- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.641
Suyunmu fazla cnm ne oldu ben atlamisim sanirim anlayamadim?
ağlama canım sakin ol, tehlikeli bişey değildir inşallah. benim de 1 hafta önden gidiyor ama doktor kötü bişey söylemedi. şekere falan da baktırmadım.
bir de başka doktora görün, bazı dr.lar abartıyor
Önceki gidişimde kilosu var dedi ve bir hafta önden gidiyordu. Şeker yuklemesi istedi. Şeker yuklemesi 93 çıktı. Bugun gittim bebek 920gram olarak hesapladı makina. Ve bir buçuk hafta falan önde gidiyormuş. Suyun da hafif artma var dedi. Demekki biseyler sana yaramıyor onları yememen lazim dedi. Bende ondan sonra koptum zaten.Canim uzme kendini kilosu cok mu dikkat cekecek kadaf ki anlamadim. Su fazlaligi kuzenimde oldu erken doğabilir dediler 40+5 de dogdu. Uzme kendiniz dur bakalim. Doktor neler söyledi nelere dikkat et dedi mesela
saol canim ya Allah razi olsun valla azda olsa ilacini verdim ogle uykusunada yatti sanki simdi biraz iyi. muz verecem simdiSüt verme Canım şakın ateşi ishali tetikler patates haşla bol bol muz yedirmeye çalış kuru kahve yedir birde limonla ishali kesiyor süt midesini tetikler şimdi o midesini yeniliyor çok bişey yemesini bekleme zorlamada 1 kaç güne düzelir korkma
Yaa ağlama lütfen sakin ol bi elini yüzünü yıka kendine gel. Tosun paşa olacak belki kuzum oğluşun üzme kendini lütfen. Doktor kesin bişi söylemedikçe niye kötü düşünüyorsun hayatının en güzel zamanları koy elini pufidik göbişe hisset minnoşu güzel şeyler düşün. Allah ın izniyle herşey yolundadır sağ salim gelecektir bunları düşün. Kendini strese sokup üzme oğluşuda. Hafif bi diyetle o azıcık fazla olan şekerin önüne geçilebilir halledersin sen onu merak etmekontrole gittim ama. Ben kendimde degilim. Gözlerim surekli doluyor. Doktorda da boyle oldum. Yine kilosu çıktı. Yine su da hafif artma var. Şekerin sonucu bile doktor icin yeterli gelmedi sanırım. Bilmemne şeker olabilir dedi. Yine kilosu var. Ölçümler önden gidiyor.
Doktordan beri surekli ağlıyorum. Bebek odası bakmak gittik. Bi tek orda mağaza da ayıp olmasın diye ağlamadım. Su an masa hazırlıyorum hala ağlıyorum.
Vaaaay süpermiş 1930 diyosun :)2 sene olmadı herhalde daha canım ya doğru diyorsun olabilir. Biz zaten televizyonun daha çok uygulamalarını kullanıyoruz diyebilirim onun haricinde pek yüzüne bakılmıyor. 1930 lardan kalma bi radyomuz var eşim meraklıdır öyle şeylere çok ses istersek onu açıyoruz.
Canım ben yaşıyorum bu uyuşma durumunu.Benim sağ bileğimde kist var doktorlar ganglion kisti diyor.Kolumu çok kullandığım zamanlar ağrı olurdu şimdi de aynı elde Uyuşma yaşıyorum.Sanırım bileğim hassas olduğu için.Bana da bileklik önerdi doktorum seneler önce.Çok faydası oluyor alıp kullan eğer devam ederse.Benim brkaç gündür olmuyor mesela.Belki seninkide geçicidir beklmeye al geçmezse bileklik rahatlatacaktır.
