Hayırlı olsun herkese arkadaşlar benimde 5+4 duan keseyi 4+2de gördü ayın 4 de gidicem kalp atışı duyulur muHayırlı olsun Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin. Benim de 5+2. Daha keseyi görmedim çok heyecanlıyım.
3 hafta sonra 2'li testi mi konuşursunuz acaba cnm? ay ikili testi de merak ediyorum ben yaptırmak şart mı değil mi? özele gidiyoruz şimdi fiyat olarak da biraz yüksek sanırım devlete gitsem test için buraya mı geldin tavrı oluyor.
Hayırlı olsun herkese arkadaşlar benimde 5+4 duan keseyi 4+2de gördü ayın 4 de gidicem kalp atışı duyulur mu
Doktor 15 gün sonra dedi 3 ekim oluyo aslında ama randevusu dolu 4 aldım inşallah duyarız. Ya zaten tam kaç haftalik olduğu belli değil en son 18 temmuzda adet oldum ben ama bebek küçük bi terslik var sanki anlamıyorum birsey
Ya yoktur bir sorun geç yumurtlamışsın regl olman gerekirken yumurtan çatlamış hamile kalmışsın ne güzel artmış değerin kese görünmüş dış gebelik değil, bebişin boyu arttıkça kendi haftasını belli eder zaten. biz 6+6 duyduk kalp atışını sen de duyarsın minik minik ama kalp atışı görünür inş, kendine stres yapma.19 eylülde gittim 4+2 dedi kese 8mm dedi 15 gün sonra gel dedi 4 ekimde gidicem iste bakalım ne olacak. En son 18 temmuzda adet oldum ağustosta kahverengi bi leke gelmişti adet olucam sandım olmadı sonra emzirdigimden hiç şüphelenmedim eşim test yapalim diye ısrar etti 9 eylülde silik cizgi cıktı bebek yok diye attım annem silik hamile sayılır diyince kan testi yaptim:) 400 cıktı sonra hemşire temmuza göre düşük dedi tekrarladım iki gün sonra 1192 cıktı kese gözükmeyince dış gebelik olabilir dedi doktor sonra tekrar yaptık 4047 küsür cıktı keseyi gördü iste 4+2 dedi ama neye göre dedi anlamadım dış gebelikten çok korktuğumdan o an aklıma hiç soru sormak gelmedi eve gelince araştırdım buralardan okudum biraz ondan diyorum inşallah bi terslik yoktur ayın 4 ünü bekliyorum sabırsızlıkla oğlumda bende hastayım dışarıda çıkamıyoruz.
başka doktora git valla içine sinmediyse önemli olan senin içine sinmesi benim doktorum öyle güzel anlatıyor seviniyor ki benimle başka yere gitmek gelmiyor içimizden çok şükür onun takibinde hamile kaldım zaten. doktor önemli cnm.off bilmiyorum ki dr öyle bi pısırık ki konuşmakatan aciz gel gel git git ben gitmeyecem ona bi açıklama yap demi 3 hafta sonra test mest diye yok anam adam hiç heyacanımı paylaşmıyor güya neredeyse bu civardaki en eski dr başka dr gidecem bende biraz toparlanıyım malüm grip ve ishalim devam ediyor
Sağol canim inşallah öyledir pozitif düşünmek en iyisi hakkımda hayırlısı dedim hep yine diyorum hakkımızda hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Ya yoktur bir sorun geç yumurtlamışsın regl olman gerekirken yumurtan çatlamış hamile kalmışsın ne güzel artmış değerin kese görünmüş dış gebelik değil, bebişin boyu arttıkça kendi haftasını belli eder zaten. biz 6+6 duyduk kalp atışını sen de duyarsın minik minik ama kalp atışı görünür inş, kendine stres yapma.
19 eylülde gittim 4+2 dedi kese 8mm dedi 15 gün sonra gel dedi 4 ekimde gidicem iste bakalım ne olacak. En son 18 temmuzda adet oldum ağustosta kahverengi bi leke gelmişti adet olucam sandım olmadı sonra emzirdigimden hiç şüphelenmedim eşim test yapalim diye ısrar etti 9 eylülde silik cizgi cıktı bebek yok diye attım annem silik hamile sayılır diyince kan testi yaptim:) 400 cıktı sonra hemşire temmuza göre düşük dedi tekrarladım iki gün sonra 1192 cıktı kese gözükmeyince dış gebelik olabilir dedi doktor sonra tekrar yaptık 4047 küsür cıktı keseyi gördü iste 4+2 dedi ama neye göre dedi anlamadım dış gebelikten çok korktuğumdan o an aklıma hiç soru sormak gelmedi eve gelince araştırdım buralardan okudum biraz ondan diyorum inşallah bi terslik yoktur ayın 4 ünü bekliyorum sabırsızlıkla oğlumda bende hastayım dışarıda çıkamıyoruz.
başka doktora git valla içine sinmediyse önemli olan senin içine sinmesi benim doktorum öyle güzel anlatıyor seviniyor ki benimle başka yere gitmek gelmiyor içimizden çok şükür onun takibinde hamile kaldım zaten. doktor önemli cnm.
Inşallah hepimizin canim Allah kimseye acı yaşatmasın.sonuçta değerin yükselmiş kese görünmüş kalbinide duyarsın bence bi sorun olduğunu düşünüyorum inş allh kucağına almayı nasip etsin
Bende oyleyim canm eti gormek bile istemyrm yumurta sut hepsi bulandiriyo kizarms ekmek ve hafif yemeklernnsulu olan kismnndan baska bisey yiyemyrm cocuk etkilenmez insallahKızlar aynen bende ne kırmızı et ne beyaz et görmek istemiyorum çocuklar için yapiym bari diyorum düşüncesi bile tikdindiryo çok midem bulanıyo ama kusma yok herşeyden tiksindim daha şimdiden 3 kilo vermişim bı üç ayı atlatsaydik
Bende sürekli kusuyorum hic halim yok ishalde var kaç gündür bi bardak bile su içemiyorum vitamin içerken bi bardak içiyorum o bile cikiyo nasıl olacak böyle anlamadim ilk bebeğinde hiç böyle olmamıştım .
Bence vajinal ultrason baktırma cnm eltimin ikitane alt muaneden sonra düşüğü oldu ister istemez kasiyoruz kendimizi ben rutin kontrol için gidiyorum alt muaneden sonra iki üç gün kanamm oluyo bünyede bünyeye fark ediyo ama yinede oriske girmeye değmez bencedaha önce hamilelik geçirmiş arkadaşlar siz vajinal utrosana nasıl bakıyorsunuz yardımcı olurmusunuz haftaya randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?