• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Lohusalktn asıl korkuyrm. Lohusalkta annemle falan da baya terslimştk. Sağolsn ayrı şehirlrde oldğmzdn yanımzda kaldı baya bi süre ama .kaynanam msn sana bişey diyemiick Mym. Ben mi lohusaym sen mi belli değil.dediğimi hatrlyrm. İnş bu sefer daha sakin psikolojik olarak rahat bi lohusalk geçirrm diyrm

Cnm ikinci doğumum. Normal denemek istiodm ama bebeğmn beyninde ventrikül genişlemesi var. Ondan dr m kesin sezeryan normal Doğumla bebeği riske atamam dedi. 15 aylık kızım var. Şahsi olarak Doğumun erken olablcğni düşündm hep. Ailem uzak olunca erken gelsnlr diye doğumu erken olur diye söylüodum. Ki bebeğimde 2 hafta önden gidiomş. Dr m 38. Haftaya kadar zor dayanrsn zaten sende hisstcksn dedi. Kızımda suyum gelmşti. Suyunuda patlatablr dedi ama gerçekten ben çok ağırlaştm rahatszlnyrm artık. Sağ tarafıma çok yatmşm kızım sağ tarafımda ondan ve sağ tarafm komple şiş ellerim vs hatta gözüm bile. Sağ gözüm şuan kısık. Ve kanlanmş vaziyette bir haftadr böyleym. İlk doğumumda 38 dn sonra ödem olmştu bunda bebek iri oldğndn herhalde diyrm. Kasılma ve wc problmını sorma bile. En fazla on günüm var yani dr n dediğne göre. Kendi gelmek istemzse on gün sonra alck nasipse
Ay canım Rabbim yardıncın olsun. İnşallah doğumdan sonra her şey güzel olur da bu çektiğin üzüntülerini unutursun. Zaten bebeğini kucağına aldığında inşallah her şeyi unutacaksn. Ama sen yine de insanlara taviz verme. Alttan aldıkça kendilerinde söz hakkı olduğunu düşünüyorlar. Tatlı bir dille tersle. Benim doğumum herkese dert oldu de gerekirse. Kimseyi de takma. Günlerinin tadını çıkar :KK54:

Eşim tarafı tuhafbenim de taa 2 ayönceden başlamışlardı yok memeni sık yok ben kilo almamıştım çatlağim yoktu. Bilmem kim de hamile kilo almamış zayıflamış falan :sinirli:
kıskançlıktan yapıyorlar takmadan daha çok sinir olurlar ;) keşke bende almasam ama herkesin bünyesi bir değil ki ne güzel valla önemli olan çocuklar onlar sağlıklı olsun daa

Kızlar doktora gittim kafası hala yerleşmemiş surda 3 gün kaldı gelmeye niyeti yok pztye kadar bekleyelim dedi ama artık sıkıldım bu kız gelmez ben biliyorum gidip sezaryen olayım diyorum

Kızlar doktora gittim kafası hala yerleşmemiş surda 3 gün kaldı gelmeye niyeti yok pztye kadar bekleyelim dedi ama artık sıkıldım bu kız gelmez ben biliyorum gidip sezaryen olayım diyorum
Suyun ve Bebek iyiyse bekle
Bence Can'ım ya oglumda 40+4 de doğurdum inan sanki hic doğuramayacak gibuydim ne agri me sizi bir gece aksam nisan geldi sonda aniden basladi sancilar. Bebek kilosu Nasıl iri mi ?

Kızlar ben magnezyum kalsiyum karışık hapım varda hala içiyorum bıraksam mı acaba kasılmaları önlüyor
Diyordunuz ?

Suyun ve Bebek iyiyse bekle
Bence Can'ım ya oglumda 40+4 de doğurdum inan sanki hic doğuramayacak gibuydim ne agri me sizi bir gece aksam nisan geldi sonda aniden basladi sancilar. Bebek kilosu Nasıl iri mi ?
Canım benim kız 3800 olmuş dr 300 ve fazlaca olabilir dedi bide benim çatı basık. Kızımda inatçı bence gelmez çünkü ultrason da gösteremeyince göstermiyor kendini dr karnımi deliyo vura vura kızda yine tik yok :(

kıskançlıktan yapıyorlar takmadan daha çok sinir olurlar :KK66: keşke bende almasam ama herkesin bünyesi bir değil ki ne güzel valla önemli olan çocuklar onlar sağlıklı olsun daa
Kilo verilir önemli olan huzur ve mutluluk diyorum. Daha da birşey demiyorlar üstüne ama bikaç gün sonda aynı şey
En komiği de biri bana dedi ki ben çok zayıf hamile kaldım ilk kalp atışlarını elimi bastırınca hissediyordum :KK70: dopler mübarek :KK70:

Kilo verilir önemli olan huzur ve mutluluk diyorum. Daha da birşey demiyorlar üstüne ama bikaç gün sonda aynı şey
En komiği de biri bana dedi ki ben çok zayıf hamile kaldım ilk kalp atışlarını elimi bastırınca hissediyordum :KK70: dopler mübarek :KK70:
Bazıları cidden abartiyor bazen bendemi bir sorun var diye düşünüyorum anlattıklarında yok bugün beş kere hıçkırdi esnedi hapsurdu :KK64:ben elimi karnıma koyunca oda hemen elini dayatiyo diyen :confused:

Bazıları cidden abartiyor bazen bendemi bir sorun var diye düşünüyorum anlattıklarında yok bugün beş kere hıçkırdi esnedi hapsurdu :KK64:ben elimi karnıma koyunca oda hemen elini dayatiyo diyen :confused:
Hapşurdu mu :KK70: ayyy bugün çok güldüm. Ben hala tam olarak anlamıyorum neresi neresi elini dayıyor falan çok romantikleştirme kokuyor :KK37:

Hapşurdu mu :KK70: ayyy bugün çok güldüm. Ben hala tam olarak anlamıyorum neresi neresi elini dayıyor falan çok romantikleştirme kokuyor :KK37:
Yani tamam bir çıkıntı oluyor ama nerden bilecen elimi ayağımı ultrason gibi annelerimiz var maşallah :olamaz: doktor bana ultrasonda bile bak surasi elleri deyince bakıp bakıp göremiyorum :KK42: ama tabi o hareketlerini hissettigin his paha biçilemez rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin :nazar:

Harikasın :KK76:
Ben de söylüyorum kilo bu gider bebeğim iyi olsun yeter bana 2 kaybım var kiloydu çatlaktı umrumda değil. Eşim beni seviyor ve bana bakışı hiç değişmedi hem. Önemli olan bu. Ama bebek bakımında karışırlarsa o zaman mantıklı cevap veremem sanırım. Çünkü onların yetiştirdikleri ortada.
Ben öğretmenim ve çocuk gelişimiyle ilgili bir sürü kitap okudum ve 6 yıl meslek 4 yıl üni toplam 10 yıldır gözlem yapıyorum ve sürekli öğrenmeye devam ediyorum. Gerekirse bunları da söyleyecem . Varsın burnu havada desinler:anne:
Helaaal :KK66::KK66:
Diplomalarımla döverim seni deyip geçiştir valla . Yaşadığın iki kayıpta yanındalardı sanki , Rabbim birdaha yaşatmasın canım sağ salim kucakla kuzunu...
Kilo falan hikaye , Rabbim huzur mutluluk versin hepimize...

Son düzenleme:
Iyide zayıf anne sağlık siz oluyor diye biliyorum o nolcakmis acaba çatlak bunlar

Helaaal :KK66::KK66:
Diplomalarımla döverim seni deyip geçiştir valla . Yaşadığın iki kayıpta yanındalardı sanki , Rabbim birdaha yaşatmasın canım sağ salim kucakla kuzunu...
Kilo falan hikaye , Rabbim huzur mutluluk versin hepimize...
İki kaybımda da annemle eşimden başkası yoktu Yanımda. Önemli olan o zaman destek olmaktı. Şimdi iyi günde herkes yanında olur o kolay olan. Ama biz biZe yeteriz diyorum eşime de anneme de
Yani tamam bir çıkıntı oluyor ama nerden bilecen elimi ayağımı ultrason gibi annelerimiz var maşallah :olamaz: doktor bana ultrasonda bile bak surasi elleri deyince bakıp bakıp göremiyorum :KK42: ama tabi o hareketlerini hissettigin his paha biçilemez rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin :nazar:
Çok şükür o hareketleri hissettiğimiz her bir saniyeye. Allah isteyen herkese nasip etsin şu yaşadığımız mucizeyi :KK200:

Back
X