Yaşadığın durumların tıpkısını oğlumda yaşadım bende canım.Her kontrol sonrası ağlardım günüm zehir olurdu.Oğlum hep iri bir bebekti ve suyu bir buçuk iki katı fazla olurdu.Daha 30.haftada tam 3 kiloydu hatırlıyorum.Doktor kesin şeker var sende dedi yüklemeyi yaptırdım şekerde çıkmadı.Doğuma kadar böyle devam ettik oğlum doğdu 5 kilo.Ama olay tamamen genlerle alakalı eşimde 5 kg doğmuş erkek kardeşimde 4.5 tan fazla.Her iki taraftada var yani.Özetle sana demek istediğim kilo çok su çok vs bunlar şeker çıkmadığı sürece dert değil.Senin de en fazla tosun bir bebişin olur benim gibibüyük bebeğe bakmak hemde çok kolay oluyor üç aylık bebek gibi veriyorlar eline ne güzel
Rica ederim ne demek şükür bak iyiye gidiyor biz bile hasta olunca dayanamıyoruz onlar daha çok küçük geçer zamanla biraz sabırsaol canim ya Allah razi olsun valla azda olsa ilacini verdim ogle uykusunada yatti sanki simdi biraz iyi. muz verecem simdi
ayy hic gulecegim yoktu sen cok yasa emii .. 3 aylik bebek gibi diyince
Merhaba hanımlar size bir şey soracağım ben bugün 21. Haftayı bitirdim ama hala tekme hissetmedim yada oldu ben anlamadım ilk gebeliğim endişeleniyorum siz ne zaman hissettiniz
Canim benimde ilk hamileligimde suyum fazlaydi sekerden supelenildi annem seker hastasi kiz kardesimde de gebelikte cikti benden de supelenildi seker tahlili yaptirdim cikmadi.olabilir boyle seyler doktorum sonra ustunde durmadi.makinalarda yanilabilir.cok cok kilosu fazla olur kendine zehir etme hamilekigini sekerin varsada diyet yaparsin.bende 39+6 da sezeryanla dogum yaptim erken de dogmadi.allahin izniyle hic bisi olmaz.Önceki gidişimde kilosu var dedi ve bir hafta önden gidiyordu. Şeker yuklemesi istedi. Şeker yuklemesi 93 çıktı. Bugun gittim bebek 920gram olarak hesapladı makina. Ve bir buçuk hafta falan önde gidiyormuş. Suyun da hafif artma var dedi. Demekki biseyler sana yaramıyor onları yememen lazim dedi. Bende ondan sonra koptum zaten.
O dedigin sey 1 2 gundur bende de var bugun sabah daha cok hissettim umarim ters bir sey yoktur ara ara oluyorKızlar nasılsınız ? inşallah bebişler de sizler de iyisinizdir.
Bi sorum olacaktı benim. 2-3 gündür dış dudaklar denilen kısım var ya orası ve vajen etrafım sızlar gibi ağrıyor. ama çok çok hafif bi ağrı.Hani böyle kuaföre gidip gelmişsinizdir onun gibi bi ağrı.İlk defa oluyo da var mı böyle bi durum yaşayan?
Kuzum kendini niye üzüyorsun sen bebekte üzülüyor ama yapma böyle benimde ölçümler fazla çıkıyor ama doktorum hiç öyle şeyler demedi olabilir normal kimisi zayıf kimisi kilolu olabilir dedi ki benim şekerim sınırda en son 110 çıkmıştı ondan önce 126 telaş yapma sakin ol bazı doktorlar biraz lambur lumbur konuşur suyun fazlaysa bunun da çözümü var en fazla ilaç kullanırsın bebekte biraz tombiş olur
Canım ben yaşıyorum bu uyuşma durumunu.Benim sağ bileğimde kist var doktorlar ganglion kisti diyor.Kolumu çok kullandığım zamanlar ağrı olurdu şimdi de aynı elde Uyuşma yaşıyorum.Sanırım bileğim hassas olduğu için.Bana da bileklik önerdi doktorum seneler önce.Çok faydası oluyor alıp kullan eğer devam ederse.Benim brkaç gündür olmuyor mesela.Belki seninkide geçicidir beklmeye al geçmezse bileklik rahatlatacaktır.
Yaşadığın durumların tıpkısını oğlumda yaşadım bende canım.Her kontrol sonrası ağlardım günüm zehir olurdu.Oğlum hep iri bir bebekti ve suyu bir buçuk iki katı fazla olurdu.Daha 30.haftada tam 3 kiloydu hatırlıyorum.Doktor kesin şeker var sende dedi yüklemeyi yaptırdım şekerde çıkmadı.Doğuma kadar böyle devam ettik oğlum doğdu 5 kilo.Ama olay tamamen genlerle alakalı eşimde 5 kg doğmuş erkek kardeşimde 4.5 tan fazla.Her iki taraftada var yani.Özetle sana demek istediğim kilo çok su çok vs bunlar şeker çıkmadığı sürece dert değil.Senin de en fazla tosun bir bebişin olur benim gibibüyük bebeğe bakmak hemde çok kolay oluyor üç aylık bebek gibi veriyorlar eline ne güzel
Yaa ağlama lütfen sakin ol bi elini yüzünü yıka kendine gel. Tosun paşa olacak belki kuzum oğluşun üzme kendini lütfen. Doktor kesin bişi söylemedikçe niye kötü düşünüyorsun hayatının en güzel zamanları koy elini pufidik göbişe hisset minnoşu güzel şeyler düşün. Allah ın izniyle herşey yolundadır sağ salim gelecektir bunları düşün. Kendini strese sokup üzme oğluşuda. Hafif bi diyetle o azıcık fazla olan şekerin önüne geçilebilir halledersin sen onu merak etme
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Canim benimde ilk hamileligimde suyum fazlaydi sekerden supelenildi annem seker hastasi kiz kardesimde de gebelikte cikti benden de supelenildi seker tahlili yaptirdim cikmadi.olabilir boyle seyler doktorum sonra ustunde durmadi.makinalarda yanilabilir.cok cok kilosu fazla olur kendine zehir etme hamilekigini sekerin varsada diyet yaparsin.bende 39+6 da sezeryanla dogum yaptim erken de dogmadi.allahin izniyle hic bisi olmaz.
