2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Neler yaşamışsın oyle. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ama bi konu da tebrik etmek istiyorum. İnsanlara duygularını cok net iletiyorsun. Ve sağlam duruyorsun. Tebrik ederim seni hakkını savunuyorsun

Arkadasım Nisan'ında yaptırmıştı canim evet o da guzel fikir :) tesekkur ederim

Ben senin yerinde olsam ana dizi almam, oto koltuğu ana kucağını kullanmayı düşünüyorum odadan odaya. o da çok değil yatırırım koltuğa. Odama beşik alıcam ben kiracyım ama 6 aydan sonra yada 1 yas bos odaya alıcam o beşikle beraber. bende ilk basta senin gibi düşünmüştüm ama hep kalabalık oluyo.

Amin canim. Gorumceler cekemiyor gelinleri maalesef. Kıskançlığı falan geçtim de yuva yıkmaya çalışmakta ne? Aman uzak durmaya devam et bunlardan. Pek iyilik gelecek tiplere benzemiyorlar.

KIzlar iyi akşamlar bugün açlık kan şekerim 86, tokluk kan şekerim (yedikten 1 saat sonra) 126 çıktı. Sizce normal mi

Anladım canım ben de 8. Tüp bebek te hamile kalmıştım ve çalışıyorum dr um çalış dedi rapor vermedi ben de degistirdim yaşım da 37 tüp bebekle bile hamile kalmam mucizeydi 2 dr bana senin olmaz demişti çok şükür kaldım ama çok uğraştık şimdi raporluyum
Sana bir şey sorayim ben 22. Haftamdayım dr um artık kontrollerine 2 haftada bir ge dedi önceden ayda bir çağırıyordu senin nasıl takiplerin sen de tüp bebeksin

KIzlar iyi akşamlar bugün açlık kan şekerim 86, tokluk kan şekerim (yedikten 1 saat sonra) 126 çıktı. Sizce normal mi
Bence gayet normal.aclik kan sekerimi henuz bilmiyorum ama bugun tokluk kan sekerim kahvaltidan 1 saat sonra 134 cikti doktorum sinir oldugunu tatli ve karbonhidratla arama mesafe koymam gerektigini soyledigini

Canım benim doktorum doğumları orada yapıyor orayla anlaşmalı ben bahçeci umut altunizadede gördüm tedavimi Cem çelik doktorum ama inanıyorum ki sizin doktorunuz da çok iyidir

Benim de haftaya kontrolüm var sanırsam son aylarda daha sık çağırılır benim de biraz risklerim var ama şükür şimdiye kadar bebeğin eşi duruşu va hepsi normal olması gereken oldu inşallah sorunsuz Doğum yaparız hepimiz benim doktorum çok rahat biri ama onun sözünü dinlemene çok önem verir mesela bana seyahat yasak izin vermiyor bir de ilk 3 ay ilişki yasaktı yani eğer bi sorun görürse söyler zaten doktorumuz gereksiz şeyleri istemezlerde söylemezlerde son ayda her hafta görmek ister çoğu doktor doğrusu da odur aslına bakarsanız

Neler yaşamışsın oyle. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ama bi konu da tebrik etmek istiyorum. İnsanlara duygularını cok net iletiyorsun. Ve sağlam duruyorsun. Tebrik ederim seni hakkını savunuyorsun
Sağol canım ben hep iyi olmak istedim ne kadar iyi yaklaştıysam hep bişeyelr arandı iyiliğim mecburiyetlere çevrildi yapmaya mecbursun büyüğünüz gelinsin gibisinden hiçte değilim dedim benim vicdanıma kalmış senden kalacak bi kıçıkırık ev için sana kul mu olacağım allahım kendi hazinesinden versin bana dedim ve emin ol ki öyle yardım ediyor ki rabbim bazen hayal bile edemediğim şeyleri gerçekleştirebiliyorum sonra huzur olsun gerisi boş yani tamam hayata çok mutlu olmak için gelmedik imtihanlarımız olacak elbette ama bu bizim hayatımıza müdahale edip huzur bozmaya çalışan insanlara katlanacağız anlamına gelmiyor tabiki

Kızlar birşey soracam.vajinamdaki kemikler ağrıyor ya.yatakta dönerken cok ağrıyor.bu cati agrisi mı baskıdan mı ki.sizde de oluyor mu

Hahahay bunların lafımı olur :)
Akrabanın biri dün gördü beni oğlanı okula bırakırken , aaaaay yinemi hamilesiin dedi surat ifadeside kusacak gibi bakarak bana .
Hee dedim bende artsın eksilmesin taşsın dökülmesin dördüncüyüde doğurcam deyip susturdum.herkes prof . Olmuş herkes tecrübeli , kendi hamileliğinde ve doğumunda olanları başkalarınada uyarlamasalar olmaz ama çatlar ölürler sanırım.
Baş edilmiyor öyleleriyle

Kızlar birşey soracam.vajinamdaki kemikler ağrıyor ya.yatakta dönerken cok ağrıyor.bu cati agrisi mı baskıdan mı ki.sizde de oluyor mu
Benim de oluyor Canım bebek baskı yapıyor rahim büyüyor şimdi rahimimiz futbol topundan büyük halde içerdeki sıvı miktarı eş va hepsi gün geçtikçe ağırlaşıyor bebekle beraber

çatı kemiği benimde ağrıyor artık uyuyamıyorum işuan popomu hiisetmiyorum sandalye yapıştı artık ,10 şekle giriyorum iş yerinde

Ay öyle diyenleri bende gördüm bana özenip hamile kaldılar bir de ay kaçıncı ne kadar meraklısın bilmem ne niye dedim 3. Olunca veya daha gazla olunca senin çocuğun olmaktan çıkıyor ki hepsi aynı tabi kimse hayatımla ilgili biley bilmiyor o ayrı aman laf olaun diye konuşuyorlar işte

Ya çok hoşsun :)) artsın eksilmesin taşsın dökülmesin demek :))) çok iyi ya ağzına sağlık sanki gelip o bakıvericek genç annelere imreniyorum çok da takdir ediyorum. Ayrıca 3 çocuk hep hayalimizdi eşimle hatta bi ikizlerimiz olsun bi tane de tek olsun derdik. O zaman konuşması kolaydı tabii sağlıkla gelsin de minnoşlarımız gerisini hiç takmayın hanımlaarr

Bende de kalça ağrısı var bu aralar.eğilmelere dikkat etmek lazım çömelerek eğilmek gerekşyor.ağırlık kaldırmalara da dikkat etmedim hiç

Bana da bir cok sey gereksiz geldi. Kendimize pijama gecelik ic camasiri. Bebeye hastane cikisi bez varsa tamamdir ilk etapta. Kiyafet yastik yorgan doldurmaya gerek yok. Hediye de geliyor. Eve geldiginde yatacak yeri olsun. Bezi sampuani islak pamugu olsun. Aciliyet durumunda bir cok sey eczanede de var nasil olsa. Istanbuldaysan her sey elinin altinda. Gittigimizde almadan edemedik. E bebekte anne adaylari ne aliyorlar ilk etapta diye sordum reyondaki calisanlardan birine. Cok abartmadan yardimci oldu. Oyle her seyi satmaya calismadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…