- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
normalde sarısını yiyemezdim zaten dün beyazını da yiyemedim muz ye canım onun yerini tutar yumurta yiyemiyenlere öneriyorlar geneldeHergun bi yumurta yerdim kızlar 3 gündür hiç iştahım yok yumurtadan da midem bulanıyor doğru düzgün bisey yemiyorum ya kendimi suçlu hissediyorum vallahi
Hergun bi yumurta yerdim kızlar 3 gündür hiç iştahım yok yumurtadan da midem bulanıyor doğru düzgün bisey yemiyorum ya kendimi suçlu hissediyorum vallahi
normalde sarısını yiyemezdim zaten dün beyazını da yiyemedim muz ye canım onun yerini tutar yumurta yiyemiyenlere öneriyorlar genelde
ayy güllüm yumurta yemek cok lazım bende aynısı yumurtayı zorla yediyorum kendimee
Bamilelikten olma ihtimali yüksek ama ailede varsa bir de şekere baktırın benceagız tadım benimde yok griptim ondan sanıyordum geçti en sevdiğim şeyleri bile zevkle yemiyorum
Edebiliyorsan et canım Allah şifalar versin bebişi korusun inşallah :)sağol canım tşk ederim bakalım olmadı DR görünürüm idare edebilecek gibiyim ama
Edebiliyorsan et canım Allah şifalar versin bebişi korusun inşallah :)
Cnm eşim bildircin yumurtasi aldı minicik ve protein daha fazla onu dene bir tane 5 dk haslayip hap gibi yutuyorum ben. Ama fazla tüketilmemesi gerekmiş günde en fazla bir.Hergun bi yumurta yerdim kızlar 3 gündür hiç iştahım yok yumurtadan da midem bulanıyor doğru düzgün bisey yemiyorum ya kendimi suçlu hissediyorum vallahi
Yok ben de senin gibiyim de dün akşam sarımsak kokusuna baya öğürdüm bugün az bulantim var sanki başlıyor bulantılarAnormallik bende heralde ne tiksiniyorum ne aseriyom ne bulantı ne kusma
Ay kizlar benim kadar salak bi insan olabilir mıhamile olduğumu unuttuğum için genelde mal mal hareketler yapıyorum.eşimden kaçarken yatağa güm diye atlayıp döndüm bi tür sonra ayağa kalkıp koşmaya başladım bi an aklıma geldi hamile olduğum bebeğin beyni sulanmistir ya tövbe est.sonra karnım ağrıdı inşallah bisey etmemisimdir yavruya
Ay bundan sonra yavaş olcamşuan ters dönmüş olabilir senin ki :) yavaş canısı yavaşşşş
Kız yok olmaz bişey bence azıcık bulanmış bebisşuan ters dönmüş olabilir senin ki :) yavaş canısı yavaşşşş
Ay kızlar benim sekiz hafta bugün doldu. Bulantı olmadan geçecek sanıyordum ama bugün fenayım kusmadim ama bulantim başladı inş artmaz.
aile de şekeri olan yok ama bu baktıBamilelikten olma ihtimali yüksek ama ailede varsa bir de şekere baktırın bence
ailede seker hastası yok ama.doktora sorarımBamilelikten olma ihtimali yüksek ama ailede varsa bir de şekere baktırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?