- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.881
Bayılıyorum bu cevaplarına yaHahahay bunların lafımı olur :)
Akrabanın biri dün gördü beni oğlanı okula bırakırken , aaaaay yinemi hamilesiin dedi surat ifadeside kusacak gibi bakarak bana .
Hee dedim bende artsın eksilmesin taşsın dökülmesin dördüncüyüde doğurcam deyip susturdum.herkes prof . Olmuş herkes tecrübeli , kendi hamileliğinde ve doğumunda olanları başkalarınada uyarlamasalar olmaz ama çatlar ölürler sanırım.
Baş edilmiyor öyleleriyle
Spiralle hamile kaldığımı bile bile soranlarada ayrı gıcığım :)Bayılıyorum bu cevaplarına yaonlarada kapak olmuştur güle güle kullansınlar kaçıncıysa kaçıncı sanane sanki sen bakcan ya. Çekememezlik felan değil bu, onun ötesinde bişey :)
Benim ikinci olduğu halde neler duydum, yeni taşındın düzenini kursaydın, önce bu cocugu krese verseydin, önce ihtiyaclarını alsaydın, nasıl bakcaksın tek maasla vs vs vs. Pes vallahi pes. Sizene yahuuu.. aralarınla 4,5 yas olucak tam. Neresi az bunun. Geç bile kalmısım birlikte büyüselermiş keşke diyorum aval aval bakıyolar ya :)
Dimi yaa. Ondan sonra her yer besik. Aslinda bende arabasini travel sistem alacagim. Onun oto koltugunu odalarda kullanabilirim. Ama ne kadar rahat olur bilemedim. Bide babynest yapicam ondada yatirabilirim diye dusundum misafir filn olmadigi zamanlardaBen senin yerinde olsam ana dizi almam, oto koltuğu ana kucağını kullanmayı düşünüyorum odadan odaya. o da çok değil yatırırım koltuğa. Odama beşik alıcam ben kiracyım ama 6 aydan sonra yada 1 yas bos odaya alıcam o beşikle beraber. bende ilk basta senin gibi düşünmüştüm ama hep kalabalık oluyo.
Bana da surekli is soruyorlar. Bırakacak misin devam mi edeceksin. Kim bakacak.Spiralle hamile kaldığımı bile bile soranlarada ayrı gıcığım :)
Karşılaşırsak diye evde vereceğm cevapları çalışıyorum :)
Olsun sizinkide güzel benim oğlumla kardeşi arasıda tam 4,5 ortak çok oyunları yok ama ileriyi düşününce , harika arkadaş olacaklar. Hep böyle küçük kalmayacaklar nihayetinde
Deyip kestirip at arkadaşım :)
Millet örgütlenmiş gibi hiç iyi bişey söylemez zaten. Benimde var çevremde böyleleri ve görüşmüyorum artık. Şimdi uyu sonra uyuyamıcaksın felan da saçma, benimde var bi oğlum onun hamileliğinde çok rahattım ama doğum sonrası 2,5 sene uykusuz geçti bizde. Noldu yani depoda uyku vardı da mı kullandım :)) ya iki çift sohbet ediceksen et, ne gerek var olur olmaz boş konuşmaya dimi.. herkes tecrübeli maşallah, tamam anlıyorum ama hiçbir bebek diğerine benzemiyor, hiçbir hamilelikte birbirine benzemiyor. Bak burda fikirler tecrübeler paylaşılıyor, illaki öyle yap geçecek denmiyor. Ama çevredekilerin tuzu kuru olunca dr kesiliyolar. Tecrüben varsa üslubuyla anlatırsın, çok bilmiş tavırlar beni çileden çıkarıyor.
8 tüp bebek mi? Arkadasim maddiyati gectim manevi olarak da nasil yorulmussundur degil mi?Anladım canım ben de 8. Tüp bebek te hamile kalmıştım ve çalışıyorum dr um çalış dedi rapor vermedi ben de degistirdim yaşım da 37 tüp bebekle bile hamile kalmam mucizeydi 2 dr bana senin olmaz demişti çok şükür kaldım ama çok uğraştık şimdi raporluyum
Sana bir şey sorayim ben 22. Haftamdayım dr um artık kontrollerine 2 haftada bir ge dedi önceden ayda bir çağırıyordu senin nasıl takiplerin sen de tüp bebeksin
Canım ben daha önce çok sık yaşadım, ilkinde kasılmalarda oldu. Acilde hiç ilgilenmediler burda. Orası nasıl bilemiyorum. Koparcasına bir acı değil mi? Benim kasığımdan yukarı da çıkıyordu sağ tarafta. İlk defa geçen haftada solda oldu. Beraberinde başka şikayetin yok değil mi?Kizlar ağrılardan bahsetmişsiniz ben şuan kasık ağrısından duramıyorum içim parçalanıyor sanki doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama acillerde fazla ilgilenmiyor ciddiye almıyorlar hamilesin tabi olcak böyle şeyler falan dicekler diye gitmekte istemiyorum ama ya önemli birşeyse diye de endişe ediyorum napsam sizce gitsem mi ?
