2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhabalar. Geçen gün gittiğim bir mağazadan bu listeyi vermişlerdi. Ben henüz erken olduğunu düşündüğüm için hiçbir şey almadım. Allahım izin verirse ilk bebeğim olacağı için de ne gereklidir, ne değildir bilmiyorum. Sizler de incelemek istersiniz belki diye yüklemek istedim.

Eklentiler

• IMG_20171130_185252.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 112
Sizin cinsiyet ne ve kilonuz kaç sagolasin mesajın için 2 gün sonra ayrintiliya gireceğim merakla bekliyorum
Merhaba tekrar. Ben 6 kilo aldım şimdiye kadar. 23 haftayı bitirdim, 24ün içindeyim işte. Bu ayki kontrole gitmedim henüz, bakalım kiloda son durum ne olacak. Allahım izin verirse oğlum olacak hayırlısı ile.

Evet bi anda oluyor ama kalkarken falan tabiki durup dururken değil acaba rahim veya bebek mi o batan

Benim oğluş acayip hareketli kıp kıp kıp. Bir arkadaş da dedi ki: Kordonu boynuna dolamasın o öyle? Sinirim bozuldu.

8 tüp bebek mi? Arkadasim maddiyati gectim manevi olarak da nasil yorulmussundur degil mi?
Ah ah anca yaşayan bilir tabii ki yoruldum ama ya kendi çocuğumu alacaktım kucağıma ya da pes edecektim ben pes etmedim eşim bile uğraştın uğraştın başardın dedi başardık demedi hamile kalinca

Çalışmayacağım desen de emin ol aaa bak bebek geldi nasıl yetişeceksiniz neden kariyernden vazgeçtin diyecekler.
:) torba olsalarda büzsek keşke

Çalışmayacağım desen de emin ol aaa bak bebek geldi nasıl yetişeceksiniz neden kariyernden vazgeçtin diyecekler.
:) torba olsalarda büzsek keşke
Sen guzel cevap veriyorsun canim yanımda sen ol. Hahaha :) koptum demin ki tabirlerine. :)))

Evet bi anda oluyor ama kalkarken falan tabiki durup dururken değil acaba rahim veya bebek mi o batan
Durduk yere olmuyor canım zaten. Ben yatarken korkar hale geldim. Bir de göbeğimden çok huylanırım ben, oğlum dokunuyor bazen o kısma ve o zamanda oluyor. Ne oldugunu çözemedim ama dr bişey demedi buna. Bebeğin ayaklarını dayadığında da en çok oralar acıyor dimi..
Kizlar bobrek agrisi yasayan var mi?
Ben...

Sanırsam öyle Canım evet bazen toplanıyor şimdi biraz önce toplandı sonra yine hareket etmeye başladı bi alttan bi üstten karnım şekilden şekile giriyor gülüyorum bende bakıp doktora soracağım o batma olayını bakalım ne diyecek

Aynen karnımın farklı farklı yerlerinde toplanıyor, sağ ve solda çok komik oluyor :) dr.a sorunca benide etiketler misin, cok merak ediyorum sebebini, diğerinde hiç olmamıştı böyle seyler. Bu arada seninde diğer gebelillerden kalan göbiş var mıydı? Ondan mı bilmiyorum ama karnımın alt tarafı daha büyük benim ya, bi de herkes bebek aşağıda diyip duruyor..

Ay saçmalamasınlar artık bezelye kadar değil bebişler kocaman oldular 30-35 cm nerdeyse 1 kilo belki geçik bildiğin bebek ne aşağısı her diyene bakma sen tamam etiketlerim ne demek benim sezaryen hepsi biliyorsun belki illaki vardı sezaryen göbeği her dikişten sonra daha bi aşağıdan yukarıya bi katran oluşuyor benim bide ameliyatım var rahimden ama dikiş yerlerime geçen acildeki doktor maşallah hiç belli olmuyor o kadar operasyon geçirdiğin 1 ya da 2 maksimum öyle sandım dedi bakalım Doğumda da öyle sorunsuz olacak mı rahimin alınması ve komşu organların yara alma kanama gibi risklerim var ama tabiki olacak diye bi kaide Yok az da olsa risk var

Tek tarafli mi senin de canim boyle ara ara sis sokarlar gibi

Kullanan arkadaslarim var cok memnun. Yatakta yanina yatirdigindada cok iyi oluyormus yaninda babynestin icine yatiyormus cocugu ezme gibi bir durum olmuyormus yani. Bide iste ben evde odalarda kullanirim ona yatiririm diye dusundum

İlkinde kalan minik göbek yüzünden böyle durusu sanırım. Napıyım kaldırcak halim yok ya :)) ama içime lurt düşmüştü valla. Senin hikayeni biliyorum kuzum ondan bi sorayım dedim. Allahın izniyle sağ salim olur herşey insallah. Dr.lar 5.sezaryeni bile yaptırmaya baslıyor artık. Rabbim hepimizi korusun bebişlere sağlıcakla kavustursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…