• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlarr merhaba bulantısı biten varmı? Benim kızımda cok olurdu ilk 3 ay ama simdi bi gram bulantım yok... sizde durumlar nasıl? Cinsiyet öğrenen annişler varmı?
benim geçti çok şükür bulantı ilkinde hiç olmamıştı bunda 2 hafta sürdü şimdi geçti.iştahımda yerine geldi sürekli peynir yiyorum evde 10 çeşit peynir oldu :KK48:

Çok üzüldüm canım :/ cok şükür ki hamile kalmıssın büyük ihtimal bakteridir... hiç korkma allahın izniyle tekrar kalırsın benimde ilki kalbi atmadı kürtaj oldum cok korktum bir daha bebeğim olmayacak diye cok şükür bir kızım var ikincisi geliyor.. allah sana yardım eder inşallah cok zor ama gececek bu günler....

Sevgili anneler merhaba;
Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Annelik hayallerim ve heveslerimi askıya aldım mecburen. Çok üzgünüm. Ona çok ihtiyacım vardı. Zaten ultrasondan da 2 haftadır geriden takip ediyordu. Muhtemelen geç döllenmedir demişti dr. İdrarda bakteri çıkmıştı, o sebep olmuş olabilir dedi. Çok üzgünüm. 6 seneden sonra ilk kez gebe kalmıştım. Havuç ve incir kürü vesile olmuştu. 5 gün bekle, kendi kendine düşmezse kürtaj dedi. Ben ikisinden de çok korkuyorum. Yurtdışındayım, türkiyede hemen müdahale ediyorlar galiba. Burda rahatlar. Bu hikaye de burada bitti... İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız...

benim geçti çok şükür bulantı ilkinde hiç olmamıştı bunda 2 hafta sürdü şimdi geçti.iştahımda yerine geldi sürekli peynir yiyorum evde 10 çeşit peynir oldu :KK48:
İlkinin cinsiyeti neydi canım bilmiyorum ama erkek sitediğim için sanırım erkeklerde bulantı olmuyor diye duydum

Çok üzüldüm canım :/ cok şükür ki hamile kalmıssın büyük ihtimal bakteridir... hiç korkma allahın izniyle tekrar kalırsın benimde ilki kalbi atmadı kürtaj oldum cok korktum bir daha bebeğim olmayacak diye cok şükür bir kızım var ikincisi geliyor.. allah sana yardım eder inşallah cok zor ama gececek bu günler....
Peki sebebini araştırdılar mi? Aynı durumu bi kaç kez yaşayan insanlar var. Biraz da ondan endişe etmeye başladım. Dr patolojiden falan hiç bahsetmedi...

Ben de bugun dr.a gittim. Israrlarima dayanamayip bi yorum yapti. %60 kiz derim dedi. Hayirlisi olsun. Bugun ilk defa kendimi hamile gibi hissettim. Eli kolu ayri oynuyor :)) ben oksurunce sicradi filan:)) cok guzeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Kimi doktor % 51 diye oran veriyormuş , %51 nedir :-) hiç oran verme o zaman. seninki iyi daha yüksek bir oran vermiş Allah'tan canım . çok güzel bir duygu evet ya, isteyen herkese yaşatsın Allahım. doktor ultrason cihazıyla karnımı deştiği için :) olsa gerek epey hareketlendi benimki de, elciklerini gördüm böyle kıpır kıpırdı :dua::dua::dua:

Patolojiye gönderdik herhangi bi sorun cıkmadı doktorum boş gebelik dedi. Ama normal aslında her 4 gebelikten biri sorunlu düşük yapan kalbi duran cok duydum bende onlardan biriyim rabbim hayırlısını veriyor her zaman dogru zamanda. Bir ay toparlanıp 2. İçin baslayabilirsiniz bizimki 1 yıl sonra oldu umudunuzu kaybetmeyin ve stres kesinlikle önlüyor biz eşimle tatile gittik sevdiğimiz seyleri yaptık unuttuk biraz bi baktım hamileyim yani evde oturup cocugum olmuyor diye ağlamayın ben yaptım hiç bir faydası olmadı...
Peki sebebini araştırdılar mi? Aynı durumu bi kaç kez yaşayan insanlar var. Biraz da ondan endişe etmeye başladım. Dr patolojiden falan hiç bahsetmedi...

