2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar Canım çok karpuz istiyor eşime söyledim son 2 saattir arama içinde adam doğsa da kurtulsak diye düşünüyordur bence artık

Cok gecmis olsun umarim hic bi sorununuz cikmaz.peki bobrek agrisi hissediyomusunuz . enfeksiyon kum filan olsa idrar da zorlanma yanma olur diye dusunuyorum ama yok tahliller neden boyle cikiyo
Teşekkürler , bir sorunum yok aslında, yine de Dr monurol verdi kullandım dün gece , 15 gün sonra tekrar tahlil yaptırırım bakalım nasıl çıkacak

Kızlar cok ama cok teşekkür ederim. Cok sağolun. Kendimi daha iyi hissettim sayenizde. Yalnız değilmişim :)

Kızlar dün mobilya baktık atasehirde. Ya mobilyacidan alınca boyasına nasıl güvenebiliriz. Bir tanesi yüzde 7oranin da kurşun var boyada dedi dürüstlüğünden dolayı tebrik ederim tabi. Sonra başka bi yere girdik. Onlar akzo Nobel boya kullaniyormus. Binde bilmem kaç falan dedi. Cilek ve kids teens gibi markalar da boya degil kaplama oldugu icin boyle birsey yok.
Kafam karıştı :)

Ben de boya konusunda cok hassasim. Cunku çevremdeki anneler dis cikinca yatak kenarlarini kemiriyorlar dedi. (Zihnimde cok tuhaf sahneler canlandi yatagi kemiriyor diyince zaten ) o yuzden boya konusu cok mühim.

Ben de boya konusunda cok hassasim. Cunku çevremdeki anneler dis cikinca yatak kenarlarini kemiriyorlar dedi. (Zihnimde cok tuhaf sahneler canlandi yatagi kemiriyor diyince zaten ) o yuzden boya konusu cok mühim.
Aynen , kemiriyorlar . Mobilya beşiğimizde farklı farklı iki çocuk diş izleri var. Baktıkça bilirim hangisinin diş izi olduğunu :)
O yüzden bencede önemli özelliklede bebekler için mobilya boyası ...

Mobilyacidan dolap ve sifonyerini begendim sadece. Beşiği büyümeyen tipik normal besik alacağım icin ikeadan almayı dusundum.
Dolap ve sifonyerini mobilyacı akzo nobel kullanıyorum. Binde bir mi dedi oyle bir oran söyledi. Araştırabilirsiniz dedi.
Sevdiğim model de mobilyacı da var.
Eğer bir markadan alırsam da dolapların kullanıldığı bakımında kids teensten almayı düşünüyorum.
Aralık ayında Allah kısmet ederse bu işi bitirmek istiyorum kızlar. Bana yardımın edin :)

Bide en az bir sene bizim odada kalacak nasipse. Bir seneye o dolap ve sifonyer havalanmaz mi kızlar :) okudukça cidden kafam karisiyor

Kids teens hic duymamistim ona da bakayim. Sadece cilek ve melteme gidebildim. Ben de buyuyen besik düşünmüyorum. Bulundugum yerde ikea olsa alirdim kesin. Ama netten bakip alamam beşik.
Ocaktan sonra herseyin fiyati artar diye dusunuyorum. ben de aralikta artik bitirmek isyorum arabaydi besikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…