2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

evet benimde cok uuuzuun oldu :) olsun be canım sağ sağlim doğsunlar da büyürler inş allh yardımcın olsunnn ikisi bir büyür verir rabbim bi kolaylığınııı bana da zor herseyi unumuşum oğlum da çok küçüktüm okul iş ev araba derken nasıl büyüdü bilmiyorum bunda da çok evhamlı olucam herhaldeee

Olmazsın canim onu da güzelce büyütursün insallah şuan bile zor tekim kayinvalidem sağ olsun hiç destek değil kostek hatta annem torunlarına bakıyo gelmiyo kusuyorum sürekli oğlum korkuyo anne anneanne diyo ben kısarken çok uzuluyorum teklik çok zormuş bi kez daha anladım oğlumda tek baktım inşallah Allahım izniyle bununda üstesinden gelicez

ayyy kıyamam yha allh yardımcın olsun canım inş uslu bi bebiş olsun ayyy kııız büyünce de boyuna gelinceee ne güzel oluyor öyle ikisi yan yanaa pozitif düşün inşşş rabbim yardımcın olsun benimde kayınvalidem yok tanımadık bile annem de özgür ruhlu kendisii :) çok sevmez annecilik oynamayı herkesde var böyle dertler öyle düşün bizde kendii göbeğimizi keseriz boşver

Haklisin alıştım zaten biz böyle iyiyiz ilerde sefasını süreriz inşallah 26 yaşına bu ay girdim bide hiç göstermiyorum kimse inanmiyo zaten oğluma kardeşin mi diye soruyorlar hep hiç ilk seferde senin mi demediler:) bide ikinci hamilelik on yargililar acelen neydi falandı filandı o yüzdende biraz moralim bozuk utanıyorum Allahım taktiri bu böyle istemiş böyle oldu abinle benim aramada 20 ay var kiz kardeşlerimin arasindada 17 ay dünya ya gelen büyüyor.

tabi canım derler derler boşver utanmak ne demek yha anne oluyorsun bakma sen öyle kötü niyetlilerin lafına ayy at etrefından öyle insanları yhaaa oohh mis yaşında gençç yetersin 2 çoçuğa allah vermiş artık ama 3. dikkat et :) şakka şakkaa kendin bilirsin

Sen beni güldürdün Allah 'ta seni güldürdün inşallah. Şimdiden ona dikkat etmem gerek diyorum zaten:) atamıyorsun ki eşinin annesi bile af edersin ama iyi bok yedin gibi bi kelime kullandı hamileyim gözün aydın dediğimde at atabilirsen iste benim ailemde aşırı derecede sevindi bakarsın buyutursun hep destekler o ise erken niye yaptın falan falan hep kötü tarafından bakıyo bunaldim artik

ayyy acaba sen ruh ikizim misin aynısı bende mayısta kürtaj oldum kalp atışını duyamadık biz ayyy allahım yha allah birdaha yaşatmasın aminnn
Ayy amin amin kuzum benimle aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları hisseden insanlarla konuşmayı çok seviyorum. Çünkü diğerleri her ne kadarduruma üzülsede dinlesede seni anlayamıyo yaşayan bilir tabiri çok doğru.

Su progesteron fitili alip almamak konusunda cildiricam artik. Karar veremiyorum iki gundur. Bebege zarari olur mu diye endişeleniyorum. Doktor bariz dusuk tehdidi var demedi ama tedbir amacli verdi. Progesteron hormon seviyemi bilmiyoruz. Riskleri icinde bebegin gelisimini durdurmak var onu gordugumden beri kafayi yiyecegim. Diger doktorum da bebege zarari yok dedi. Hemsire akrabam ben ikizlerimde 3 ay kullandim zarari yok.diyor.Nasil bu kdr emin olabiliyorlar ya? Bugun de cok hafif lekelenmem oldu. Olmasaydi almayi dusunmeyecektim. Belki.normal lekelenmeler ama bilemiyorum ki.

Oyyy maşlh maşlhhh bidaha ne zaman çağırdı ?
Hamilelik takvimi oluşturdu cnm hangi hafta ne yapmamız gerekiyor diye verdi bana da ona göre hareket edeceğiz. Şimdi 7 Ekim'de gideceğim bir daha ondan sonra 12.haftada 2'li tarama yapacakmış.

Kızlar doktoruma koyu sarı akıntim olduğunu söyledim o da yeşile dönmezse sorun değil koku da olmamalı dedi yine de 1 litre suya iki çay kaşığı karbonat koymami ve vajinal temizliği hafta da bir iki o şekilde yapmamı söyledi. Böylelikle bakteri falan barinmaz dedi.

Kızlar cinsiyetleri öğrenenler belirtilerle beraber yazsın bulantı sağda mı solda mı doktora sordularsa kalp atıs hızı bakalım ne kadar tutucak hepsi

Canim ne yaptin? Doktoru aradin mi?
Sorduğun için sağol kuzum, kan rengine döndü akıntı aradım, bir pedi bir saatte dolduramadığı sürece pıhtılı olmadığı sürece gelmenize ya da endişelenmenize gerek yok, bu ara plesanta oluşuyor o yüzden rahim kasılıyor ve kanama yapıyor dedi. Çok fazla değildi şimdi de durdu zaten. Ayrıca idrarım da çok yoğun koku vardı, idrar kültürü vermiştik cumartesi enfeksiyon kapmışım antibiyotik ismi verdi onu kullanıcam. Umumi tuvalet kullanmayın falan dedi ama çalışan insanlar için nasıl olacak bu bilmem :) habire lavaboya gitmemiz gerek çünkü

Anladim canim. Ciddi bir sey olmadigina sevindim. Benim de kahverengi lekelenmem oluyor kasik agrisiyla. Doktor progestana baslatti. Belki de normal bir durum ins boşuna almiyorumdur :/

Anladim canim. Ciddi bir sey olmadigina sevindim. Benim de kahverengi lekelenmem oluyor kasik agrisiyla. Doktor progestana baslatti. Belki de normal bir durum ins boşuna almiyorumdur :/
İnşallah canım, sağ Salim kavuşsak meleklerimize bir an önce sağlıkla, çok dikkat etmek lazım, allah yardımcımız olsun

İyi akşamlar güzel annisler yarın kontrolün var inşallah kese .doludur ve kalbinide görürüm dualariniza ihtiyacım var
İnşaallah bebişini görürsünüz kalp atışını da duyarsınız canım. Güzel haberlerle dön inş.

Yarın benim de randevum var 4+6 da keseyi görmüştük yarın 7+0 olacağım inşaallah ben de bebeğimi görürüm ve kalp atışını duyarım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…