Benim kızım da 10 gün onden gidiyor dedi..ve 3 gün önce 1100 gramdi..kötü demedi dr..sana neden öyle dedi ki?tokluk kan sekerim de 91 çıkınca şeker yüklemesi istemedi..Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kendimi suçladım. Benim yüzümden boyle oldu diye. Eşim kilolu doğmamış. Ben de 3600dogmusum sanırım. Bilmiyorum kı artık niye boyle. Baska bir doktora da gideceğiz. Şeker yüklemem 93 çıktı. Anlamadım ben bu isi. Akşam çorba ve salata yedim. Karnım cok tok desem yalan olur.
Benim de bugun 920 gram dedi canim. Bir iki hafta önden gidiyormuş. Şeker yuklemesi de 93 çıktı.Benim kızım da 10 gün onden gidiyor dedi..ve 3 gün önce 1100 gramdi..kötü demedi dr..sana neden öyle dedi ki?tokluk kan sekerim de 91 çıkınca şeker yüklemesi istemedi..
Bence doktorun abartmiş canim hem olcumden olcume fark eder hem debu haftalarda olmasi gereken ust sinirin ustunde degilki bebeğin yedikrinden falan kısma sadece tatli yiyorsan onu azalt benim seker nekadar yuksek ciktigi halde ben bile diyet yapmiyorum.bi de esinle sen boylu poslu insanlarsaniz bebeginizin iri olması normalBenim de bugun 920 gram dedi canim. Bir iki hafta önden gidiyormuş. Şeker yuklemesi de 93 çıktı.
Doktor demekki bazı yediklerin senin icin iyi değil dedi. :/
Canım bencede kilosu normal 26 haftalık değil mi 6 ayını doldurmuş benim kızım26 haftada 980 gramdı hiç öyle şeyler demedi doktorum bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek doktorumBenim de bugun 920 gram dedi canim. Bir iki hafta önden gidiyormuş. Şeker yuklemesi de 93 çıktı.
Doktor demekki bazı yediklerin senin icin iyi değil dedi. :/
Canim ilgin icin teşekkür ederim. Bugun hic iyi değildim ya. Dedim ben naptim. Benim yüzümden boyle birsey oluyor dedim. Oyle boylu poslu insanlar degiliz ama. Türk kadınına göre 1,69 boyum. Ama minyon bir insan degilim yanı. Eşim de normal kilo da bir insan.Bence doktorun abartmiş canim hem olcumden olcume fark eder hem debu haftalarda olmasi gereken ust sinirin ustunde degilki bebeğin yedikrinden falan kısma sadece tatli yiyorsan onu azalt benim seker nekadar yuksek ciktigi halde ben bile diyet yapmiyorum.bi de esinle sen boylu poslu insanlarsaniz bebeginizin iri olması normal
25+3 bugun canim. Kötü degil di mi.Canım bencede kilosu normal 26 haftalık değil mi 6 ayını doldurmuş benim kızım26 haftada 980 gramdı hiç öyle şeyler demedi doktorum bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek doktorum
Selam, benim tahlilimde de aynısı çıktı, dün doktor böbreklerime de baktı ama sorun görmedi, kan sulandırıcılardan oluyor dedi ama yine de 15 gün sonra için tekrar tahlil istediKizlar ya bise dicem benim sag bobregimin agrisi bi geciyo bi basliyo hafif bi agri var oluyo oluncada.bugun idrar tahlilinde hafif kan ve bakteri cikti . ozeldeki doktorum demistiki kan sulandirici kullananlarin idrar tahlilinde olur boyle ama burdaki doktor kum dokuyosundur dedicokta ilgilenmedi su ic dedi. Yasayan varmi ne olcak simdi . ay bu doktorlar fena bilgilendirme filan sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?