2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Hergun bi yumurta yerdim kızlar 3 gündür hiç iştahım yok yumurtadan da midem bulanıyor doğru düzgün bisey yemiyorum ya kendimi suçlu hissediyorum vallahi

Hergun bi yumurta yerdim kızlar 3 gündür hiç iştahım yok yumurtadan da midem bulanıyor doğru düzgün bisey yemiyorum ya kendimi suçlu hissediyorum vallahi
normalde sarısını yiyemezdim zaten dün beyazını da yiyemedim muz ye canım onun yerini tutar yumurta yiyemiyenlere öneriyorlar genelde

ayy güllüm yumurta yemek cok lazım bende aynısı yumurtayı zorla yediyorum kendimee

Kızlar aynen bende ne kırmızı et ne beyaz et görmek istemiyorum çocuklar için yapiym bari diyorum düşüncesi bile tikdindiryo çok midem bulanıyo ama kusma yok herşeyden tiksindim daha şimdiden 3 kilo vermişim bı üç ayı atlatsaydik

Anormallik bende heralde ne tiksiniyorum ne aseriyom ne bulantı ne kusma

Benim de oğlum 5 yaşında...2.hamileliğim...bu sefer çok farklıyım ilkinde hiçbir şey anlamadan geçip gitmişti. Geçen hafta çok sinirli ve rahatsızdım karnım şiş gibiydi, bu hafta uykum var bulantı ve kusma. 3 ayı doldurunca geçer inşallah. Ağzımın tadi yok su içmek bile istemiyorum

Cnm eşim bildircin yumurtasi aldı minicik ve protein daha fazla onu dene bir tane 5 dk haslayip hap gibi yutuyorum ben. Ama fazla tüketilmemesi gerekmiş günde en fazla bir.

Anormallik bende heralde ne tiksiniyorum ne aseriyom ne bulantı ne kusma
Yok ben de senin gibiyim de dün akşam sarımsak kokusuna baya öğürdüm bugün az bulantim var sanki başlıyor bulantılar

Ay kizlar benim kadar salak bi insan olabilir mı hamile olduğumu unuttuğum için genelde mal mal hareketler yapıyorum.eşimden kaçarken yatağa güm diye atlayıp döndüm bi tür sonra ayağa kalkıp koşmaya başladım bi an aklıma geldi hamile olduğum bebeğin beyni sulanmistir ya tövbe est.sonra karnım ağrıdı inşallah bisey etmemisimdir yavruya

şuan ters dönmüş olabilir senin ki :) yavaş canısı yavaşşşş

Merhaba guzel anneler, ben de 7. Haftadayim yalniz 3 gundur lekelenmem var yatiyorum. Haftaya doktora gitmeyi planliyorum, Duzce de doktor tavsiyesi verebilecek olan var mi?

Ay kızlar benim sekiz hafta bugün doldu. Bulantı olmadan geçecek sanıyordum ama bugün fenayım kusmadim ama bulantim başladı inş artmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…