- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.661
Hayır ya sen niye takıyorsun normal olması gereken zaten ne güzel işte ay doktora ayar oldum şimdi ya25+3 bugun canim. Kötü degil di mi.
Doktor bazi yediklerin sana iyi gelmiyor demek ki dedi. Makarna pilav falan filan yeme dedi. :/
Hayır ya sen niye takıyorsun normal olması gereken zaten ne güzel işte ay doktora ayar oldum şimdi ya25+3 bugun canim. Kötü degil di mi.
Doktor bazi yediklerin sana iyi gelmiyor demek ki dedi. Makarna pilav falan filan yeme dedi. :/
T ye canim ya sacmalama ac kalma sakinCanim ilgin icin teşekkür ederim. Bugun hic iyi değildim ya. Dedim ben naptim. Benim yüzümden boyle birsey oluyor dedim. Oyle boylu poslu insanlar degiliz ama. Türk kadınına göre 1,69 boyum. Ama minyon bir insan degilim yanı. Eşim de normal kilo da bir insan.
Doktoru değiştiririz belki. Bilmiorum.
Suanda da tok degilim pek :/ çorba ve salatayla duruyorum. İçim de gitmiyor degil hani :/
Burada 26 haftam birmişti 27 den 3 gün almıştım her şeyi normaldi bi eşi öndeydi işte yanı anlayacağın kafana takma25+3 bugun canim. Kötü degil di mi.
inşallah canım, böyle sızlama gibi önemli bişe yok gibi ama bazı yerlerde açılma ağrısı çatı ağrısı diye okudum. çatı ağrısı mıdır ki? oturunca da kuyruk sokumu kemiği ağrısı çekiyorum. sende var mı öyle bir durum?O dedigin sey 1 2 gundur bende de var bugun sabah daha cok hissettim umarim ters bir sey yoktur ara ara oluyor
Doktor kötü bisey demedi elbette de. İnsan hamileyken üzülüyor herseye. Yanı en ufak biseye morali bozuluyor insanın. O beni uyardı. Ama tabi ben bunu kafamda aşırı büyütüyorum. Ne senaryolar yazıyorum kafamda bir bilsen. Yoksa adamcağızı da zan altında birakmiyim ayıp olur. Sadece ben cok büyüttüm kafamda. Ve bu kilo meselesi kendi sucum olarak gördüğüm icin surekli kendimi suçladım. Vicdanım sızladı. :/Hayır ya sen niye takıyorsun normal olması gereken zaten ne güzel işte ay doktora ayar oldum şimdi yahiç öyle şeyler denir mi insana ? Az az ye Canım sen hamilesin insanın canı istiyor bende şeker sınırda çıktı hafif yüksek bana ye ama az olsun dedi abartma dedi o zaman meyve de yeme sütte içme çünkü hepsinde şeker var her şeyde var ben demeleme makarna yapıyorum daha sağlıklı oluyor sebzeli ve tam buğday unundan olanları var kendime yettiği kadar yapıyorum yiyorum öyle düşkünlüğüm Yok zaten bak şimdi senin için eski ultrason kağıtlarıma bakacağım kilo konusunda sana bilgi veririm içini rahat tut sakin ol çok biliyor o doktorlar benimki neden öyle demiyor allahım beyinleri yanmış okumaktan
Cok gecmis olsun umarim hic bi sorununuz cikmaz.peki bobrek agrisi hissediyomusunuz . enfeksiyon kum filan olsa idrar da zorlanma yanma olur diye dusunuyorum ama yok tahliller neden boyle cikiyoSelam, benim tahlilimde de aynısı çıktı, dün doktor böbreklerime de baktı ama sorun görmedi, kan sulandırıcılardan oluyor dedi ama yine de 15 gün sonra için tekrar tahlil istedi
Tutup kağıtlarını mi araştırdın benim icin. Cok teşekkür ederim cok sagol.Burada 26 haftam birmişti 27 den 3 gün almıştım her şeyi normaldi bi eşi öndeydi işte yanı anlayacağın kafana takma
Sizin cinsiyet ne ve kilonuz kaç sagolasin mesajın için 2 gün sonra ayrintiliya gireceğim merakla bekliyorumMerhaba. Ben de 21. haftada hissetmediğim için çok endişelenmiştim hatta buraya yazmış bile olabilirim. Şu an 24. haftaya başladım Rabbimin izniyle 1 haftadır gerçekten hissediyorum diyebilirim. Endişelenmeyin lütfen.
oyle valla. hayirlisiyla yarin annemin yanina gidecem . o baksin biraz . yoruldum vallaRica ederim ne demek şükür bak iyiye gidiyor biz bile hasta olunca dayanamıyoruz onlar daha çok küçük geçer zamanla biraz sabır
ee oyle oluyor valla. 5 kilo dile kolay. valla benimkiler 3 kilo dogsun ona sukur . zaten oylede oluyorlar . cok sukur. 1.cisi 3kilo 60gr dogdu. 2.cisi 3kilo 570 grgül gül ömrün uzasınöyle ama tosbik gibiydi benim oğlum 5 aya kadar sonra sonra normale döndü.Birde tek bakıyordum eşimin görevinden dolayı doğudaydık ele gelen bebek olduğu için bakımında hiç sıkıntı yaşamadım.
