• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bebeye olanlar glzu aydin Rabbim onlari imanli guzel ahlakli eylesin heycanandim yaaa
Sanci cekenlerede az kaldi guzel sey hastalik degil deyin rahatlayin diorum ama kemdim.aglarim.kesinnn
Aii bizdr o gunleri görcez dme.insaAllah mis kokulu kucaktaa

Evet yaa yatmak zorunda misinn kalksan yürüsen filan sanci yatarak cok zor

Ohhh Masallah barekallah normal oldu dimi
Dogum dikişin cok oldu mu nasildi kacinci doğumdu senin ?
Nst.deyken zordu canım. Yürür haldeyken daha kolay geliyor bana. Eve geldim simdi az daha beklemek istiyorum hayırlısıyla.

Nst.deyken zordu canım. Yürür haldeyken daha kolay geliyor bana. Eve geldim simdi az daha beklemek istiyorum hayırlısıyla.
Hadi bakalım iyi yapmissin yarin öğlene insaallah gelir kuzun kendi sancınla olursa. Gerci 5 cm den sonra hızlanıyor suyunu patlatırsa Dr daha hızlı
Açılırsın Aslı'nda

İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama dr yatıs verdi 2-3 cm açıklığa. Yatış yaparsam direkt suni bağlıcaktı, reddetme şansı vermiyolarmış maalesef. Kadın doğumcuyla görüşülmüyoki ya acildeki dr.lar görüşüyor biz öylece bekliyoruz. Allahım hayırlısıyla sağ salim bi kavustursaydı.. Sinirlerim bozuluyor cidden :cry:

kızlar selam ben de minik oğlumu bugun kucağıma aldim Allah a binlerce kez şükürler olsun. bekleyen tüm arkadaşlara ve bebisi doganlara Allah kolaylık versin analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsünler hayırlı evlatları olsun inşallah.
normal doğum çok istedim 4 cm açıklığa ulaştık ancak başı bir türlü kanala girmedi kalp atışları dusmeye basladi. meğerse kordon dolanmış acilen sezaryene alındım, epidural istiyordum en azından ama bekletip riske atmak istemedi doktorum oyuzden genel anestezi oldum. tahmin ettiğimden farklı oldu doğum yine de hayırlısı boyleymis diyorum çok şükür sağlıklıyiz. görüşmek üzere :KK200::KK36:

kızlar selam ben de minik oğlumu bugun kucağıma aldim Allah a binlerce kez şükürler olsun. bekleyen tüm arkadaşlara ve bebisi doganlara Allah kolaylık versin analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsünler hayırlı evlatları olsun inşallah.
normal doğum çok istedim 4 cm açıklığa ulaştık ancak başı bir türlü kanala girmedi kalp atışları dusmeye basladi. meğerse kordon dolanmış acilen sezaryene alındım, epidural istiyordum en azından ama bekletip riske atmak istemedi doktorum oyuzden genel anestezi oldum. tahmin ettiğimden farklı oldu doğum yine de hayırlısı boyleymis diyorum çok şükür sağlıklıyiz. görüşmek üzere :KK200::KK36:
Marta neguzel geldi masallah bebekler doldu aii melek mis kokulu
Hayirlis cnm öleymis neguzell bak kokla bizede dua etseydiniz

Hayırlı olsun canım sağlıcakla analı babalı büyüsün inşallah:)

İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama dr yatıs verdi 2-3 cm açıklığa. Yatış yaparsam direkt suni bağlıcaktı, reddetme şansı vermiyolarmış maalesef. Kadın doğumcuyla görüşülmüyoki ya acildeki dr.lar görüşüyor biz öylece bekliyoruz. Allahım hayırlısıyla sağ salim bi kavustursaydı.. Sinirlerim bozuluyor cidden :cry:
Bozma sinirlerini CNm ya sakin ol dur bakalım bak az kaldı bebegin geliyor misler gibi ;) ama sunide hızlandırıyor Aslı'nda alabilirdin en azından 6/7 cm E kadar sonrası ztn cok hizli oluyir su patlayınca ben diger turlusunu bilmediğim icin suni sancı bana cokta korkunc gelmiyor Aslı'nda

Hayurlisi buymus demek ki gozun aydın CNm Rabb'im anali babalı büyütsün ins :dua:

Bozma sinirlerini CNm ya sakin ol dur bakalım bak az kaldı bebegin geliyor misler gibi :KK66: ama sunide hızlandırıyor Aslı'nda alabilirdin en azından 6 7cm E kadar sonrası ztn cok hizli oluyir su patlayınca ben diger turlusunu bilmediğim icin suni sancı bana cokta korkunc gelmiyor Aslı'nda
İlkinde aldıgım suni sancı yüzünden mahvolmuştum canım, korkuyorum sırf o yüzden. Ama çok sıklaştı, sanırım gidicem tekrar. Suniyse suni ne yapayım hayırlısı..
Aminnn rabbi yessir oku sebilehu yesserah de yolunu kolay etsin Rabb'im
İlk hayat mücadelesini veriyor r minik mucize yavru kus oradan Allah'ın izniyle cikacak :cry:
Ayy :cry:Okuyorum canım. Silinme hızlı olabilir diyip duruyo herkes hastanede. Bu gidişimde bari açılmış olsun Allahın izniyle. Rabbim dualarımızı kabul eylesin insallah

İlkinde aldıgım suni sancı yüzünden mahvolmuştum canım, korkuyorum sırf o yüzden. Ama çok sıklaştı, sanırım gidicem tekrar. Suniyse suni ne yapayım hayırlısı..

Ayy :cry:Okuyorum canım. Silinme hızlı olabilir diyip duruyo herkes hastanede. Bu gidişimde bari açılmış olsun Allahın izniyle. Rabbim dualarımızı kabul eylesin insallah
Az kaldi cnm.azz hadi ins bize dua rtmeyi unutma dualarimizdasinnnn

Sagol canım 3 saat kadar aldım. Ilk 1.5 saat cok bir agrim yoktu,Ama son 30 dk zordu .Epidural almayınca zorladı. Ilk doğumda epiduralle daha rahattı.
Cnm epeduralle gercrktende rahattmi bende istiorum konustum dontorumla tm dedide insaAllah ise yarar agri hizetmem

Az kaldi cnm.azz hadi ins bize dua rtmeyi unutma dualarimizdasinnnn
Hepinize ediyorum canım, ffena geliyor sancılar
BucuS .!.:
Sagol canım 3 saat kadar aldım. Ilk 1.5 saat cok bir agrim yoktu,Ama son 30 dk zordu .Epidural almayınca zorladı. Ilk doğumda epiduralle daha rahattı.
Doğumum suan seninkine benzer ilerliyor canım. Tşk ederim cvbın için. Senin açıklığın 2 cm iken sancın yoktu galiba değil mi? Bnm nst 90lara cıkıyor. Üstüne bir de suni almaktan korkuyorum. Allah gerek bırakmadan kavusturur insallah

Back
X