HaydaaBenim oğluş acayip hareketli kıp kıp kıp. Bir arkadaş da dedi ki: Kordonu boynuna dolamasın o öyle? Sinirim bozuldu.
Evet sağ sol iki tarafta komple ağrıyor ama başka bir şikayetim yok. Burdakilerde ilgilenmiyor maalesef o yüzden gitmek istemiyorumCanım ben daha önce çok sık yaşadım, ilkinde kasılmalarda oldu. Acilde hiç ilgilenmediler burda. Orası nasıl bilemiyorum. Koparcasına bir acı değil mi? Benim kasığımdan yukarı da çıkıyordu sağ tarafta. İlk defa geçen haftada solda oldu. Beraberinde başka şikayetin yok değil mi?
Sola yatıp uzanmayı denedin mi? Hafifliyor bazenEvet sağ sol iki tarafta komple ağrıyor ama başka bir şikayetim yok. Burdakilerde ilgilenmiyor maalesef o yüzden gitmek istemiyorum
Yok denemedim Öyle yapayım ozman hafifler inşallah çok sağol canımSola yatıp uzanmayı denedin mi? Hafifliyor bazen
Aynen cnm bende de 3. Aydan beri var cati ağrısı özellikle saga sola dönmek iskence o agriyi en cok o zmn hissediyorum haftaya kontrolum var sorucam bunu daKızlar birşey soracam.vajinamdaki kemikler ağrıyor ya.yatakta dönerken cok ağrıyor.bu cati agrisi mı baskıdan mı ki.sizde de oluyor mu
Ayy çok sekersin canim ya bayıldım cevabina aminnnnn artain eksilmesin onlarda catlasin onlara ne sankiHahahay bunların lafımı olur :)
Akrabanın biri dün gördü beni oğlanı okula bırakırken , aaaaay yinemi hamilesiin dedi surat ifadeside kusacak gibi bakarak bana .
Hee dedim bende artsın eksilmesin taşsın dökülmesin dördüncüyüde doğurcam deyip susturdum.herkes prof . Olmuş herkes tecrübeli , kendi hamileliğinde ve doğumunda olanları başkalarınada uyarlamasalar olmaz ama çatlar ölürler sanırım.
Baş edilmiyor öyleleriyle
Ben direkt yatıyorum çaresiz. İnşallah seninde geçer canım. Bazen yastık koymuyorum öyleyken ama daha çok zonklamaya baslıyor bu seferde. Öyle hissedersen yastık koy mutlaka bacak arana.Yok denemedim Öyle yapayım ozman hafifler inşallah çok sağol canım
Aynen canım, babynest konusunda ben de kararsızım ne işe yarıyor gerçekten yarıyor mu emin değiilim karar veremedim alıp almamaya. Ama en azından ana kucagını denerim baktım olmuyor o zaman ev tipi hamaktı ana kucagıydı onlara bakıcam ben. Sen babynesti nasıl kullanmayı planlıyorsun?Dimi yaa. Ondan sonra her yer besik. Aslinda bende arabasini travel sistem alacagim. Onun oto koltugunu odalarda kullanabilirim. Ama ne kadar rahat olur bilemedim. Bide babynest yapicam ondada yatirabilirim diye dusundum misafir filn olmadigi zamanlarda
İyi cevapDurduk yere midem bulanmaya basladı hafiften. Doğurana kadar böyle kafasına göre bulanıp durcak herhalde :)
aynen bende daha hem kendime hem bebeğe bir iğne bile almadım önümüzdeki ay başlıcam inşallahÇanta hazırlıkları kremler şampuanlar konuşulmuş ben hiç bişi almadım daha almayı da düşünmüyorum ama acaba ben mi ağırdan alıyorum? daha çok var gibi geliyor bana mı öyle geliyor?
Hahaha çok haklısınİyi cevapBende de aynı durum var, nasıl olsa bahane var diye çalışıyor vücut hadi bide mide bulandıralım diyerek :)
Kız bende 3.aydan beri var. Dr.a tarif edememiştim anlamamıştı ya :) bu forumda araştırdım birkaç kişide duydum. Şimdi de tam dediğin yerde oluyor, sanki bir sertlik varda anlık batıyor gibi oluor dokunduğumda ama verdiği his bildiğin elektrik çarpması gibi irkiliyorum.Kızlar ben bi yere uzanırken veya uzandığım yerden kalkerken karnımın üst ve kenar kısımlarnda batma oluyor sanki elektrik çarpıyor gibi sizlerinde oluyor mu insanın Çan’ını çok yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?