- 21 Aralık 2014
- 390
- 367
- 103
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #30.341
Ay canım Rabbim yardıncın olsun. İnşallah doğumdan sonra her şey güzel olur da bu çektiğin üzüntülerini unutursun. Zaten bebeğini kucağına aldığında inşallah her şeyi unutacaksn. Ama sen yine de insanlara taviz verme. Alttan aldıkça kendilerinde söz hakkı olduğunu düşünüyorlar. Tatlı bir dille tersle. Benim doğumum herkese dert oldu de gerekirse. Kimseyi de takma. Günlerinin tadını çıkarLohusalktn asıl korkuyrm. Lohusalkta annemle falan da baya terslimştk. Sağolsn ayrı şehirlrde oldğmzdn yanımzda kaldı baya bi süre ama .kaynanam msn sana bişey diyemiick Mym. Ben mi lohusaym sen mi belli değil.dediğimi hatrlyrm. İnş bu sefer daha sakin psikolojik olarak rahat bi lohusalk geçirrm diyrm
Cnm ikinci doğumum. Normal denemek istiodm ama bebeğmn beyninde ventrikül genişlemesi var. Ondan dr m kesin sezeryan normal Doğumla bebeği riske atamam dedi. 15 aylık kızım var. Şahsi olarak Doğumun erken olablcğni düşündm hep. Ailem uzak olunca erken gelsnlr diye doğumu erken olur diye söylüodum. Ki bebeğimde 2 hafta önden gidiomş. Dr m 38. Haftaya kadar zor dayanrsn zaten sende hisstcksn dedi. Kızımda suyum gelmşti. Suyunuda patlatablr dedi ama gerçekten ben çok ağırlaştm rahatszlnyrm artık. Sağ tarafıma çok yatmşm kızım sağ tarafımda ondan ve sağ tarafm komple şiş ellerim vs hatta gözüm bile. Sağ gözüm şuan kısık. Ve kanlanmş vaziyette bir haftadr böyleym. İlk doğumumda 38 dn sonra ödem olmştu bunda bebek iri oldğndn herhalde diyrm. Kasılma ve wc problmını sorma bile. En fazla on günüm var yani dr n dediğne göre. Kendi gelmek istemzse on gün sonra alck nasipse

doktor bana ultrasonda bile bak surasi elleri deyince bakıp bakıp göremiyorum