- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
Aynı durumdayım cnm 4 kilo verdim daha şimdiden bende bilmiyorum napcm çok kötü bı durum bazı şeyleri çok istiyorum yapıyorum yaptıktan sonra tiksiniyorum yiyemiyorumÇok halsizim çok kusuyorum hic birsey yiyip içemiyorum napicam ben(
tamam canım eşimde senin gibi dedi öyle yapacağım randevumu öne aldım cumartesiye nasıl heyecanlıyım var ya geçmiyor zamanBence vajinal ultrason baktırma cnm eltimin ikitane alt muaneden sonra düşüğü oldu ister istemez kasiyoruz kendimizi ben rutin kontrol için gidiyorum alt muaneden sonra iki üç gün kanamm oluyo bünyede bünyeye fark ediyo ama yinede oriske girmeye değmez bence
Selamlar herkese bugun minik bezelyemin kalp sesini duyduk cok sukur :)) bezelye diyorum cunku doktor boyunun bezelye kadar olduguni soyledi :) 6+5 haftaligiz sizlerde durum nedir?
Ben vejeteryan oldum çıktım sadece sebze yemeklerinden az az yiyorum bebislerimz etkilenmez üç aylık olana kadar bizim yediklerimizle bir alakaları yok Allah'tan yoksa çok kötü olurduBende oyleyim canm eti gormek bile istemyrm yumurta sut hepsi bulandiriyo kizarms ekmek ve hafif yemeklernnsulu olan kismnndan baska bisey yiyemyrm cocuk etkilenmez insallah
Aramızda iki güj var cnm bizimde dün 6+4 cıktı 6 gün filan farkediyo adetle duyduk bizde cok şükür bizimkide 0.68 cm cikSelamlar herkese bugun minik bezelyemin kalp sesini duyduk cok sukur :)) bezelye diyorum cunku doktor boyunun bezelye kadar olduguni soyledi :) 6+5 haftaligiz sizlerde durum nedir?
Seninki yine yakinmis cnm benim randevum haftaya cuma Dr kalp atışını gördü ama ben duymadım iki hafta sonra gel dedi hayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallahtamam canım eşimde senin gibi dedi öyle yapacağım randevumu öne aldım cumartesiye nasıl heyecanlıyım var ya geçmiyor zaman
ben daha hiç gidemedim doktora ondan bak ne güzel doktor görmüş kalp atışlarını inş sende duyarsın canımSeninki yine yakinmis cnm benim randevum haftaya cuma Dr kalp atışını gördü ama ben duymadım iki hafta sonra gel dedi hayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah
maşallah canım benim darısı bize inşKızlar meleğim 2 cm olmuş hareket ediyordu kalbi gün güm atıyor maşallah, doktor amcamiz çok güzel dedi.. ay çok şükür çok güzeldi bebisimin hareketlerini görmek. Ama durmuyordu
Hayirli olsun canm cok muthis bi his :))gözün aydın tattlım bende duydum bu hafta :)
Kızlar meleğim 2 cm olmuş hareket ediyordu kalbi gün güm atıyor maşallah, doktor amcamiz çok güzel dedi.. ay çok şükür çok güzeldi bebisimin hareketlerini görmek. Ama durmuyordu
Ishal neden oluyo acaba bilgin var mı canimayyy sorma bide ishal ayy o hepsinden beter yha
Ishal neden oluyo acaba bilgin var mı canim
Ay amaaaan şu hamilelik ne kadar zormuş yahu. 5+6 dan beri bulantı kusmadan hayatım cehenneme döndü hastanede yattım derken bugün çok çok az bulandı kusmadım diye endişe eder oldum. Kızlar içimi rahatlatmanıza çok ihtiyacım var. Ben ki 9 haftaya gelene kadar düşük riskimde bile korkmadım ama usg de bebeğimi gördüğümden mi bilmiyorum endişelenmeye başladım. Bu sabah bulantım hafif oldu kusmadım şimdi neden çok bulanmadı kusmadım bebeğime bişeymi oldu endişesi yaşıyorum. Şu kızcağıza biraz güzel şeyler söyleyiverin
Benim de sata gore bugun 7 haftalik olmam gerekti ama 2 gun oynuyo benimkinde :))Aramızda iki güj var cnm bizimde dün 6+4 cıktı 6 gün filan farkediyo adetle duyduk bizde cok şükür bizimkide 0.68 cm cik
Çok teşekkür ederim inşallah sabırsızlıkla bekliyorumhoşgeldim mayıs annesi gözün aydın allh o güzel sesi duymayıı herkese nasip etsin inşşş
Yaa evet büyüyolar artık ama insan işte nedense endişeleniyo iyice büyüyüp kıpırdamadan rahata ermicez galiba :)bende aynı dertle başka hamiş arkadaşımı darlıyordum oda 5 aylık hamile bende malüm ishalim yha patates ve muz yiyorum sadece sabah kahvaltıda onları yedim sadece bu seferde az miğdem bulandı hatta kusmadım baya endişelendim ama sanırım patates tuttu kııız bide büyüyorlar yha
Yaa evet büyüyolar artık ama insan işte nedense endişeleniyo iyice büyüyüp kıpırdamadan rahata ermicez galiba :)
Ay evet utandım şuan :)yok edemeyiz bu kadar belirtiye senle ben bile şüpheye düşüyorsakkk yani diğerlerini düşünemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?