- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #31.941
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebisiniMerhaba kızlar ben geldim telefonum olmadığı için giremedim.biz iyiyiz çok şükür.müsait bir zamanda doğum hikayemi yazacam.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebisiniMerhaba kızlar ben geldim telefonum olmadığı için giremedim.biz iyiyiz çok şükür.müsait bir zamanda doğum hikayemi yazacam.![]()
Çiftim canım çok şükürÇift geldin insallah![]()
Tamam canım müsait bir zamanda yazacam inşallah .Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebisinibekliyoruz hikayeni
![]()
Sağlıkla büyüt bebişini canıımm:)) darısı başımıza artık. Hikayeni bekliyoruz:)Merhaba kızlar ben geldim telefonum olmadığı için giremedim.biz iyiyiz çok şükür.müsait bir zamanda doğum hikayemi yazacam.![]()
Cnm kac haftalik dogdu normalmi benimkide ufak cznkuSagil canim allah razi olsun 2585 dogdu iki gun sonra 2390 oldu yarin kontrol var mama vermedik hic bi baslasa almaya kizim da oyleydi ama mama vermistik cunku o 2180di
Okurum cnmArkadaşlar merhaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim. Allah razı olsun şimdiden.
Okurum canım Rabbim inş Çifter bebis nasip etsin sanaArkadaşlar merhaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim. Allah razı olsun şimdiden.

Cnm kac haftalik dogdu normalmi benimkide ufak cznku
Bdvye yorum yapmış muhtemelen onun ıcın banlanmis
Evet canım. Gündüz kasılıp geçiyordu, sıradan kasılma sandım. Sık geliyodu ama daha öncede olunca artık önemsemiyodum:) gece sancı gelip geçmeye başladı, devamıda geldi şükür. Allahım sizlerede en az benimki gibi rahat ve su gibi bir doğum nasip etsin inşallah:)Dualarımız seninle Can'ım ins suni ile olur bu is sen kafanı rahatlat sadece doguma odaklan sagsalim en guzel
Yoldan kucagina almaya hedeflen Rabb'im acar yollarını kuzucugun :)
y4zy4qmurum ya dimi seninde bir anda basladi off ins benimde oyle olur cunku iki gecedir yalanci sancılarım da gitmis durumda olan belirtiler de gitti doguma degil de doğramamaya yaklasiyor gibiyim
A Albeni7 neden banli acaba bdv de yorumlarını cok görüyorum oradan mı aldı ki acaba ceza of tamda son gunler ins Kisa suredir yaa![]()
Tamam canım:)Tamam canım haberini bekliyorum o vakit :)
Gündüz uyuyup gece uyumayan bebişler anasını sevenlermiş, gündüz annelere iş yapma fırsatı veriyolarmış :)) bana böyle dediklerinde azcık doping oluyor :))Gaz sancılarına göre değişiyor ama gece banko nöbette geçiyor :)
Çiftim canım çok şükür
Ben okudum. Kabul olsun inşallahArkadaşlar merhaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim. Allah razı olsun şimdiden.

Aynı düşüncelerdeyim ama bana da doktor düzenli Sancı olacak Dedi yani zaman aralığı falan düzenli olacakmış,bel ağrısı çok oluyormuş birde.benim genelde akşamları tutuyor sonra uyumaya çalışıyorum eğer uykumdan uyandırmazsa yalancı diyip geçiyorum artık bütün sancılar yalancı gibi geliyorKızlarrr yaa sıze bırsey soracagımm. Benım de agrım oluyor , ara ara kasıklarım sancılanıyor gecıyor ve dedıklerı gıbı bebıs sankı karnımın bı yerıne poposunu dayanım gıbı bır tepcık olusup sonra ınıyor. Bunları yasıyorum evet ama ben bu gercek sancıyı nasıl anlayacagımmm?? Doktora sordumm geldıgı zaman anlarsın zaten dedı. Bırı bana nolur su sancıyı bır tarıf etsın kızlar, ne zaman telaslanmam gerektıgını bıleyım en azındann. cunkuu agrım olsa da azıcık dolanayım gecer dıyorum evın ıcınde ıkı tur atıyorum hafıflıyor kasıklarımdakı sancıı. Sımdılık boyle agrılarım oluyor. Bı el verın kızlarr

Senın bır de zamanının dolmasına 4 gun kalmıss. Masallah canımm bu gunlere gelmıssın cok sukurrr. Insallah hayırlısıylaa kucagına alırsınn..Aynı düşüncelerdeyim ama bana da doktor düzenli Sancı olacak Dedi yani zaman aralığı falan düzenli olacakmış,bel ağrısı çok oluyormuş birde.benim genelde akşamları tutuyor sonra uyumaya çalışıyorum eğer uykumdan uyandırmazsa yalancı diyip geçiyorum artık bütün sancılar yalancı gibi geliyor![]()