2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen , kemiriyorlar . Mobilya beşiğimizde farklı farklı iki çocuk diş izleri var. Baktıkça bilirim hangisinin diş izi olduğunu :)
O yüzden bencede önemli özelliklede bebekler için mobilya boyası ...
Oyy dis izleri bile tatlidir onlarin Allah bağışlasın.
Bazen diyorum ki ben mi cok ince düşünüyorum. Ama cocuk davranislari asagi yukari belli. Herseyi düşünüp hareket etmek gerekiyor

Bazen diyorum ki ben mi cok ince düşünüyorum. Ama cocuk davranislari asagi yukari belli. Herseyi düşünüp hareket etmek gerekiyor
Ben de aynıyım. Ve bazen diyorum ikincisine enerjim kalmayacak :)

Evet kuzum anne olunca herşeye daha bir özen gösteriyor insan. Teşekkür ederm cümlemizinkini inşallah...

Herkese hayirli kandiller arkadaslar dua edelim birbirimize ben 2018 mart anneleri diyerek hepinize edicem ins
Bu arada boya konusunda bana da mobilyaci soyle dogal boyle bilmem ne anlatti ama ben nedense hic birine bu konuda güvenemiyorum.cokta fark etmiyor takilmiyorum suan da .oglumun besiginde disleyecegi yerler yumusak kaplamaydi bununkide öyle ki ztn ne kadar yicek ki o dis izleri evdeki heryerde oluyor evdeki eşyaların da hangi birinin boyasi malzemesi saglikli allah bilir :) oglumda coook takiliyordum bu meselelere aman o organik mi bu şöyle mi falan diye fkt çocuk dogunca ohoooo cok gereksiz kaygilarmis diyor insan büyütürken baska daha onemli sorunları yasayinca oyle zmn geliyor ki tatilde parkta plajda agzinda neler buluyorsun emekleme dönemi hele hic anlatmayayim
Kızlar günaydın.çok heyecanlıyım ya aynı zamanda aglak birşey oldum.bu gebeligimde daha bir duygusalım.kızkardeşim sezeryana girmis,bebek bekleniyor.sürekli annemi arıyorum cikti mi diye
Ay cok güzel bir heyecan sagsalim doğsun ins. yegenim dogacagi zmn ayni boyleydim bende disarda doğurmuştum kizkardesim dogururken

Kızlar emzirmek için sallanan koltuk/sandalye almak istiyorum. Sizler ne yaptınız aldınız mı ya da araştırdınız mı??
Ya bende çok istedim ama ona para ayırmakta istemedim yatsanin bir koltugu var ama 5000 TL ona bayıldım öyle yumuşacık bir koltük istiyorum acaba tekli koltuğa ayak yaptırsam dedim sonra bahçe salincagimi çiçekler ve cibinlik ile süsleyip içeri almaya karar verdim

kiz karpuz nerden cikti. Allah iyiligini versin
Ay ne bileyim ya sabah o istekle uyandım ağzıma tadı burnuma kokusu geldi geceden beri bebek karnımda sürekli hareket halinde eşim artık ya bu neden bu kadar hareketli acaba bi sorunu mu var dedi bende evet canı karpuz istiyor dedim aaaa nasıl yani dedi işte öyle yanisi yok şimdi karpuz bulmak lazım dedi hemen aramaya koyuldu milleti abi karpuz bulmamız lazım ne yapıp ne edip geceden bu yana tam 3 kere hıçkırık tuttu karnımın her yerinde ayrı oynuyor eli kolu ayağı hiçbir yeri durmuyor şimdi kandil bişeyler yapmak lazım allahım dualarımızı kabul etsin bizlere hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin peygaöber efendimize iyi bi nesil yetiştirmeyi rabbime iyi kulluk edebilen bireyler olmalarını nasip etsin