Benim de önden gidiyordu ekmek makarna piaf türü şeyleri minimum a indirdim normale döndü25+3 bugun canim. Kötü degil di mi.
İçin rahat olsun eter ki ne demekTutup kağıtlarını mi araştırdın benim icin. Cok teşekkür ederim cok sagol.
Sanırım doktordan doktora değişiyor bu kilo işleri.
İçin rahat olsun eter ki ne demekTutup kağıtlarını mi araştırdın benim icin. Cok teşekkür ederim cok sagol.
Sanırım doktordan doktora değişiyor bu kilo işleri.
Bende kahvaltida mafoldum iki tane yumurta kirdim yedim vallaCanım yağda yumurta kırıp yemek istiyo şuan!
Ayni seyleri doktorum banada dedi bir defa şeker yüklemesi yaptı şeker çıkmadı bugün tekrar istedi yaptirdim zorla şeker cikartircak eğer gene normal çıkarsa genetik iri yapılı bebek deriz dedi ama zaten essimde bende yapılı insanlarız zaten bebeğim önden gitmesi iyi dedi şeker yoksa iyi besleniyo demekmişkontrole gittim ama. Ben kendimde degilim. Gözlerim surekli doluyor. Doktorda da boyle oldum. Yine kilosu çıktı. Yine su da hafif artma var. Şekerin sonucu bile doktor icin yeterli gelmedi sanırım. Bilmemne şeker olabilir dedi. Yine kilosu var. Ölçümler önden gidiyor.
Doktordan beri surekli ağlıyorum. Bebek odası bakmak gittik. Bi tek orda mağaza da ayıp olmasın diye ağlamadım. Su an masa hazırlıyorum hala ağlıyorum.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kendimi suçladım. Benim yüzümden boyle oldu diye. Eşim kilolu doğmamış. Ben de 3600dogmusum sanırım. Bilmiyorum kı artık niye boyle. Baska bir doktora da gideceğiz. Şeker yüklemem 93 çıktı. Anlamadım ben bu isi. Akşam çorba ve salata yedim. Karnım cok tok desem yalan olur.
ee oyle oluyor valla. 5 kilo dile kolay. valla benimkiler 3 kilo dogsun ona sukur . zaten oylede oluyorlar . cok sukur. 1.cisi 3kilo 60gr dogdu. 2.cisi 3kilo 570 gr
Ben de bi daha yapicaz mi yükleme dedim. Yok dedi. esim yapılı degil. Ben de eh iste diyim. Minyon olmadığım kesin.Ayni seyleri doktorum banada dedi bir defa şeker yüklemesi yaptı şeker çıkmadı bugün tekrar istedi yaptirdim zorla şeker cikartircak eğer gene normal çıkarsa genetik iri yapılı bebek deriz dedi ama zaten essimde bende yapılı insanlarız zaten bebeğim önden gitmesi iyi dedi şeker yoksa iyi besleniyo demekmiş
Buarada masallah yavruna 5kilo nasıl doğmuştur o kuzu. Masallah masallah.Canım bana doktorumun dediği tek şey tuzsuz yemek ye olmuştu.Zeytin peynir ekmek herşey tuzsuz ama harici hiçbirşeyi kısıtlamadı.Birde şimdi böyle kilolu sonra normale dönebilir.İyi ihtimal dahilinde birçok şey var.İnsan kendini çıkmazda hissediyor anlıyorum seni ama cidden gerek Yok rahat ol sıkıntı olmayacak inşallah.Benim oğluma erken doğar dediler 42 de doğdu hiçbir dedikleri tutmadı.Ultrasonlarda çok yanıltıcı ayrıca.Fazla güven vermesin sana.
İlkte 5 bu defa bakalım kaç kg doğacak bebeğim.Eğer bunda da zirvelerde doğarsa artık anlycam ki tamamiyle genetik.Herşeyi bu yavru belirleyecek bakalım.Ama bu defa normal istiyorum inşallah küçük olur tombik olursa yine sezeryan yolları görünecek bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?