- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.001
Arkadaşlar nişan dediğimiz şey beyaz da olabilir değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir cnm senin birinciydi deme karistiriom ben ya bi nisan anneleri hahha ilkti demeeee uc aylarda dua ett gelir benide unutmaAy ağzından bal
Damlıyor yaa insaallah Can'ım
Valla bu
Gece gelse keske
Dedim ama bakalım![]()
Emzırırken agrının olma nedeni rahmin topRlanmasından kaynaklı sut hormonları toparlanmasında daha çok etken olduğu için ağrı daha fazla hissediliyor ben suni sancı aldıgım için benim agrılar çok fazla oluyor günde 4 tane ye yakın ağrı kesici kullanıyorum..rahim toparlanıp küçüldükçe sancı yapıyor...Banlanmış derken siteye girmesi yasaklanıyor belli bir müddet. İğneden dikişten felan korkma hiç, zaten hemen bitsede bebeğimi görsem diye can atıyor insan:) heleki epidural alcaksın daha rahat olur bence..
Aynen canım ilkle ikinci farklı. Şimdi tek tük oluyor o sancı. Bir de bebek emerken daha çok haissettim ben, acaba rahmi uyardıgından mı ki diye düsünüyorum.
Bebişinde hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzum. Koç olsa bile balığında özelliklerini taşır büyük ihtimalle. Tam geçiş günleri olduğunsan :)
Cnm sen suni ilemi dogum ettin ama.normal deme epedural.almismiydimEmzırırken agrının olma nedeni rahmin topRlanmasından kaynaklı sut hormonları toparlanmasında daha çok etken olduğu için ağrı daha fazla hissediliyor ben suni sancı aldıgım için benim agrılar çok fazla oluyor günde 4 tane ye yakın ağrı kesici kullanıyorum..rahim toparlanıp küçüldükçe sancı yapıyor...
Yok Can'ım ikinci evladim insaallah ama buda abisi gibi Nazli cikti ben ikinci kesin 40 dolmadan gelir dedim fkt iki gun kaldı bakalım salı gecesine kadar geldi geldi yoksa oda gececek 40. Haftayi ya nasip :)Gelir cnm senin birinciydi deme karistiriom ben ya bi nisan anneleri hahha ilkti demeeee uc aylarda dua ett gelir benide unutma

Cok sevimdim cnm ai masallah prensese ugras tabi guzellikle epedural nasil agrisiz mi gercekten sende cunku yurtdusindasin duan icin saol bende edercem.size ins mersk ettik cokKizlar yazamadim hic, prensimle ugrasiyordum. Gayet saglikli ve iyiyiz, dogum hikayemi anlaticam size, eve cikiyoruz birazdan.. Epiduralle normal dogum yaptim, epizyotomi falan olmadi, gayet iyi bir doktorla dogumumu yaptim. Doktor cok onemliymis. Prensim 3.460kg dogdu 50.3 cm boyu varHepinize dua ettim, dunyanin en guzel hissini Allah herkrse nasip etsin. Normal dogum yaptigim icin ayrica cok mutluyum, epiduralle cok daha kolaymis ayrica. Herkese cok selamlar
![]()
Gelir annesi gelir sabirr kokliyacann nazli kiziniiii ehhh merak edionn demeeeee guzelligiiii nasil bir mucize demeee anne olmak evlattt ben aglarimm kesin ilki tadacammmm o inga sesiii aii suan bileYok Can'ım ikinci evladim insaallah ama buda abisi gibi Nazli cikti ben ikinci kesin 40 dolmadan gelir dedim fkt iki gun kaldı bakalım salı gecesine kadar geldi geldi yoksa oda gececek 40. Haftayi ya nasip :)
Canim nisan denen sey öyle kuck bise degl sen anlarsn görünceArkadaşlar nişan dediğimiz şey beyaz da olabilir değil mi?
2535 kg dogdu canimTabi uzun ve zor bi süreç stres yaşaman normal Allah kolaylk versn canm.Sanki senin bebişede küçük diolardı kaç kilo doğdu acaba canım.
Kizlar yazamadim hic, prensimle ugrasiyordum. Gayet saglikli ve iyiyiz, dogum hikayemi anlaticam size, eve cikiyoruz birazdan.. Epiduralle normal dogum yaptim, epizyotomi falan olmadi, gayet iyi bir doktorla dogumumu yaptim. Doktor cok onemliymis. Prensim 3.460kg dogdu 50.3 cm boyu varHepinize dua ettim, dunyanin en guzel hissini Allah herkrse nasip etsin. Normal dogum yaptigim icin ayrica cok mutluyum, epiduralle cok daha kolaymis ayrica. Herkese cok selamlar
![]()

son 7 
Tesekkur ederim cevapladigin için. Afedersiniz peceteden dustu topak halindeydi onun için sasirdim. Sümüksü birşey yoğun ama beyazdı. Normal alıntı biraz daha sulu geliyor gibi geldiCanim nisan denen sey öyle kuck bise degl sen anlarsn görünce
Akinti vs gbi degil
Topikleri geziyodm rast geldi yazim dedm
Benim 6.5 aylik oldu kizm doğalı :)
V dogum yapcagm gün minicik kahve rengi leke gormstm aksam saat 11 civariydi
Uyuyamamstm zaten o gece saat 3 te suyum geldi suyla birlikte nisanda düştü kanla karisik seffaf avuc icim buyuklgnde bişeydi dagilmiyodu sümüksü gbiydi
Aynı şekildeDoguramayanlarda bugünher gece sancı yla uyanirim umuduyla yatiyorum
yok gelmeye niyeti yok
tam 39+0 olduk bugün
son 7
![]()
gece kalkıp kalkıp kendimi dinliyorum. Ama benim kız baya hareketli su an. Sanırım doğum yaklaşınca hareketlerinin azalması gerekiyormus 
Kucukmuydu canimTesekkur ederim cevapladigin için. Afedersiniz peceteden dustu topak halindeydi onun için sasirdim. Sümüksü birşey yoğun ama beyazdı. Normal alıntı biraz daha sulu geliyor gibi geldi
Sesin cikmayincaaa oldu galiba dedim cnmm yaaa az kaldi dua et bugun uc aylara girdik kandilde var dua etttDoguramayanlarda bugünher gece sancı yla uyanirim umuduyla yatiyorum
yok gelmeye niyeti yok
tam 39+0 olduk bugün
son 7
![]()
Benim tam 39 0 da doğmuştuDoguramayanlarda bugünher gece sancı yla uyanirim umuduyla yatiyorum
yok gelmeye niyeti yok
tam 39+0 olduk bugün
son 7
![]()
Kanlıysa 1 2 güne başlıyor doğum ama rengi beyaz Sarı olunca malesef baslamiuor bendende 1 hafta önce geldi ama doğum baslamadiTesekkur ederim cevapladigin için. Afedersiniz peceteden dustu topak halindeydi onun için sasirdim. Sümüksü birşey yoğun ama beyazdı. Normal alıntı biraz daha sulu geliyor gibi geldi
Seninki kizmiydi ? Kızlar erken gelir dediler dediler umut bagladik şimdide tık olmayınca insanuzuluyoBenim tam 39 0 da doğmuştu
Bu günden sonra bekle annesi