• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merabalar sanırım ilk gebelik hayırlı olsun. Ancak geziyor diye tarif ettiğiniz şey rahminiz bebek değil öncelikle bu durumu mutlaka doktorunuzla paylaşın bir de suna dikkat edin idrara ya da tuvalete sıkışık olduğunuz zamanlarda mi yoksa gün içinde mi oluyor eğer idrar varken oluyorsa sorun yok zira birbirlerine baskı yaptıkları için ya mesane rahmi ya rahîm mesaneyi yukarı itebiliyor ancak gün içindeyse muhtemelen çok erken dönemde kasilmalariniz başlamış demektir bunu da mutlaka doktorunuzla paylasmalisiniz
Idrara sıkışıkken oluyor evet bunu fark ettim gun icersinde hissetmiyorum sabah uyaninca yada gece uyurken... 3.hamileligim ve evet dedigin gibi kasilma seklinde bsyler hissediyorum ama buna ek olarak baska problem olmasi gerekmezmiydi ? Hic bir sorun yok cunku...

kizlar galiba idrar yolu enfeksiyonu kapmissim. off :( doktora gidecem mahfoldum yaa. cok aciyor yaniyor. surekli tuvalete gitmek istiyorum. suan oturuyorum yine agriyor. off . cok pis bisey bu enfeksiyon. esimi bekliyorum gelsin doktora gidecem.

Idrara sıkışıkken oluyor evet bunu fark ettim gun icersinde hissetmiyorum sabah uyaninca yada gece uyurken... 3.hamileligim ve evet dedigin gibi kasilma seklinde bsyler hissediyorum ama buna ek olarak baska problem olmasi gerekmezmiydi ? Hic bir sorun yok cunku...

Idrara sıkışık iken oluyorsa sorun yoktur ama maalesef bazen kasılmalar hic sebep yokken erken başlayabiliyor magnezyum kullanın ama en önemlisi her kontrolde mutlaka rahîm ağzını olcturun şu an için çok erken ama 20lere yaklaştıkça eğer kasilmaysa rahîm ağzında kısalma yapabiliyor

Kızlar herkese merhaba..:KK66: doktorum tsh, AntiHIV, AntiHCV testlerini istedi ek olarak. Sağlık ocağında yapılıyormuş ancak bu testler aç karnına sanırım, sabah da çok midem bulanıyor bir şey yemeden geçmiyor. Sizce ne yapmalıyım???:KK43: Tok karnına olur mu ki :KK64:
ben tok karna yaptırmıştım cnm doktor açmışın falan diye sormadı kahvaltı yapıp gitmiştim.aç olmak şart değil diye biliyorum

Idrara sıkışık iken oluyorsa sorun yoktur ama maalesef bazen kasılmalar hic sebep yokken erken başlayabiliyor magnezyum kullanın ama en önemlisi her kontrolde mutlaka rahîm ağzını olcturun şu an için çok erken ama 20lere yaklaştıkça eğer kasilmaysa rahîm ağzında kısalma yapabiliyor
Rahim agzi nasil olculuyor ? :( alttan muayenemi?

merhaba hanımlar bugün kontrolümüz vardı herşe yolunda çok şükür 11 haftalık olmuşuz bayram sonrası tekrar çağırdı ikili test için.ultrason çok da belli değil ama atsam cinsiyet tahmini yapabilen olur mu?

Bugün 13.haftaya girdik ama midem bi tuhaf, ayrıca gözüm kararcak gibi oluyor panikliyorum. Göz kapaklarım da zor açılıyor. Havanın bir sıcak bir soğuk olması mı etkiliyor yoksa başka bişey mi anlamadım. Sizinde oluyor mu?

bende oluyor cnm bu hafta kan basıncından dolayı göz kararması ve tansiyon düşüklüğü olabilir dedi doktor ayran iç dedi

