• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
evet yaa bana da aynı ılacları verdı folıdoce ıcıyordum onu bırak bu ıkısıne basla dedı hem kabız yaptı kan ılacı benı hemde bulantım oluyor benımde ılk 3 ay boyunca cok sıkıntılıydım zaten sureklı ıstıfra ettım ogurdum yenı yenı duzelıyorum ılk hamılelıgımde oglumda hıc boyle sıkıntılarım olmamıstı cok rahat yasamıstım hamılelıgımı son aya kadar ama bu kez cok farklı yasıyorum herseyı ...cınsıyet tam bellı degıl sadece 12+5 ken tahmınde bulundu %51 erkek olabılır bu da ama kesın degıl dedı su an 15 haftalıgım aslında bellı olmustur sanırım artık ama kontrolum 21 ınde oldugu ıcın beklemem gerekıyor malesef uclu tarama olacak o gun ıkılı test yapılamadı hastane personelı nın ıhmalı yuzunden ne yazıkkı .......
Kızlar ferro sanal demir ilaclari icinde emilimi en yüksek en iyi olan ilactir ama yan etkisi de coktur kramp bulanti agri yapar şahsen ben kullanamiyorum cok dokunuyor onun yerine muadili olan ve agri bulanti yapmayan demir ilaclarini tercih ediyorum ha en iyisi hangisi derseniz ferro sanal tabiki

11+0da kiz denmisti. Az once drdan geldik bu sefer de erkek dedi. Kendimi kiza alistirmistim. Elbette onemli olan saglikli olmasi ama elimde olmadan uzuldum...
bana da 3,4 hafta önce yüksek ihtimal kız dedi. doktor da yaşlıcaydı tecrübesine güvendim ama hep kendime hatırlatıyorum erkek de olabilir diye, ister istemez üzülürüm ben de olsam. ilk bebeğin mi canım

11+0da kiz denmisti. Az once drdan geldik bu sefer de erkek dedi. Kendimi kiza alistirmistim. Elbette onemli olan saglikli olmasi ama elimde olmadan uzuldum...
Demekki hayırlı olan buymus canım uzulme sakin ışk bebbegınmı ıste erken öğrenmenin zararları doktorlar bazen haklı ama bız heycanlanıyoruz merak ediyoruz..

Merhaba kızlar aktif olamıyorum.12 hafta bitti bulantı halsizlik devam ikili testi yaptırdım.sonuç bekliyorum cinsiyet söylemedi erken dedi .Oğlum 11 haftada kızımı 16 da öğrenmiştim bakalım bu ne olacak

Kizlar ya bisey aklima takildi. 2 onceki kontrolde idrarda enfeksiyon ve kum.cikti. tek kullanimlik antibiyotik kullandim. Birdaha bakilmadi idrara. Benim bulantilarim ilacsiz hic gecmiyor. Baktim internetten kum dokmek enfeksiyon.olmasi falanda bulanti kusma yaparmis. Acaba bundan dolayimi devam ediyor diye suphe ettim. Gerci kum dokmek cok agrili biseymis sanirim agrim.sizim yok ama. Bukadar siddetli ve uzun surmesi beni cok yordu aklima baska.seyler getiriyor ister istemez :KK43:
Geçmiş olsun canım , benimde ilk hamileliğimde kum problemim bardı . Serum taktılar , birkaç ilaç ve bol su içmemi önermişti doktorum..
İdrarını yaparken görürsün kum halâ döküyorsan , özellikle klozette otururken ,idrarın içerisnde beyaz beyaz bildiğin tuz atmışın gibi görünüyor kum dökerken.

Kızlar mesaj yazdım bolca dinlen dedi kanama vs olursa hemen gel dedi et parçasını da atmadım Perşembe sabahı onu da alıp gideceğim kontrole ağrım vs de Yok oğlan da uyuyordu uyandırdım bişeyler hazırlayıp kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedi şimdi Ama bulantı için ilaç vermiştim ağrı kesici de verdim kendisi mıhlama delisidir bi tava yedi bidaha istedi onlar yiyince sanki ben doyuyorum diyor Ki anne ben şehit olurum inşallah asker olacağım ya büyüyünce Yok oğlum ben sensiz yaşayamam diyorum gözleri doluyor benim yavrum ya hasta olunca onlar benim canım daha çok yanıyor :anne:
Aynı durumda benim oğlan da . Salgın falan var sanırım. Bugün çocuğumun okulunun ilk günüydü , gitmeyelim dedim ama heyecan yaptı gittik , zor ayakta duruyordu.
Antibiyotik falan başladılarmı sizin oğlunuza?
İnsan kendi derdini unutuyor, mesele evlat olunca...

Fiona86 Fiona86 selam eline sağlık, ilgin ve emeğin için çok teşekkür ederiz.

Bilgilerim:

Üye Adı: Daydream_
Son Adet Tarihi: 27.05.2017
Tahmini Doğum Tarihi: 03.03.2018
Kaçıncı Bebek: 1
Bebek İsmi: --
Hastane: Memorial Şişli Hastanesi (tahmini)

Aynı durumda benim oğlan da . Salgın falan var sanırım. Bugün çocuğumun okulunun ilk günüydü , gitmeyelim dedim ama heyecan yaptı gittik , zor ayakta duruyordu.
Kuzum öğlen başladı bu illet şimdi iyi şükür çorba vs ne isterse yaptım bol sıvı içirdim şimdi kızımla ikimiz berbatız gözümü açamıyorum ev birbirinde çamaşırlar makinede kokacak ama benim öbür odaya gidecek mecalim Yok ve mide bulantısı var karın ağrısı var sanırsam bana da geçmiş bulunuyor yandığımızın resmidir

Hastaneye gitmedik eşim çalışıyor bende götüremem zaten yakında hastane Yok tuhaf bi yerde oturuyorum

Aynenn bizim evi anlatmışın farklılık olarak bulantım yok ama çok halsizim , heryer pislik içinde gözüme batıyor ama kalkıp temizleyemiyorum bile :(
Size de çok geçmiş olsun... Bizimkide gece başladı , şuan iyi bende ilaç içmesi taraftarı değilim tekrarlarsa götüreceğim hastaneye...

Back
X