2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Hem geçmiş olsun hem gözün aydın Yarın betada artış olmasını ve keseyi görmeyi umut ediyorum ben de.

Vitamin gibi veriyor doktorlar mubarek...cok fazla yazi var dusugu onlemedigine dair..yaptigi sey rahim duvarini kalinlastirmak ama bu yuzden olu embriyonun icerde kaldigi bile oluyormus.ben bebegin gelisimini durdurmasindan endise ediyorum ama cevremdeki tum saglikcilar bir zarari olmaz al deyip duruyorlar.halen almadim fitili.

Ay Maşallah bebişe yaa ben de yarın gidiyorum doktora çok özledim bebişimi, hatta şimdiden bir sonraki randevu için şimdiden sabırsızim.

Merhaba kızlar
Reglim 2 gün gecikince hemen test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 5+0da keseyi gördüm inşallah darısı kalp atışına olur doktor 10 gün sonraya randevu verdi ama aşırı sabırsızım

Hayırlı olsun Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin. Benim de 5+2. Daha keseyi görmedim çok heyecanlıyım.

Hoş geldin onu da duyarsın inş derlerdi inanmazdım hamile kaldıktan sonrası da ayrı stres diye öyleymiş dimi:)

Hayırlı olsun inş sağ salim kucağına alırsın bebişi.

hoşgeldim mayıs annesi gözün aydın allh o güzel sesi duymayıı herkese nasip etsin inşşş

Merhaba kızlar ptesi bizde doktora gittik adetim 4 gun gecmisti öğrendiğimde hemen kan testi yaptirmaya gittigimizde degerim 400 cikti 2 gun sonra tekrar cagirdiginda 960 olmustu artik ptesi insallah keseyi tam olarak görebilmeye gidicez. Çok küçüktü ilk baktiğinda tam görememiştik.Çok heycanlı bir durum Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

ayyy hadi bi hasret giderin bakalım benimde taaa 3 hafta sonrraya randevüm
3 hafta sonra 2'li testi mi konuşursunuz acaba cnm? ay ikili testi de merak ediyorum ben yaptırmak şart mı değil mi? özele gidiyoruz şimdi fiyat olarak da biraz yüksek sanırım devlete gitsem test için buraya mı geldin tavrı oluyor.

Maşallah gözünüz aydın Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin huzurla gelsin bebiş.

hayırlı olsun canım yakın tarihlerimiz inş kısa zamanda görürsün sende benim geçtiğimiz perşembe 400 dü değerim daha doktora gidemedim hiç işyeri yüzünden cumartesiye çektim randevumu inş görürüm bende

İnsallah canim evet beraberiz seninle seninde baya büyümüstür ozaman geçen haftadanmiş cunku 400 degerin insallah gosterir

Aynen ben Dr öyle tam döllenme zamanı hergün denize girdim eşim boynuna aldı attı beni defalarca demek ki olacağı varsa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…