• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar size bişey sormam lazım şimdi bende kansızlık Demir eksikliği b12 eskiklği bir de aşırımiktarda düşük d vitamini çıktı doktorum folik kesti elevit verdi bir de devit 3 diye bi damla yalnız d vitaminim aşırı düşük 12 çıktı yiyeceklerle d vitaminini nasıl dengelerim bana fikir verirseniz çok sevinirim

Teşekkür ederim. Senin ki daha zormuş. Beterin beteri var tabi. Rabbim yaşatmasın kimseye. Allah sağlık versin herkese..
Evet canım üzülürsün için yanar tahmin edebiliyorum Ki benim de bu bebeğim tedavi ile oldu yıllardır uğraşıyoruz dün kanamam olunca çok korktum ama Allah ne yazdıysa o oluyor bi yandan da bağlanmak istemiyorum can bile bizim değilken rabbim demiş ya neyi benden çok seversen onu senden alırım diye Rabb'ime bıraktım dualarım seninle her şeyin hayırlısı canım benim

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın benim de bir bebeğim doğduktan sonra vefat etti çok zor hele ki görüp kucaklayıp emzirip kaybetmek daha da zor rabbim beterinden korusun inşallah sabrını versin sana
Allahım sabir versin canım tüylerin diken diken oldu neden vefat etti acaba senin avını hatirlayicaksa anlatmak zorunda değilsin canım ama çok etkilendim bu yazdığından çok üzüldüm :KK43::KK42:

Teşekkür ederim. Senin ki daha zormuş. Beterin beteri var tabi. Rabbim yaşatmasın kimseye. Allah sağlık versin herkese..
Canım çok gecmis olsun.rabbim yeniden sağlıklı hamilelikler nadip etsin.herhangi bir belirtin var mıydı.kanama leke filan?bende risk var.sürekli progestan kullaniyorum.haftada 1 kere igne vuruluyorum.2 hafta dir görmüyorum minigimi.cok mersk edoyorum bende.birde coraspin kullanıyorum ben.sen kullandin mı canım?

Allahım sabir versin canım tüylerin diken diken oldu neden vefat etti acaba senin avını hatirlayicaksa anlatmak zorunda değilsin canım ama çok etkilendim bu yazdığından çok üzüldüm :KK43::KK42:
Erken Doğum oldu enfeksiyon kaptı kilosu falan düşüktü etken olduğu için bir de ciğerleri sorunluydu yaşayamadı maalesef rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bişey

Psk Milena Psk Milena canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de geçen sene aynısını yaşamıştım... gerçekten zor ama şöyle bir şey var ki zaman her şeye çare... zamanla unutuyorsun ve yenisine heyecanlanıyorsun... gerçi o korku yerleşiyor maalesef bende şuan hep korku içindeyim... inş sağlıkla tekrar nasip olur :KK200:

Erken Doğum oldu enfeksiyon kaptı kilosu falan düşüktü etken olduğu için bir de ciğerleri sorunluydu yaşayamadı maalesef rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bişey
çok üzgünüm burnumun direkleri sızladı, Allah'ım bütün sıkıntılarını gidersin, yaşadığın zor günleri unutturacak kadar çok mutlu günlerin olsun inşallah, Allah şimdi bebeklerimizin hepsini sıkıca tutundursun sağlıkla kucaklamayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

çok üzgünüm burnumun direkleri sızladı, Allah'ım bütün sıkıntılarını gidersin, yaşadığın zor günleri unutturacak kadar çok mutlu günlerin olsun inşallah, Allah şimdi bebeklerimizin hepsini sıkıca tutundursun sağlıkla kucaklamayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Günaydın kızlar
Uzun zamandır yazamadım çünkü malesef şeker krizi geçirdim . Bazı insanlar gözümde korkutmadı değil şeker hastası olduğum için bebeğe bişey olur diye ama ben onu Allah'a emanet ettim bişey olacaksa da hayırlısı buymuş demeyi üç düşükten sonra öğrendim.
Diyet yapmak şart oldu.
Aranızda reaktif hipoglisemiyle mücadele eden var mı yada şekerle ?
çok geçmiş olsun allah şifanızı versin

Aynen canım uykumu alır oldum bende bi kaç gündür yemek yeme düzenim geri geliyor :) bu gün tama testini yaptırdım bebeğim çok iyi görünüyordu minik eller ayaklar göbüş ayyy çok mutluyum darısı burdaki herkese ve isteyen bekleyen herkese olsun :KK200::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
gözünüz aydın darısı benim gibi mide bulantısından enerjisi bitenlerin başına..Ama çok şükür bugünlerde geçecek

Kızlarr merhaba bulantısı biten varmı? Benim kızımda cok olurdu ilk 3 ay ama simdi bi gram bulantım yok... sizde durumlar nasıl? Cinsiyet öğrenen annişler varmı?
ahh ahh nerde tam iyiyim diyorum bi anda başlıyo..kusmazsam basınç yapıo başım ağrıyo

Bugun en stresli gunumdeyim sanirim kizlar :mad:
Canim dun fena halde ispanakli gozleme istedi anneme haber verdim misafir gelicek gozleme yapcam gelirlerse dedi tamam haber ver dedim bende gelirim...
Aksam yegenime sordum annemin yattigini yapmiycagini soyledi hayallerim suya dustu baktim evde de un cok cok az bakkal market kapali yapamadim gozumede uyku girmedi... bugun annemi aradim misafirler gec saatte gelmisler ve annem gozleme yapmis :mad: bana niye haber vermediniz arabayla gelirdim iki dk dedim cok uzuldum agladim canim bukadar isterken boyle yapmalari birde hamilelik hormonlari sanirim devrede cok duygusalim cok uzuldum agladim insallah bsy olmaz :(

Back
X