cnm benim doktorum karbonatlı su ile yıkamamı istedi enfeksiyona karşı ben öyle yapmayı düşünüyorum.Sorduğun için sağol kuzum, kan rengine döndü akıntı aradım, bir pedi bir saatte dolduramadığı sürece pıhtılı olmadığı sürece gelmenize ya da endişelenmenize gerek yok, bu ara plesanta oluşuyor o yüzden rahim kasılıyor ve kanama yapıyor dedi. Çok fazla değildi şimdi de durdu zaten. Ayrıca idrarım da çok yoğun koku vardı, idrar kültürü vermiştik cumartesi enfeksiyon kapmışım antibiyotik ismi verdi onu kullanıcam. Umumi tuvalet kullanmayın falan dedi ama çalışan insanlar için nasıl olacak bu bilmem :) habire lavaboya gitmemiz gerek çünkü
kefir çok kuvvetli cnm interneti araştır ama bence azalt fayda derken zarar verme.Arkadaşlar benim de bulantı ve kusmam fena devam ediyor...suyun bile tadı bozuk geliyor...maden suyuna limon sıkarak içiyorum...bir de ben evde kefir mayalıyorum ve her gün 1 bardak içiyorduk hep beraber ona da devam ediyorm...kefirle ilgili bilginiz var mı? Zararı olacağını sanmıyorum henüz doktora da soramadım
ay daha çok erken cnm en az 12 haftada yorum yapar doktor. ama ben dün bebişi görünce erkek gibi geldi bana ay hep öyle hissediyorum ama kız da olsa aynı severim tabi.Kızlar cinsiyetleri öğrenenler belirtilerle beraber yazsın bulantı sağda mı solda mı doktora sordularsa kalp atıs hızı bakalım ne kadar tutucak hepsi
İlk mi canım seninay daha çok erken cnm en az 12 haftada yorum yapar doktor. ama ben dün bebişi görünce erkek gibi geldi bana ay hep öyle hissediyorum ama kız da olsa aynı severim tabi.
evet cnm ilk bebişimiz :)İlk mi canım senin
En önemlisi sağlıklı olmaları şimdi ikinci insan farklı olsun istiyo tabi ama basta gelen sağlık hayırlısını nasip etsin herkese Rabbimevet cnm ilk bebişimiz :)
sağlıklı olsun vatana millete ailesine hayırlı evlat Allah'a hayırlı kul olsunlar inş cnm. ben daha önce kız geçirirdim gönlümden daha iyi anlıyorum kızların dilinden diye ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum anneler hisseder mi acabaEn önemlisi sağlıklı olmaları şimdi ikinci insan farklı olsun istiyo tabi ama basta gelen sağlık hayırlısını nasip etsin herkese Rabbim
Hamilelik takvimi oluşturdu cnm hangi hafta ne yapmamız gerekiyor diye verdi bana da ona göre hareket edeceğiz. Şimdi 7 Ekim'de gideceğim bir daha ondan sonra 12.haftada 2'li tarama yapacakmış.
Ayy amin amin kuzumbenimle aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları hisseden insanlarla konuşmayı çok seviyorum. Çünkü diğerleri her ne kadarduruma üzülsede dinlesede seni anlayamıyo yaşayan bilir tabiri çok doğru.
İçime kız doğuyo hep kızım diye sevesim geliyo belkide kız istediğim icinsağlıklı olsun vatana millete ailesine hayırlı evlat Allah'a hayırlı kul olsunlar inş cnm. ben daha önce kız geçirirdim gönlümden daha iyi anlıyorum kızların dilinden diye ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum anneler hisseder mi acabasenin içine doğan var mı?
İyi akşamlar güzel annisler yarın kontrolün var inşallah kese .doludur ve kalbinide görürüm dualariniza ihtiyacım var
İçime kız doğuyo hep kızım diye sevesim geliyo belkide kız istediğim icinama herkes erkek diyo etrafımda
Benimde cok değişiyo ya karar veremiyorum hislerimebizde kıız istiyorus bi oğlum var birde şöyle keyif kızıım olsun ama sanki erkek te gibii :)
Benimde cok değişiyo ya karar veremiyorum hislerime
Ben de 8+4 deyim, yarın kontrolümüz var. sonra 12. haftaya kadar gitmeyiz sanıyorum. Kilo almadım ben hiç ama zaten kilolu hamile kaldım, dikkat etmeye çalışıyorum. valla utanmasam hemen hamile kıyafetlerine geçicem, ama erken die cesaret edemiyorum. ama bakmaya başladım alıcam sanırım bişiler.
Ben onu da yapayım bari, sağol tatlımcnm benim doktorum karbonatlı su ile yıkamamı istedi enfeksiyona karşı ben öyle yapmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?