodu gene oluyo doktor 1 kutu ilac yazdi bitti dedim bu gittigimde sen yeterince kalsiyum aldin o sana yeter dedi sok oldum bende ameliyata bagliyodum sevindim gecici bir durum olmasina.

Su anda bel agrim yok cok sukur sadece geceleri yatarken uzun sure ayni taraftaysam oluyor.bahsettigin sekilde ki agri ilk gebeligimde son ayim da olmustu cnm yuruyemiyordum bile dogumdan iki hafta sonra gecti.

Suyunmu fazla cnm ne oldu ben atlamisim sanirim anlayamadim?

ağlama canım sakin ol, tehlikeli bişey değildir inşallah. benim de 1 hafta önden gidiyor ama doktor kötü bişey söylemedi. şekere falan da baktırmadım.
bir de başka doktora görün, bazı dr.lar abartıyor

Canim uzme kendini kilosu cok mu dikkat cekecek kadaf ki anlamadim. Su fazlaligi kuzenimde oldu erken doğabilir dediler 40+5 de dogdu. Uzme kendiniz dur bakalim. Doktor neler söyledi nelere dikkat et dedi mesela

Kuzum kendini niye üzüyorsun sen bebekte üzülüyor ama yapma böyle benimde ölçümler fazla çıkıyor ama doktorum hiç öyle şeyler demedi olabilir normal kimisi zayıf kimisi kilolu olabilir dedi ki benim şekerim sınırda en son 110 çıkmıştı ondan önce 126 telaş yapma sakin ol bazı doktorlar biraz lambur lumbur konuşur suyun fazlaysa bunun da çözümü var en fazla ilaç kullanırsın bebekte biraz tombiş olur

2 sene olmadı herhalde daha canım ya doğru diyorsun olabilir. Biz zaten televizyonun daha çok uygulamalarını kullanıyoruz diyebilirim onun haricinde pek yüzüne bakılmıyor. 1930 lardan kalma bi radyomuz var eşim meraklıdır öyle şeylere çok ses istersek onu açıyoruz.

jeliboni evet yanlış zamanlama olabilir. Bizde düşünemedik hiç böyle olabileceğini kuzum ya izle illaki dedik. Yine diyorum izle kesinlikle ama evet bi lohusalık filan geçsin bi kendimize gelelim öyle izle

Kızlar sağ parmaklarım sürekli uyuşuyor
Şu karpal tünel sendromu dedikleri şeymiş doktorum öyle dedi bunun için bileklik alıp kullanıcam. Var mı aranızda yaşayan kullanan??

Canım ben yaşıyorum bu uyuşma durumunu.Benim sağ bileğimde kist var doktorlar ganglion kisti diyor.Kolumu çok kullandığım zamanlar ağrı olurdu şimdi de aynı elde Uyuşma yaşıyorum.Sanırım bileğim hassas olduğu için.Bana da bileklik önerdi doktorum seneler önce.Çok faydası oluyor alıp kullan eğer devam ederse.Benim brkaç gündür olmuyor mesela.Belki seninkide geçicidir beklmeye al geçmezse bileklik rahatlatacaktır.

Yaşadığın durumların tıpkısını oğlumda yaşadım bende canım.Her kontrol sonrası ağlardım günüm zehir olurdu.Oğlum hep iri bir bebekti ve suyu bir buçuk iki katı fazla olurdu.Daha 30.haftada tam 3 kiloydu hatırlıyorum.Doktor kesin şeker var sende dedi yüklemeyi yaptırdım şekerde çıkmadı.Doğuma kadar böyle devam ettik oğlum doğdu 5 kilo.Ama olay tamamen genlerle alakalı eşimde 5 kg doğmuş erkek kardeşimde 4.5 tan fazla.Her iki taraftada var yani.Özetle sana demek istediğim kilo çok su çok vs bunlar şeker çıkmadığı sürece dert değil.Senin de en fazla tosun bir bebişin olur benim gibi büyük bebeğe bakmak hemde çok kolay oluyor üç aylık bebek gibi veriyorlar eline ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…