Merhaba kızlar
Reglim 2 gün gecikince hemen test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim5+0da keseyi gördüm inşallah darısı kalp atışına olur doktor 10 gün sonraya randevu verdi ama aşırı sabırsızım
Ay evet utandım şuan :)
HoşbuldumHosgeldin canim. Tarihlerimiz yakin gibi :) Hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagimiza almak nasip olur insallah. Bende ogrenir ogrenmez gittim 4+2 di kese gorunmedi. Haftaya 6+2 olacak insallah hepsini bir gorebilirim.
Zaman gecmek bilmiyor ya ben aslinda cok sabirliyimdir ama gun saymaktan vazgecemiyorum
Hoşbuldumevet peşpeşe dogurcaz ne güzel bende 9 ekimde gidicem inşallah kalp atışını duyarim Allah herkesin sagsalim kucagina almasini nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım bende gün sayıyorum resmen. kalp atışını duycaz bu seferde cinsiyet için sabirsizlancaz çok değişik bi durum
Ya ama benim mazeretim var çünkü nisanda bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldm onun travması kaldı bana acaba birşey mi oldu korkusu yaşıyorum malesefben dün gece bile dr idim yine dinledim kalbini sabah bulantım az oldu diye evham yapıyorum bulansa yiyemiyorum diye şikayet ediyorum az değiliz yaniii :)
Ilk hamileliğinde hiç böyle olmamıştım canim anlamadım cinsiyeti farklı galibaAynı durumdayım cnm 4 kilo verdim daha şimdiden bende bilmiyorum napcm çok kötü bı durum bazı şeyleri çok istiyorum yapıyorum yaptıktan sonra tiksiniyorum yiyemiyorum
Ya ama benim mazeretim var çünkü nisanda bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldm onun travması kaldı bana acaba birşey mi oldu korkusu yaşıyorum malesef
Benim de ilk bebegim atl muayeneden sonra düştü geçen doktor kesegozukmuyo bakalım dedi baktirmadum 3 gün sonra bayan bi doktara gittim keseyi gördü ultrasonda baktirma bencedeBence vajinal ultrason baktırma cnm eltimin ikitane alt muaneden sonra düşüğü oldu ister istemez kasiyoruz kendimizi ben rutin kontrol için gidiyorum alt muaneden sonra iki üç gün kanamm oluyo bünyede bünyeye fark ediyo ama yinede oriske girmeye değmez bence
Geçer bi an önce inşallah.hayır yok dahiliye yönlendirdi bende gitmedim henüz
Oğlum 17 eylül de 3 yaşını doldurdu şimdiki de 5+4 haftaya kalp atışını duymamız için çağırdıKızlar ilk bebeğimiz mi sizin ikincide arası kaç ay .
Hamilelilde herşey istemsizce oluyor bulantılar bunalmalar herşey birbirimizi rahatlatmak destek olmak icin burdayizya kesinlikle haklısın ama işte içim rahat etmedi bi gün normalim ama bugün bende tavan yaptı hormonlar hem çok sıcaklıyorum hemde çok telaşlıyım istemsiz
Sağlıkli dünyaya gelsinde önemli değil biz sabırsızlıkla gün sayarızEvet biz daha cok gun sayacaz dedigin gibi daha bunun kalp atisi var, cinsiyeti var, dogumu var
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim oğlum da 14 aylik 5+4gunluk hamileyim Araları 22 ay falan olacak cok mu zor olur.Oğlum 17 eylül de 3 yaşını doldurdu şimdiki de 5+4 haftaya kalp atışını duymamız için çağırdı
Sağlıkli dünyaya gelsinde önemli değil biz sabırsızlıkla gün sayarızsiz benden önce doğum yaparsanız eger tecrubelerinizden faydalanmak isterim bu arada nerelisiniz ?
Geçer bi an önce inşallah.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim oğlum da 14 aylik 5+4gunluk hamileyim Araları 22 ay falan olacak cok mu zor olur.
Allah inşallah tekrarını yasatmaz isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuAynen oyle insallah birbirimize faydamiz olur. Biraz korkuyorum daha once bos gebelik yasadim simdide daha keseyi felan gormedim o yuzden doktora gittigimden tekrar ayni seyleri yasarmiyim diye dusunmuyorum degil. Herseyin hayirlisi nasibimizde varsa insallah saglikli sekilde dunyaya getirip yetistirmek nasip olur. Konyaliyim canim ama Karamanli esim o yuzden Karamana gelin geldimSen nerelisin?
Allah inşallah tekrarını yasatmaz isteyen herkese nasip etsin bu duyguyubende ankaraliyim
Inşallah canim ama hiç beslenemiyorum ya kendi yaptığımı yiyemiyorum mecbur yapiorum oğlumda bi kaç lokma yiyo diye ama ne yesem çıkarıyorum bi an önce geçsin hiç bu kadar zor değildi oglumdaykenayyy inş bu gün gece 3 ten beri patates prinç lapası ve muz yiyorum sadece bide tabiii suuu bakalım inş geçsin seninde canım dikkatli beslen
Yaaa öyle deme zaten napicam bilmiyorumwhoooo 14 aylık mı çılgın seniiii ayyy allah yardımcın olsun benimde oğlum 10 yaşında şuan utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?