- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #31.961
Hosgeldin Can'ım gozunuz aydın hadi darısı bize. Kisa zmanda hikayeni bekliyoruz bu seferde yine aldın mı epidural ?Ben geldim
Ben okurum CNm Rabb'im insaallah gönlünüze gore versinArkadaşlar merhaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim. Allah razı olsun şimdiden.
Gercek sanci eger su ve kanama yoksa cokKızlarrr yaa sıze bırsey soracagımm. Benım de agrım oluyor , ara ara kasıklarım sancılanıyor gecıyor ve dedıklerı gıbı bebıs sankı karnımın bı yerıne poposunu dayanım gıbı bır tepcık olusup sonra ınıyor. Bunları yasıyorum evet ama ben bu gercek sancıyı nasıl anlayacagımmm?? Doktora sordumm geldıgı zaman anlarsın zaten dedı. Bırı bana nolur su sancıyı bır tarıf etsın kızlar, ne zaman telaslanmam gerektıgını bıleyım en azındann. cunkuu agrım olsa da azıcık dolanayım gecer dıyorum evın ıcınde ıkı tur atıyorum hafıflıyor kasıklarımdakı sancıı. Sımdılık boyle agrılarım oluyor. Bı el verın kızlarr
Ama cok duzenli oluyor Can'ım en buyuk belirtisi bu herkeste her çocukta sancının başlama sekli
Farklıdır kimisi belden girdi diyor kimisi kasıklarımdan basladi kimin tum göbek cevresi diye tarif eder ama gercek sancının en onemli belirtisi duzenli olusu saniyesi saniyesine 15 dk da birde başlayabiliyor sonra kısaldıkça kısalıyor
Arası Dr dediği gibi anlamamak mumkun Deggil
Gercek sancıları
Durumu cok baska cunku bazen hic sancısız acilma ilerlemiş olabiliyor buda ayrı bir durum illa sancıyı hissedeceksin diye birsey yok :)