2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bakmam gereken 14 aylik bi oğlum var yoksa 7 24 yatardım heralde hiç böyle olmamıştım.

ya benim midem hic bulanmiyor korkmaya basladim..bulansa diye dua etcem ;( arkadasim hic bulanmadan 9 ay gevorsim dedi gerci belki herkeste bulanmiyodur diye de kendimi avutuyorum.
bana da vajinal muayene yapmadi ustten bakiyor. Buaralar cinsel iliski yok dedi ya size de diyen oldu mu zaten öncesinden de 2 haftadir korkumuzdan yapmiyoduk

Nar progesteronu yüksek bir besin bebişin tutunmasını rahim duvarını kalınlaştırıyor. Ben rahim duvarımın ince olduğunu öğrenince günde bir bardak içtim iki hafta kadar sonra bebiş geldi zaten. yani canın istiyorsa abartmadan ye arkadaşım düşük falan olmaz faydası olur hatta.

hamilelik takvimini oluştursana canım kaç hafta oldu senin, benim de 8 hafta bitene kadar bulanmadı şimdi maşallah kusmuyorum ama hep bulanıyor. neden cinsel ilişkiyi yasakladı acaba keşke öğrenseydin bize de faydası olurdu. ben de korkudan haftada 1 zor yapıyorum valla

Kızlar 3 gündür çok açık renk pembe ve ara sıra gelen lekelenmelerim var ultrasona göre 6+1 iz ilk lekeyi gördüğümde doktorumu aradım progestan verdi. Cumartesi kalp atışını duymamız için randevumuz var o zaman kontrol ederiz şimdilik korkulacak bir şey değil dedi. Ama bugün bir tık daha fazla geldiğini gördüm ve bu beni epey tedirgin ediyor. Var mı aranızda böyle bir şey yaşayan

Benim doktorum kanama olmadığı sürece cinsel ilişkide bulunabilirsiniz dedi

canim muayene ucreti ve dogum paketinin ucretinide yazarmisin.bende ankaradayim
Muayene normalde 270 tl ama vermiyoruz paket alınca, normal Doğum 7,5 bin, sezaryen 5,5 bin lira. 8 muayene 8 kontrol 4 nst var pakette, standart gebelik tahlilleri ve ikili test, şeker yüklemesi de pakete dahil. Bir gece hastanede kalma, refakatcı, ikinizin yemeği, odaya kuaför, şerbet ikramı, bebeğe hastane çıkışı takım vs bir sürü şey var içinde.. ama en önemlisi böyle olmasaydı da oraya gidecektim çünkü doktorumdan çok memnunum, aradığımda ulaşıyorum hemen cevap veriyor, randevu saatinde beklemiyorum, bebeğimizi sabırla anlatarak gösteriyor, çok soğukkanlı ve anlayışlı, daha anlatamadığım bir sürü memnuniyet, anne gibi çok tatlı bir doktor:)

Alma canım bence, benim de kahverengi lekem var doktorum rahim genişletilen çatlayan damarlardan sebep olduğunu söyledi hiç Progestan dan bahsetmedi, hatta vajinal muayene etti beni panik görünce kanama alanı falan yok dedi, zaten riskli olursa baya baya kan gelir kahverengi olmaz dedi, herkesin bünyesi farklı tabi ama keşke kan tahlili ile falan baksaydı progesteron eksikliğin var mı diye ona göre kullanırdın fitili

Valla nette okuduguma gore fazla progesteron da bazi tehlikeler iceriyormis hem bebek hem anne icin ama iki doktorum da bir zarari yok al dedi kanamam olmamasina ragmen. Gebeligin baslangicinda da cok kullaniliyor gordugum kadariyla. Bugun biraz bel.agrim.da var endise ediyorum bir sey olacak diye. Ozeldeki doktorum da al deyince rahatlamistim ben.

Yaa allahım korusun bebeklerimizi, ilk gebeliğimde ben iğnesini yapar mısınız demiştim daha sağlam tutsun düşmesin diye, tahlilde normal düzeyde çıkmış gerek yok demişti demek ki tahlili var, belki sana da yapmışlardır ve ona göre söylemişlerdir, vardır bi bildikleri inşallah kuzum

Yok tahlil filan yapilmadi, tedbir amacli verdi doktor, digerine de anlattim her şeyi o da onayladi....

Bugün kontrolüm vardı ilk gittiğim bebeği göremediğim doktorumda hersey yolunda cok şükür dinledik kalp atışını ultrasona göre 6+4 çıktı daha 1 cm bile değil minnoş son adete göre 7+3 olması lazım normal dedi doktorum gec yumurtlama olmus ama anlayamadıgım gecen persembede gören dr 6+1 demişti ultrasonlar ne kadar farkediyo

Bence doktoruna danış sonra uzulen bisey yapma derim.bende de kanama görmedi belkide yerleşme lekesiydi ama tedbir amaçlı sabah aksam fitil kullanıyorum doktoruna sor derim
Iki doktorum da al zarari yok dedi ama nette fazlasinin zarar oldugunu soyluyorlar...kanamam olsaydi hic dusunmeden alirdim ama lekelenmeydi sadece...

Bana da progestan vermişti doktor fitil olarak kullan demişti bi tehlike olmamasına rağmen.daha sonra kullanırken lekelenmem oldu çok korktum acilen gittim doktorumun yanına, sorun yok progestandan dedi kullanmaya devam et birşey olmaz dedi.ama ben çok araştırdım ve kullanmayı bıraktım kızlar lekelenmem falan kesildi çok şükür ya kullanmicam, içim rahat etmiyor kullanirken

Canim cumartesiyi bekleme git biran once. Bendede lekelenme oldu. Doktor progestan verdi ama kanama artarsa mutlaka gel dedi. Git bence. Bi sorun yoksa bile camrtesiye kadar kurmazsin kafanda. Icinde rahat eder.

Bizde dun bebisi gormeye gittik. Kalp atisinida duyduk allahin izniyle. Sorun gorunmuyor simdilik ama 12. Haftaya kadar progestana devam et tedbir amacli dedi. Gerci ben benimde duzenli aldigim soylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…