ayy ne güzel walla bende DR değiştireceğim ruhsuz adam ağzından lafı kelpetenle alıyoruz yha
cnm doktorumun hazırladığı takvimde hangi haftalar ne testler yapılacak aç mı tok mu onlar var, sezeryan olursa ne zaman normal olursa ne zaman bir de doğum önü izin erteleme tarihleri falan yazıyor bence çok faydalı yaa.. ben 1 yıllık evliyim evlenince 5 kilo aldımGünaydınlarr,
Göbeği çıkanlar var mı ? kıyafetleri olmayanlar
Ben de 80 kiloyum canım öyle bir göbeğim var ki sanki 6 aylığımBen de 8+4 deyim, yarın kontrolümüz var. sonra 12. haftaya kadar gitmeyiz sanıyorum. Kilo almadım ben hiç ama zaten kilolu hamile kaldım, dikkat etmeye çalışıyorum. valla utanmasam hemen hamile kıyafetlerine geçicem, ama erken die cesaret edemiyorum. ama bakmaya başladım alıcam sanırım bişiler.
bende kilomla hamile kaldım.diyetle hiç aram yoktu.eşofmanımsı yumuşak pantolonlar giyiyorum diğerleri sert geliyor sıkıntı başıyor.bu haftalarda, bebek sağda sağ yanıma cenin pozisyonuna yatınca bile rahatsız oluyorum sağ yanıma ve sağ bacağıma hafif adet sancısı vuruyor. akıntım filan yok.Ben de 80 kiloyum canım öyle bir göbeğim var ki sanki 6 aylığımyarım kilo aldım sadece ama göbeğim çok şişti, hamile pantolonu falan giymeye başladım valla Bebek’im rahatsız olmasın diye, 9+3 üm ben de
cnm doktorumun hazırladığı takvimde hangi haftalar ne testler yapılacak aç mı tok mu onlar var, sezeryan olursa ne zaman normal olursa ne zaman bir de doğum önü izin erteleme tarihleri falan yazıyor bence çok faydalı yaa.. ben 1 yıllık evliyim evlenince 5 kilo aldımbu nedenle tüm pantolanların içine giremiyordum kilo vereceğim diye pantalonda almadım bu yaz yani az göbişim vardı zaten. dün doktorum artık bu pantolanları giyme uterusa baskı yapar bebeği rahatsız edersin dedi, beli lastikli pantolanlara geç dedi. kese portakal kadarmış bu haftalarda ama benim göbiş bebişten değil
Evet kızlar şimdi kontrolden çıktım bebeğim.gorundu kalbinde atıyor pıt pıt dışarı vermedi dedi ama.gorunuyodu 6+2 çıktı ultrasona göre çok şükür için rahat
cnm ben e 12 haftaya kadar gitmem sanıyordum biz e 8+6 yız ama hafta bir daha çağırdı doktor 10. haftada bakılıyormuş ondan sonra 12 hafta 2'li tarama yazdı. bu arada ben hamile pantolonu aldım 38 beden diğerleri bol oluyor üstleri çünkü bana kızdı doktorum beli lastikli giyeceksin artık dedi. ben de erken diyordam ama bebişi sıkıyormuşum.Ben de 8+4 deyim, yarın kontrolümüz var. sonra 12. haftaya kadar gitmeyiz sanıyorum. Kilo almadım ben hiç ama zaten kilolu hamile kaldım, dikkat etmeye çalışıyorum. valla utanmasam hemen hamile kıyafetlerine geçicem, ama erken die cesaret edemiyorum. ama bakmaya başladım alıcam sanırım bişiler.
ay ben de 165 boy 68 ile hamile kaldım 70 kiloyum şu an ve benim doktorumun tek sevmediğim yanı kilo alma diye baskı yapıyor bana hep tartıyorayyy göbek derdi hep var yha bende mayısta kürtaj oldum ondan kaldı ha verdim ha vercem yaz bitsin derken 68 ile hamile kalmayı başardımammman kilo nedir ki 3/5 ay diyetisyen o kaaa giden gider gitmeyen yhaa bize evlatlarımızdan kalır valla hiiççç takamam kafamaa hamişim tabiki göbüğümmmm olucak heheheyttt
ay ben de 165 boy 68 ile hamile kaldım 70 kiloyum şu an ve benim doktorumun tek sevmediğim yanı kilo alma diye baskı yapıyor bana hep tartıyorbir ay sonra iştahın açılacak şimdi kilo alırsan çok işimiz olur seninle diyor adam kilo sevmiyor. yürüyüş yap her akşam diyor ama benim akşam uykum geliyor, hava da soğuk. ben göbişimi artık seviyorum bebişimin üstüne atarım artık
en güzelini yapıyorsun tadını çıkar cnm ama hamurişi kızartma hazır gıdalar yok bunlar bebişe zarar bak. çok canın çekerse azıcık ucundan :)ayyy aynen yha tabi sağlıklı olalım öyle alalım da ne bilim ben ilk çoçuğum da çok takıldım böyle şeylere ve pişmanım yani sadece tadını çıkarmak istiyorum çok kontrollü olmak istemiyorum nedense bu kez öyle istiyorum yha benim dr ne demeli ben dedim de öyle tarttı paşa ya neyseki artık başka dr olucak :)
Aynısını bende diyorum canım. Diğerinde midem böyle çok hafif bulanırdı sosyal yaşantımdan geri kalmazdım. Ama bu eyvahlar olsun canıma okudu :)kesinlikle doğru ama ben diğerinde bukadar yoğun belirtiler hisetmemiştim bu baya dişliii :) inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimizz
Oğluna bağlı bu neden dersen benim kuzenin kızları arasinda da 1 yas var ve ikisi de hic zorlamiyo onu.ama benim oglum tam bi canavar diyebilirim kendine zarar vermekten anlamaz tepelerde bi yere gitsek arkasına bakmaz yani korkuyorum ama dogacak olan biraz sakin olur diye umudum varCevap verdiğin için teşekkür ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim oğlum da 14 aylik 5+4gunluk hamileyim Araları 22 ay falan olacak cok mu zor olur.
