- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #8.821
Kızlar ferro sanal demir ilaclari icinde emilimi en yüksek en iyi olan ilactir ama yan etkisi de coktur kramp bulanti agri yapar şahsen ben kullanamiyorum cok dokunuyor onun yerine muadili olan ve agri bulanti yapmayan demir ilaclarini tercih ediyorum ha en iyisi hangisi derseniz ferro sanal tabikievet yaa bana da aynı ılacları verdı folıdoce ıcıyordum onu bırak bu ıkısıne basla dedı hem kabız yaptı kan ılacı benı hemde bulantım oluyor benımde ılk 3 ay boyunca cok sıkıntılıydım zaten sureklı ıstıfra ettım ogurdum yenı yenı duzelıyorum ılk hamılelıgımde oglumda hıc boyle sıkıntılarım olmamıstı cok rahat yasamıstım hamılelıgımı son aya kadar ama bu kez cok farklı yasıyorum herseyı ...cınsıyet tam bellı degıl sadece 12+5 ken tahmınde bulundu %51 erkek olabılır bu da ama kesın degıl dedı su an 15 haftalıgım aslında bellı olmustur sanırım artık ama kontrolum 21 ınde oldugu ıcın beklemem gerekıyor malesef uclu tarama olacak o gun ıkılı test yapılamadı hastane personelı nın ıhmalı yuzunden ne yazıkkı .......