2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Arkadaşlar benim de bulantı ve kusmam fena devam ediyor...suyun bile tadı bozuk geliyor...maden suyuna limon sıkarak içiyorum...bir de ben evde kefir mayalıyorum ve her gün 1 bardak içiyorduk hep beraber ona da devam ediyorm...kefirle ilgili bilginiz var mı? Zararı olacağını sanmıyorum henüz doktora da soramadım

cnm benim doktorum karbonatlı su ile yıkamamı istedi enfeksiyona karşı ben öyle yapmayı düşünüyorum.

kefir çok kuvvetli cnm interneti araştır ama bence azalt fayda derken zarar verme.

Kızlar cinsiyetleri öğrenenler belirtilerle beraber yazsın bulantı sağda mı solda mı doktora sordularsa kalp atıs hızı bakalım ne kadar tutucak hepsi
ay daha çok erken cnm en az 12 haftada yorum yapar doktor. ama ben dün bebişi görünce erkek gibi geldi bana ay hep öyle hissediyorum ama kız da olsa aynı severim tabi.

En önemlisi sağlıklı olmaları şimdi ikinci insan farklı olsun istiyo tabi ama basta gelen sağlık hayırlısını nasip etsin herkese Rabbim
sağlıklı olsun vatana millete ailesine hayırlı evlat Allah'a hayırlı kul olsunlar inş cnm. ben daha önce kız geçirirdim gönlümden daha iyi anlıyorum kızların dilinden diye ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum anneler hisseder mi acabasenin içine doğan var mı?

Hamilelik takvimi oluşturdu cnm hangi hafta ne yapmamız gerekiyor diye verdi bana da ona göre hareket edeceğiz. Şimdi 7 Ekim'de gideceğim bir daha ondan sonra 12.haftada 2'li tarama yapacakmış.

ayy ne güzel walla bende DR değiştireceğim ruhsuz adam ağzından lafı kelpetenle alıyoruz yha

kesinlikle doğru ama ben diğerinde bukadar yoğun belirtiler hisetmemiştim bu baya dişliii :) inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimizz

İçime kız doğuyo hep kızım diye sevesim geliyo belkide kız istediğim icin ama herkes erkek diyo etrafımda

Ben de 8+4 deyim, yarın kontrolümüz var. sonra 12. haftaya kadar gitmeyiz sanıyorum. Kilo almadım ben hiç ama zaten kilolu hamile kaldım, dikkat etmeye çalışıyorum. valla utanmasam hemen hamile kıyafetlerine geçicem, ama erken die cesaret edemiyorum. ama bakmaya başladım alıcam sanırım bişiler.

walla bende güya kilo verdim ama hiçte öyle değil zaten tam üzerime oturan şeyler alıyordum hep o yuzden dar geliyor pantolonlarım aynı bende alış veriş için sabırsızlanıyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…