Merhaba kızlar herkese hayırlı kandiller. Bugün Yen'i doktorumla tanıştım çok şükür, çok içime sindi benimle yaklaşık 1.5 saat ilgilendi. Doğum yapacağımız hastaneyi ve doğumu bile konuştuk. Çengelköy medivia hastanesinde olacağım inşallah. Bana biraz uzak maltepedeyim ama doktorum sorun olmaz arabayla gelirsin dedi, sancı olur olmaz çocuk gelmiyor dedi. Doktorum Koşuyolu tıp merkezinde, selma nihan Karakaya. Bebek de haftası ile uyumluymuş. Serviks kısalığı da normalleşmiş ama dinlenmeye devam et dedi. Allah'a ne kadar şükretsem az. İğne olmayacağım ama vajinal yoldan bir ilaç kullanacağım. İnşallah tüm hamileler olarak en güzel haberleri alırız. Mutlu mutlu vaktinde, tek avazda kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

doğum cantası hazırlayan var mı? baslanmasıı gerekiyor mu? herkes cantanı hazırla dıyor ama. yapan arkadaslardan fikir alsam.:)

merhaba hanımlar hayırlı kandiller hepinize.benim karar veremediğim bir sorunun var.ikinci çocuğuma hamileyim ilkinde beşik kullandım yaşına gelmeden kaldırmak zorunda kaldım ayağa kalkıp düşme tehlikesi var diye.sonra da yer yatağında yatırdım odasını alana kadar.şimdi ekstradan odam yok ilerde 3 yaşına geldiğinde falan ranza alıp ikisinide yatırmak istiyorum ama o yaşa gelene kadar napmalıyım bilmiyorum.yine beşik ve sonrasında yer yatağı mı yoksa park yatak tarzı daha uzun kullanabileğim bir şeymi? park yataklar hakkında görüşleriniz neler? lütfen bana fikir verin ya kararsız kaldım çok

amin canim amin insallah hayirli bir nesil yetistirmek nasip olur bizlere. dedigin gibi bizlerde saglilik sihatli bir sekilde kavusalim insallah yavrularimizla kolay dogumlarimiz olsun insallah. bende yasini şerif okufum. selevat cekiyorum. . cok sukur Rabbime bu gunlerimize . seneye bu gunde yavrularimiz olacak insallah evimizin icinde. kiz karpuz buldunuz mu? ne yaptin. ?

Önü çıkan beşiklerden alsan. Sonra da büyüdüğünde parmakliklari çıkarırsın. Sadece kenarına bir korkuluk yaparsın. Uyurken düşmesin diye. Oldu bitti masallah :)

Ben de doktor deneyimlemeyi düşünüyorum. Pendik te Hulya Aydoğmuş var. Cok yakın çocuk doktorumuz (kendisi benim çocuk doktorumdu) onun tavsiye ettiği hem de internette hakkında cok güzel seyler duydugum hem de sağlık ocağındaki bayanın da bana önerdiği biriydi. Bakalım deneyelim görelim :)

onlardan hiç bakmadım canım yatak odasına koymak zorundayım beşiğide başka yer yok.birde onlara bakayım olmazsa
İkeadaki beşiklere bakabilirsin. Cilektede o tarz bi besik var.
YouTube da Mete'nin odası diye bi video izledim. Orda ikeadaki yatağın önünü çıkarıp korkuluk koymuş ve kullanıyordu. Bana da mantıklı geldi

İkeadaki beşiklere bakabilirsin. Cilektede o tarz bi besik var.
YouTube da Mete'nin odası diye bi video izledim. Orda ikeadaki yatağın önünü çıkarıp korkuluk koymuş ve kullanıyordu. Bana da mantıklı geldi
onlarada bakayım bakalım canım park yataklar nasıl sence insanlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimi sallanmasını sorun diyor kimi sallanırken ses çıkarmasını kimide çok memnun bende karar veremedim yaşından sonrada yerde yatmasını istemiyorum ilkinde öyle yaptığım için pişman oldum.

Kullanım olarak bilmiyorum canim. Ben tip olarak sevmediğim icin değerlendirmedim hic onu. Ama park yatak seven cok yanı :)

Allah razı olsun canım.masallah çok tatlı.annede bebek de iyi çok şükür.darısı hepimize olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…