Birşeyler yiyebilen biraz dinlenebilsem toparlicam ama olmuyocanım halsizlik için vitamin istesen doktorundan belki toparlarsın kendini o arada
Hem geçmiş olsun hem gözün aydıngünaydııınnn kızlar dün çok rahatsızdım dr gittim veeee bebeğimin kalp atışınııı duydum gördüm ayyyyy çok güzel his allah herkese nasip etsin inişşşşşş gribim burnum tıkalı kusuyorum karnım ağrıyor ishalimmm amaaaaaa çokta mutluyum hersey minnağım içinnnnn :)
Vitamin gibi veriyor doktorlar mubarek...cok fazla yazi var dusugu onlemedigine dair..yaptigi sey rahim duvarini kalinlastirmak ama bu yuzden olu embriyonun icerde kaldigi bile oluyormus.ben bebegin gelisimini durdurmasindan endise ediyorum ama cevremdeki tum saglikcilar bir zarari olmaz al deyip duruyorlar.halen almadim fitili.Bana da progestan vermişti doktor fitil olarak kullan demişti bi tehlike olmamasına rağmen.daha sonra kullanırken lekelenmem oldu çok korktum acilen gittim doktorumun yanına, sorun yok progestandan dedi kullanmaya devam et birşey olmaz dedi.ama ben çok araştırdım ve kullanmayı bıraktım kızlar lekelenmem falan kesildi çok şükür ya kullanmicam, içim rahat etmiyor kullanirken
Ay Maşallah bebişe yaa ben de yarın gidiyorum doktora çok özledim bebişimi, hatta şimdiden bir sonraki randevu için şimdiden sabırsızim.günaydııınnn kızlar dün çok rahatsızdım dr gittim veeee bebeğimin kalp atışınııı duydum gördüm ayyyyy çok güzel his allah herkese nasip etsin inişşşşşş gribim burnum tıkalı kusuyorum karnım ağrıyor ishalimmm amaaaaaa çokta mutluyum hersey minnağım içinnnnn :)
Hayırlı olsun Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin. Benim de 5+2. Daha keseyi görmedim çok heyecanlıyım.Merhaba kızlar
Reglim 2 gün gecikince hemen test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim5+0da keseyi gördüm inşallah darısı kalp atışına olur doktor 10 gün sonraya randevu verdi ama aşırı sabırsızım
Ay Maşallah bebişe yaa ben de yarın gidiyorum doktora çok özledim bebişimi, hatta şimdiden bir sonraki randevu için şimdiden sabırsızim.
Hoş geldin onu da duyarsın inş derlerdi inanmazdım hamile kaldıktan sonrası da ayrı stres diye öyleymiş dimi:)Merhaba kızlar
Reglim 2 gün gecikince hemen test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim5+0da keseyi gördüm inşallah darısı kalp atışına olur doktor 10 gün sonraya randevu verdi ama aşırı sabırsızım
Hem geçmiş olsun hem gözün aydınYarın betada artış olmasını ve keseyi görmeyi umut ediyorum ben de.
Hayırlı olsun inş sağ salim kucağına alırsın bebişi.Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
3 hafta sonra 2'li testi mi konuşursunuz acaba cnm? ay ikili testi de merak ediyorum ben yaptırmak şart mı değil mi? özele gidiyoruz şimdi fiyat olarak da biraz yüksek sanırım devlete gitsem test için buraya mı geldin tavrı oluyor.ayyy hadi bi hasret giderin bakalım benimde taaa 3 hafta sonrraya randevüm
Maşallah gözünüz aydın Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin huzurla gelsin bebiş.Merhaba kızlar ptesi bizde doktora gittik adetim 4 gun gecmisti öğrendiğimde hemen kan testi yaptirmaya gittigimizde degerim 400 cikti 2 gun sonra tekrar cagirdiginda 960 olmustu artik ptesi insallah keseyi tam olarak görebilmeye gidicez. Çok küçüktü ilk baktiğinda tam görememiştik.Çok heycanlı bir durum Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Sağol canım insallah hepimizin bebişlerideMaşallah gözünüz aydın Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin huzurla gelsin bebiş.
hayırlı olsun canım yakın tarihlerimiz inş kısa zamanda görürsün sende benim geçtiğimiz perşembe 400 dü değerim daha doktora gidemedim hiç işyeri yüzünden cumartesiye çektim randevumu inş görürüm bendeMerhaba kızlar ptesi bizde doktora gittik adetim 4 gun gecmisti öğrendiğimde hemen kan testi yaptirmaya gittigimizde degerim 400 cikti 2 gun sonra tekrar cagirdiginda 960 olmustu artik ptesi insallah keseyi tam olarak görebilmeye gidicez. Çok küçüktü ilk baktiğinda tam görememiştik.Çok heycanlı bir durum Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
İnsallah canim evet beraberiz seninle seninde baya büyümüstür ozaman geçen haftadanmiş cunku 400 degerin insallah gosterirhayırlı olsun canım yakın tarihlerimiz inş kısa zamanda görürsün sende benim geçtiğimiz perşembe 400 dü değerim daha doktora gidemedim hiç işyeri yüzünden cumartesiye çektim randevumu inş görürüm bende
Aynen ben Dr öyle tam döllenme zamanı hergün denize girdim eşim boynuna aldı attı beni defalarca demek ki olacağı varsa oluyorKız ben hamile olduğumu öğrenmeden önce ki tahminim tam da döllenme zamanına denk geliyor,havuza bombalama atlamalar mi dersin suda amuda kalkmalar mı dersin merdivenin 7.basamagindan en aşağıya ziplama yarışmaları mi dersin raftingler mı dersin neler neler yaptım.benim kuzum savaşçı resmen anasının eziyetlerine katlanmiş
Hayırlı olsun inş sağ salim kucağına alırsın bebişi.
Teşekkür ederim herkes bebişini sagsalim kucağına alsın insallahHayırlı olsun Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin. Benim de 5+2. Daha keseyi görmedim çok heyecanlıyım.
Hoşbuldum canımHoş geldin onu da duyarsın inş derlerdi inanmazdım hamile kaldıktan sonrası da ayrı stres diye öyleymiş dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?