2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
25+3 bugun canim. Kötü degil di mi.
Doktor bazi yediklerin sana iyi gelmiyor demek ki dedi. Makarna pilav falan filan yeme dedi. :/
Hayır ya sen niye takıyorsun normal olması gereken zaten ne güzel işte ay doktora ayar oldum şimdi ya hiç öyle şeyler denir mi insana ? Az az ye Canım sen hamilesin insanın canı istiyor bende şeker sınırda çıktı hafif yüksek bana ye ama az olsun dedi abartma dedi o zaman meyve de yeme sütte içme çünkü hepsinde şeker var her şeyde var ben demeleme makarna yapıyorum daha sağlıklı oluyor sebzeli ve tam buğday unundan olanları var kendime yettiği kadar yapıyorum yiyorum öyle düşkünlüğüm Yok zaten bak şimdi senin için eski ultrason kağıtlarıma bakacağım kilo konusunda sana bilgi veririm içini rahat tut sakin ol çok biliyor o doktorlar benimki neden öyle demiyor allahım beyinleri yanmış okumaktan

Doktor bazi yediklerin sana iyi gelmiyor demek ki dedi. Makarna pilav falan filan yeme dedi. :/
Hayır ya sen niye takıyorsun normal olması gereken zaten ne güzel işte ay doktora ayar oldum şimdi ya hiç öyle şeyler denir mi insana ? Az az ye Canım sen hamilesin insanın canı istiyor bende şeker sınırda çıktı hafif yüksek bana ye ama az olsun dedi abartma dedi o zaman meyve de yeme sütte içme çünkü hepsinde şeker var her şeyde var ben demeleme makarna yapıyorum daha sağlıklı oluyor sebzeli ve tam buğday unundan olanları var kendime yettiği kadar yapıyorum yiyorum öyle düşkünlüğüm Yok zaten bak şimdi senin için eski ultrason kağıtlarıma bakacağım kilo konusunda sana bilgi veririm içini rahat tut sakin ol çok biliyor o doktorlar benimki neden öyle demiyor allahım beyinleri yanmış okumaktan

G
T ye canim ya sacmalama ac kalma sakin

Burada 26 haftam birmişti 27 den 3 gün almıştım her şeyi normaldi bi eşi öndeydi işte yanı anlayacağın kafana takma

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 82
O dedigin sey 1 2 gundur bende de var bugun sabah daha cok hissettim umarim ters bir sey yoktur ara ara oluyor
inşallah canım, böyle sızlama gibi önemli bişe yok gibi ama bazı yerlerde açılma ağrısı çatı ağrısı diye okudum. çatı ağrısı mıdır ki? oturunca da kuyruk sokumu kemiği ağrısı çekiyorum. sende var mı öyle bir durum?

Doktor kötü bisey demedi elbette de. İnsan hamileyken üzülüyor herseye. Yanı en ufak biseye morali bozuluyor insanın. O beni uyardı. Ama tabi ben bunu kafamda aşırı büyütüyorum. Ne senaryolar yazıyorum kafamda bir bilsen. Yoksa adamcağızı da zan altında birakmiyim ayıp olur. Sadece ben cok büyüttüm kafamda. Ve bu kilo meselesi kendi sucum olarak gördüğüm icin surekli kendimi suçladım. Vicdanım sızladı. :/

Selam, benim tahlilimde de aynısı çıktı, dün doktor böbreklerime de baktı ama sorun görmedi, kan sulandırıcılardan oluyor dedi ama yine de 15 gün sonra için tekrar tahlil istedi
Cok gecmis olsun umarim hic bi sorununuz cikmaz.peki bobrek agrisi hissediyomusunuz . enfeksiyon kum filan olsa idrar da zorlanma yanma olur diye dusunuyorum ama yok tahliller neden boyle cikiyo

Burada 26 haftam birmişti 27 den 3 gün almıştım her şeyi normaldi bi eşi öndeydi işte yanı anlayacağın kafana takma
Tutup kağıtlarını mi araştırdın benim icin. Cok teşekkür ederim cok sagol.
Sanırım doktordan doktora değişiyor bu kilo işleri.

Sizin cinsiyet ne ve kilonuz kaç sagolasin mesajın için 2 gün sonra ayrintiliya gireceğim merakla bekliyorum

ee oyle oluyor valla. 5 kilo dile kolay. valla benimkiler 3 kilo dogsun ona sukur . zaten oylede oluyorlar . cok sukur. 1.cisi 3kilo 60gr dogdu. 2.cisi 3kilo 570 gr

Ayni seyleri doktorum banada dedi bir defa şeker yüklemesi yaptı şeker çıkmadı bugün tekrar istedi yaptirdim zorla şeker cikartircak eğer gene normal çıkarsa genetik iri yapılı bebek deriz dedi ama zaten essimde bende yapılı insanlarız zaten bebeğim önden gitmesi iyi dedi şeker yoksa iyi besleniyo demekmiş

Canım bana doktorumun dediği tek şey tuzsuz yemek ye olmuştu.Zeytin peynir ekmek herşey tuzsuz ama harici hiçbirşeyi kısıtlamadı.Birde şimdi böyle kilolu sonra normale dönebilir.İyi ihtimal dahilinde birçok şey var.İnsan kendini çıkmazda hissediyor anlıyorum seni ama cidden gerek Yok rahat ol sıkıntı olmayacak inşallah.Benim oğluma erken doğar dediler 42 de doğdu hiçbir dedikleri tutmadı.Ultrasonlarda çok yanıltıcı ayrıca.Fazla güven vermesin sana.

ee oyle oluyor valla. 5 kilo dile kolay. valla benimkiler 3 kilo dogsun ona sukur . zaten oylede oluyorlar . cok sukur. 1.cisi 3kilo 60gr dogdu. 2.cisi 3kilo 570 gr

İlkte 5 bu defa bakalım kaç kg doğacak bebeğim.Eğer bunda da zirvelerde doğarsa artık anlycam ki tamamiyle genetik.Herşeyi bu yavru belirleyecek bakalım.Ama bu defa normal istiyorum inşallah küçük olur tombik olursa yine sezeryan yolları görünecek bana ..

Ben de bi daha yapicaz mi yükleme dedim. Yok dedi. esim yapılı degil. Ben de eh iste diyim. Minyon olmadığım kesin.
Bu isler ne zormuş :/

Buarada masallah yavruna 5kilo nasıl doğmuştur o kuzu. Masallah masallah.
Canim hayatım da hic tuz yok desem yeridir. Normalken de tuz yemezdim. Şimdi tansiyon dusuk diye biraz daha dikkat ediyorum.
Evet ultrason yanıltıcı oluyor diyorlar.
Ya kıyamam şimdi ki nasıl peki kilosu falan. O da mi oyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…