Canım brn bırıncıyke ikinci cok yakın tam bır bucuk yas var arada ben kendımı cok gerdım cok sıktım inan benjm icon gercekten zor oldu ...annenin ruhu yapısıyla bebekde şekilleniyor rahat ol relax ol Rabbim sana öyle bır evlat verırkı nasıl büyüdüğünü anlamassın emin ol.. Bor arkadasım uc sezeryan pes peşe yaptı bızım bebelr onlara bedeldı
Haklısın canım , tşk ederim inşallah öyle olur...
hepimizinkiler sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah.

bende oluyor cnm bu hafta kan basıncından dolayı göz kararması ve tansiyon düşüklüğü olabilir dedi doktor ayran iç dedi
Bende yemeği tuzlu yedim biraz iyi geldi ama halen sersem gibiyim :) senin kontrolün ne zaman, komple bakamıyorum sayfalara gittin mi yoksa :) cinsiyet için soruyorum :)

kizlar galiba idrar yolu enfeksiyonu kapmissim. off :KK43: doktora gidecem mahfoldum yaa. cok aciyor yaniyor. surekli tuvalete gitmek istiyorum. suan oturuyorum yine agriyor. off . cok pis bisey bu enfeksiyon. esimi bekliyorum gelsin doktora gidecem.
Canım bol bol su iç durmadan inşallah çabuk geçer çok zor bir durum :(

kizlar galiba idrar yolu enfeksiyonu kapmissim. off :KK43: doktora gidecem mahfoldum yaa. cok aciyor yaniyor. surekli tuvalete gitmek istiyorum. suan oturuyorum yine agriyor. off . cok pis bisey bu enfeksiyon. esimi bekliyorum gelsin doktora gidecem.
Geçmiş olsun canım ara ara bana da oluyor , bol booll su iç. En güzel ilaç o...

cok saolun kizlar aile doktoruna gittim . idrar testi istedi neyden kaynaklandigina bakacaklar. bide gece yaptmadan once icilecek bir toz verdi suya karistiracam. o hemen fayda eder zaten daha oncede olmustum . bu sefer neyden kaynaklandigini iyice arastirsinlar cunku hamilelikte cok riskli v1lla d1ha gceen gun akrabamizin gelini enfeksiyon yuzunden 6 aylik erken dogum yapti

merhaba arkadaşlar, herkese günaydıın, benim mide bulantıları da geçti sanırım, o açıdan iyiyim ama bu kez de dünden beri kalbimin orada bir ağrı var, geçicidir umarım..onun dışında günler geçmiyor, neye acele ediyorsam :olamaz: doğduktan sonra 2 yaşında olacak oğlumla yaşayacağım zorlukları düşününce ufaktan bir tırsıyorum ama diyorum ki Allah sağlık versin yaklaşık 2 sene daha zorlanıcam sonra daha rahat olucam. o günlerin hayalini kuruyorum, oğlum zor bir bebek olmamasına rağmen rahatına düşkün, çok gezen, özgür bir insan olduğum için böyle bir sorumluluk beni çok zorlamıştı, valla Allah bilir ya oğlum biraz daha büyüse herhalde 2. ye cesaret edemezdim..
Dusuncelerimi yazmışsın çok bende tedirginim ama büyüyünce yapamam bidaha diye simdi yaptım çok rahatıma düşkundum ne temizlik ne yemek yapardim:) yardımcı olacak birileri varsa kolay geçer sonrada büyüüp gidicekler işte bzde keyfimize bakıcaz erkenden

cok saolun kizlar aile doktoruna gittim . idrar testi istedi neyden kaynaklandigina bakacaklar. bide gece yaptmadan once icilecek bir toz verdi suya karistiracam. o hemen fayda eder zaten daha oncede olmustum . bu sefer neyden kaynaklandigini iyice arastirsinlar cunku hamilelikte cok riskli v1lla d1ha gceen gun akrabamizin gelini enfeksiyon yuzunden 6 aylik erken dogum yapti
Bende kronik ldrar yolu enfeksiyonu var ilk dogunumdada vardı bisi olmadi gun içinde bol şu içerek artık sızlama yaşamıyorum ilaçla birlikte su iç hep tekrarlamasın geçmiş olsun

Back
X