- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.741
Allah analı babalı buyumek nasip etsin. Ömrü huzurlu sağlıklı bereketli olsun insallah. Bu guzel günde Allah kaderini guzel eylesin.Allah razı olsun canım.masallah çok tatlı.annede bebek de iyi çok şükür.darısı hepimize olsun
Daha erken bence 33 haftada falan hazırlanması yeterli bencedoğum cantası hazırlayan var mı? baslanmasıı gerekiyor mu? herkes cantanı hazırla dıyor ama. yapan arkadaslardan fikir alsam.:)
Bizim beşiğimiz bu Canım kenarı asansör sistemli iniyor çıkıyor 1.20 uzunluğu var 3,4 yaşına kadar kullanılır bir de kenarlarındaki ince sopaları ahşap değil bilerek öyle aldım kafasını falan vurur diye anne yanı da oluyor belki fikir olurmerhaba hanımlar hayırlı kandiller hepinize.benim karar veremediğim bir sorunun var.ikinci çocuğuma hamileyim ilkinde beşik kullandım yaşına gelmeden kaldırmak zorunda kaldım ayağa kalkıp düşme tehlikesi var diye.sonra da yer yatağında yatırdım odasını alana kadar.şimdi ekstradan odam yok ilerde 3 yaşına geldiğinde falan ranza alıp ikisinide yatırmak istiyorum ama o yaşa gelene kadar napmalıyım bilmiyorum.yine beşik ve sonrasında yer yatağı mı yoksa park yatak tarzı daha uzun kullanabileğim bir şeymi? park yataklar hakkında görüşleriniz neler? lütfen bana fikir verin ya kararsız kaldım çok
Adamla konuşamıyorum ki işi başından aşkın yarın belediye işleri çok yoğun oluyor çok sinirliydi en son bende markete gidip geldim çocuklarla şimdi bişeyler hazırlayıp ibadetime başlarım inşallahamin canim amin insallah hayirli bir nesil yetistirmek nasip olur bizlere. dedigin gibi bizlerde saglilik sihatli bir sekilde kavusalim insallah yavrularimizla kolay dogumlarimiz olsun insallah. bende yasini şerif okufum. selevat cekiyorum. . cok sukur Rabbime bu gunlerimize . seneye bu gunde yavrularimiz olacak insallah evimizin icinde.kiz karpuz buldunuz mu? ne yaptin. ?
Bence daha erken canim. 32. Haftadan sonra hazirlaniyor diye biliyorum.doğum cantası hazırlayan var mı? baslanmasıı gerekiyor mu? herkes cantanı hazırla dıyor ama. yapan arkadaslardan fikir alsam.:)
Canım ben ilkinde kv ile oturuyordum, o yüzden pratik birşey olsun istedik bizim odamızda kalacaktı.merhaba hanımlar hayırlı kandiller hepinize.benim karar veremediğim bir sorunun var.ikinci çocuğuma hamileyim ilkinde beşik kullandım yaşına gelmeden kaldırmak zorunda kaldım ayağa kalkıp düşme tehlikesi var diye.sonra da yer yatağında yatırdım odasını alana kadar.şimdi ekstradan odam yok ilerde 3 yaşına geldiğinde falan ranza alıp ikisinide yatırmak istiyorum ama o yaşa gelene kadar napmalıyım bilmiyorum.yine beşik ve sonrasında yer yatağı mı yoksa park yatak tarzı daha uzun kullanabileğim bir şeymi? park yataklar hakkında görüşleriniz neler? lütfen bana fikir verin ya kararsız kaldım çok
Canım ben ilkinde kv ile oturuyordum, o yüzden pratik birşey olsun istedik bizim odamızda kalacaktı.
Pamidorun park beşiğinin büyük ebatlılarından aldık. Oğlum yerine alışınca başka yeri yadırgıyordu, memlekete amnemlere giderken felan toplayıp götürüyodum. Odamda da çok rahat kullandım. Tırmanmaya kalkmaya felan başlayınca ara katını çıkardım, gündüzleride birkaç oyuncak koyup içine bırakıyodum işim olunca. Oğlum 4 yasında halen onda yatmayı seviyor ama şimdi bu beşiği bebişe hazırlayıp oğluma baza almayı düşünüyorum.
Canlar, doktor değiştirme nedeniniz neydi? Ben gittiğim doktordan çok memnunum ancak bulunduğu hastanede kim nöbetçiyse o doğuma giriyor. Ayrıca eşleri de almıyorlar doğuma. O sebepten başka bir doktora daha gidip doğumu orda mı yapsam diyorum ama kendi doktoruma da kıyamıyorum seviyorum. Bana ne önerirsiniz?Ben de doktor deneyimlemeyi düşünüyorum. Pendik te Hulya Aydoğmuş var. Cok yakın çocuk doktorumuz (kendisi benim çocuk doktorumdu) onun tavsiye ettiği hem de internette hakkında cok güzel seyler duydugum hem de sağlık ocağındaki bayanın da bana önerdiği biriydi. Bakalım deneyelim görelim :)
Markası nedir canim bunun. Ben de bakim
Ben de bunu düşünüyorum bir de ikae gülliver beşiğini. Ama ikeanın beşikleri sallanmıyo. Kademeli yatak alırsam tırmanmaya başladıklarında alt kademeye alır tırmanmasını engellerim diye düşünüyorum. Hem sallanmalı hem sabitlenir olsun ki sallanmadan alıştırayım oldu ki sallanmak istedi sallayayım. Kenarı çıkabilsin ki ilerde 2 3 yaşına geldiğinde kendi inip çıksın yatağına. Başta kendi odamda tutucam daha sonra boş odaya alıcam. Kiradayım oda gereksiz geliyo kendi evime geçince yapıcam. Park yataklar kullanışlı evet ama sonuçta kumaşları pamuktan değil. Ayrıca görüntüsünü de beğenmiyorum. Benim fikirlerim bunlar umarım sen de istediğin özellikte birşey bulursun canım.