Sizler de sağoluncanım benim çok sağol iyiki varsınız
Ilk hamileliğin sanırım.Ay amaaaan şu hamilelik ne kadar zormuş yahu. 5+6 dan beri bulantı kusmadan hayatım cehenneme döndü hastanede yattım derken bugün çok çok az bulandı kusmadım diye endişe eder oldum. Kızlar içimi rahatlatmanıza çok ihtiyacım var. Ben ki 9 haftaya gelene kadar düşük riskimde bile korkmadım ama usg de bebeğimi gördüğümden mi bilmiyorum endişelenmeye başladım. Bu sabah bulantım hafif oldu kusmadım şimdi neden çok bulanmadı kusmadım bebeğime bişeymi oldu endişesi yaşıyorum. Şu kızcağıza biraz güzel şeyler söyleyiverin
bende aynı dertle başka hamiş arkadaşımı darlıyordum oda 5 aylık hamile bende malüm ishalim yha patates ve muz yiyorum sadece sabah kahvaltıda onları yedim sadece bu seferde az miğdem bulandı hatta kusmadım baya endişelendim ama sanırım patates tuttu kııız bide büyüyorlar yha
Evet bide yedigimize de bagli bu kusmalar bence.bol yagli şeyler mideye iyi gelmez ama yogurt tuzlu seyler bastirir diye düşünüyorumYaa evet büyüyolar artık ama insan işte nedense endişeleniyo iyice büyüyüp kıpırdamadan rahata ermicez galiba :)
Kefir yogurttanda sağlıklıdır zararı olcani sanmıyorum.ayy bana da hersey kokuyo kafami kaldıramıyorumArkadaşlar benim de bulantı ve kusmam fena devam ediyor...suyun bile tadı bozuk geliyor...maden suyuna limon sıkarak içiyorum...bir de ben evde kefir mayalıyorum ve her gün 1 bardak içiyorduk hep beraber ona da devam ediyorm...kefirle ilgili bilginiz var mı? Zararı olacağını sanmıyorum henüz doktora da soramadım
8+1 günlük hamilesin canım 9.haftanin icindesin.profilinde hamilelik takvimi oluşturabilirsinMerhaba arkadaşlar hepınıze hayırlı olsun benımde 2. Hamileliğim 6 yasında bir kızım var son adetim 3 agustos kac haftalık oluyorum ?
Tam da anlattığın gibi bi oğlum var yerinde durmuyo hiç kıpır kıpır çok hareketli şimdiden yormaya başladı ilerleyince daha da zor olcak o zaman Allah hepimize yardım etsin napalim hayırlısı böyleymiş.Oğluna bağlı bu neden dersen benim kuzenin kızları arasinda da 1 yas var ve ikisi de hic zorlamiyo onu.ama benim oglum tam bi canavar diyebilirim kendine zarar vermekten anlamaz tepelerde bi yere gitsek arkasına bakmaz yani korkuyorum ama dogacak olan biraz sakin olur diye umudum var
Tesekkur ederim canim Rabbim hepimiza saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Senin ki benimki gibi fırlama ise bilemem ama ALLAHIM kolaylığını verir simdiden canini sıkma
Erkekse az olur bulantı diyolar ona hiç inanasım gelmedi bünyeyle alakalı bakın sizde oğlan bulantılı geçmiş benimde oğlumda rahattım mesela bulantım olurdu ama kusmazdım buda öyle gibi şimdilikIlk hamileliğin sanırım.
Hergün aynı olcak diye bişey yok ki.her hamile kusacak mide bulanacak diye de bişey yok.ben oglumda surekli kusardım n yesem.bunda da her an bulanti bas dönmesi yatis halimdeyim.kuru ekmek kızarmış ekmek yiyorum midem almayinca...
Normaldir bu haller hic düşünüp kurma keyfini çıkar kusmamanin.belkide akşama kuscan bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?