Sevgili anneler merhaba;
Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Annelik hayallerim ve heveslerimi askıya aldım mecburen. Çok üzgünüm. Ona çok ihtiyacım vardı. Zaten ultrasondan da 2 haftadır geriden takip ediyordu. Muhtemelen geç döllenmedir demişti dr. İdrarda bakteri çıkmıştı, o sebep olmuş olabilir dedi. Çok üzgünüm. 6 seneden sonra ilk kez gebe kalmıştım. Havuç ve incir kürü vesile olmuştu. 5 gün bekle, kendi kendine düşmezse kürtaj dedi. Ben ikisinden de çok korkuyorum. Yurtdışındayım, türkiyede hemen müdahale ediyorlar galiba. Burda rahatlar. Bu hikaye de burada bitti... İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Canım geçen yıl bu zamanlar aynı şeyleri ben de yaşadım, biliyorum çok üzücü bir durum. Benim düşük kendine kendine başlamıştı sonra hepsi düşmeyince kürtajla almışlardı. Korkma sadece adet sancısı gibi bir ağrısı oluyo. Sıkma o güzel canını Allah hayırlısını versin, inşallah yeniden olur. Ben kendimi hep demek nasip değilmiş diye tesellim ettim. Unutma her şerde bir hayır vardır. Bundan sonrası için hep olumlu düşün.

MERHABALAR BENIMDE ILK HAMILELIGIM VE COK HEYECANLIGIM. BU DUYGU BAMBASKA BIR DUYGUYMUS.:) BU BASLIGIN ACILMASINA COK SEVINDIM. İNŞ BİRBİRİMİZE DAHA COK YARDIMLARIMIZ DOKUNUR BÖYLE:) ŞİMDİDEN İNŞ SAGLIKLI BIR ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIM.!:)

Sevgili anneler merhaba;
Mesajını yeni gördüm canım çok üzüldüm, ne desek teselli cümlesi olmaz, benim de ilk gebeliğim aynı sonuçlanmıştı, acısını iyi bilirim, ama zaman ilaç olacak, geçecek ve yeniden rahmine bir can verecek Allahım inanıyorum, Allahım dayanma gücü versin

Mesajını yeni gördüm canım çok üzüldüm, ne desek teselli cümlesi olmaz, benim de ilk gebeliğim aynı sonuçlanmıştı, acısını iyi bilirim, ama zaman ilaç olacak, geçecek ve yeniden rahmine bir can verecek Allahım inanıyorum, Allahım dayanma gücü versin
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın benim de bir bebeğim doğduktan sonra vefat etti çok zor hele ki görüp kucaklayıp emzirip kaybetmek daha da zor rabbim beterinden korusun inşallah sabrını versin sana

açlık kan şekerinin alt sınırının(70) da altına düştüğünde ani terleme ve titremeyle beraber halsizlik aşırı yeme isteği gibi belirtiler veriyor ve Allah korusun çok tehlikeli ölümle sonuçlanabiliyor. yüksek şekerden yani hiperglisemiden çok daha tehlikeli hipoglisemi. benim bazen tokluk şekerim bile 70in altında çıkıyordu. çantamda cebimde her daim küp şekerle geziyorum. çok pis hastalık Allah kimseye vermesin... açlıkta bu tür belirtileriniz varsa bi kaç gün takibe alın kendinizi değerlerinizi not alıp bir dr a görünün.
Evet , Allah yardımcımız olsun...
Belirtiler var kötüleNiyorum , ölçüm yapıp kontrol edeceğim bakalım... :(

Sevgili anneler merhaba;
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın benim de bir bebeğim doğduktan sonra vefat etti çok zor hele ki görüpkucaklayıp emzirip kaybetmek daha da zor rabbim beterinden korusun inşallah sabrını versin sana

Evet yaaa.. Hele o minik tulumlar coraplar yok mu :KK200::KK200: insallah o zamanlari da goruruz ve diledigimizce alisveris yapariz :KK73:
Ben aldım bile kıyafet bi kaç tane emzik vs insan dayanamıyor son ayda hamile pantolonunun son ayarında kullanmakta insanı çok komik duruma düşürse de duygusu çok güzel :6:

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın benim de bir bebeğim doğduktan sonra vefat etti çok zor hele ki görüp kucaklayıp emzirip kaybetmek daha da zor rabbim beterinden korusun inşallah sabrını versin sana
Teşekkür ederim. Senin ki daha zormuş. Beterin beteri var tabi. Rabbim yaşatmasın kimseye. Allah sağlık versin herkese..

Back
X