Benimki farklı canim. Ben deneme yapmak icin gidiyorum. Eğer içime sinerse onunla devam etmeyi düşünüyorum. Sebepte tam bir sebep değil.Canlar, doktor değiştirme nedeniniz neydi? Ben gittiğim doktordan çok memnunum ancak bulunduğu hastanede kim nöbetçiyse o doğuma giriyor. Ayrıca eşleri de almıyorlar doğuma. O sebepten başka bir doktora daha gidip doğumu orda mı yapsam diyorum ama kendi doktoruma da kıyamıyorum seviyorum. Bana ne önerirsiniz?
Ben onlardan aldim 4 yasa kadar. Hem saglam. Hem icinde cibinligi yatagi yan minderleri filan da dahil 650 tl. Sunta fln degil. Bayaa ahşap.onlardan hiç bakmadım canım yatak odasına koymak zorundayım beşiğide başka yer yok.birde onlara bakayım olmazsa
Nerden aldın canim. Gule gule kullanınBen onlardan aldim 4 yasa kadar. Hem saglam. Hem icinde cibinligi yatagi yan minderleri filan da dahil 650 tl. Sunta fln degil. Bayaa ahşap.
İnternetten. Yekta Bebe. Kapıda ödeme. Bi web sitesine bakin isterseniz.Nerden aldın canim. Gule gule kullanın
Guzelmis canim gule gule kullanın. Buna da bakıyım :)İnternetten. Yekta Bebe. Kapıda ödeme. Bi web sitesine bakin isterseniz.
5000 tl çokmuş canım yaaa.. bebek odasını bile o fiyata almadım ben :)Ya bende çok istedim ama ona para ayırmakta istemedim yatsanin bir koltugu var ama 5000 TL ona bayıldım öyle yumuşacık bir koltük istiyorum acaba tekli koltuğa ayak yaptırsam dedim sonra bahçe salincagimi çiçekler ve cibinlik ile süsleyip içeri almaya karar verdim
Bizde beşikten birkere düşme sonucu , bazasına aldık çocuğu ama baza daha yüksek ve korumalığı yok tabiki ben kendimce bir çözüm buldum , şifonyer gibi bir dolpları var odada onunla baza arasına beşiğindeki yatağı sıkıştırıp düşme tehlikesinden kurtarmış olduk :)merhaba hanımlar hayırlı kandiller hepinize.benim karar veremediğim bir sorunun var.ikinci çocuğuma hamileyim ilkinde beşik kullandım yaşına gelmeden kaldırmak zorunda kaldım ayağa kalkıp düşme tehlikesi var diye.sonra da yer yatağında yatırdım odasını alana kadar.şimdi ekstradan odam yok ilerde 3 yaşına geldiğinde falan ranza alıp ikisinide yatırmak istiyorum ama o yaşa gelene kadar napmalıyım bilmiyorum.yine beşik ve sonrasında yer yatağı mı yoksa park yatak tarzı daha uzun kullanabileğim bir şeymi? park yataklar hakkında görüşleriniz neler? lütfen bana fikir verin ya kararsız kaldım çok
İlk gebeliğimde yasadım Dr da söylediği gibi erkek Bebek de normalmiş geçer dedı ve gectı.bun dert edıp d canını hıc sıkmamerhabalar; dün şeker yüklemesi için doktora gıttım. şeker yuklemesi yapılırken hersey ıyıydı sonra randevu için doktorumla gorustum. bebegımın sağ böbregınde büyüme var dedi kontrol edıcez eger gecmezse dogumdan sonra bebeği nle ilgilenir tedavısıne bakarız dedı. erkek bebeklerde genelde görünüyor dedi. fakat ben butun cok üzüldüm.agladım. acaba boyle yasayıp sonradan düzelen sorun yaşamayan var mı?
bambidoo akasya beşik canım, bende internette buldum görme fırsatım olmadı.Markası nedir canim bunun. Ben de bakim
Henuz konusmadım ama aynı yerde yengem yaptı ordan biliyorum canım, bu gidişle doğuma az kala bir doktora daha gidip onunla başka hastanede doğurcam ama sımdıkı doktoruma ne dicem ki :/Benimki farklı canim. Ben deneme yapmak icin gidiyorum. Eğer içime sinerse onunla devam etmeyi düşünüyorum. Sebepte tam bir sebep değil.
Kim nöbetçiyse onun doğumu yaptırması olmamış sanki. Doktorunla bu konuyu konuştun mu canim yardımcı oldu mu
Çatı ağrısı nasıl oluyor benim ilk gebeliğim de bilenler anlatabilir mi ? bende dış genital organlarda sızlama tarzında var.Çatı ağrıları başlayanlar varmı arkadaşlar , üç dört gündür çok fena yürümekte bile zorlanıyorum hele dinlenme pozisyonundan , harekete geçtiğim zaman özellikle çoğalıyor.
Erken değilmi bu haftalarda diğerlerinde çok daha geç başlamıştı , böyle nasıl geçer dört ay hiç bilmiyorum , modum düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?