2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Çok halsizim çok kusuyorum hic birsey yiyip içemiyorum napicam ben(
Aynı durumdayım cnm 4 kilo verdim daha şimdiden bende bilmiyorum napcm çok kötü bı durum bazı şeyleri çok istiyorum yapıyorum yaptıktan sonra tiksiniyorum yiyemiyorum

tamam canım eşimde senin gibi dedi öyle yapacağım randevumu öne aldım cumartesiye nasıl heyecanlıyım var ya geçmiyor zaman

Bende oyleyim canm eti gormek bile istemyrm yumurta sut hepsi bulandiriyo kizarms ekmek ve hafif yemeklernnsulu olan kismnndan baska bisey yiyemyrm cocuk etkilenmez insallah
Ben vejeteryan oldum çıktım sadece sebze yemeklerinden az az yiyorum bebislerimz etkilenmez üç aylık olana kadar bizim yediklerimizle bir alakaları yok Allah'tan yoksa çok kötü olurdu

Selamlar herkese bugun minik bezelyemin kalp sesini duyduk cok sukur :)) bezelye diyorum cunku doktor boyunun bezelye kadar olduguni soyledi :) 6+5 haftaligiz sizlerde durum nedir?
Aramızda iki güj var cnm bizimde dün 6+4 cıktı 6 gün filan farkediyo adetle duyduk bizde cok şükür bizimkide 0.68 cm cik

tamam canım eşimde senin gibi dedi öyle yapacağım randevumu öne aldım cumartesiye nasıl heyecanlıyım var ya geçmiyor zaman
Seninki yine yakinmis cnm benim randevum haftaya cuma Dr kalp atışını gördü ama ben duymadım iki hafta sonra gel dedi hayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah

Seninki yine yakinmis cnm benim randevum haftaya cuma Dr kalp atışını gördü ama ben duymadım iki hafta sonra gel dedi hayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah
ben daha hiç gidemedim doktora ondan bak ne güzel doktor görmüş kalp atışlarını inş sende duyarsın canım

Ay amaaaan şu hamilelik ne kadar zormuş yahu. 5+6 dan beri bulantı kusmadan hayatım cehenneme döndü hastanede yattım derken bugün çok çok az bulandı kusmadım diye endişe eder oldum. Kızlar içimi rahatlatmanıza çok ihtiyacım var. Ben ki 9 haftaya gelene kadar düşük riskimde bile korkmadım ama usg de bebeğimi gördüğümden mi bilmiyorum endişelenmeye başladım. Bu sabah bulantım hafif oldu kusmadım şimdi neden çok bulanmadı kusmadım bebeğime bişeymi oldu endişesi yaşıyorum. Şu kızcağıza biraz güzel şeyler söyleyiverin

bende aynı dertle başka hamiş arkadaşımı darlıyordum oda 5 aylık hamile bende malüm ishalim yha patates ve muz yiyorum sadece sabah kahvaltıda onları yedim sadece bu seferde az miğdem bulandı hatta kusmadım baya endişelendim ama sanırım patates tuttu kııız bide büyüyorlar yha

Yaa evet büyüyolar artık ama insan işte nedense endişeleniyo iyice büyüyüp kıpırdamadan rahata ermicez galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…