2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

merhaba kizlar dun adet olmam gerekirdi 5 gundur goguslerim de hassasiyet var
bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde

Canım valla benim hala devam ediyor ara ara adet olcam gibi ağrım var

Test yapsaydın cnm varsa boşuna adetini beklemezdin ins vardır hadi hakkında hayırlısı olsun...

Bende bazen merdiven inerken kosasim geliyo hop diyorum yavassss :))

canim inan kaldim lavabo yolunda ya tam oldum diyorum hic bisey yok
İlk 1 hafta 10 gün ben de hep karnım göğüslerim şiş ve akıntı vardı adet oldum sanıp tuvalete gidiyordum. Hemen doktora da gitmek istemedim çünkü erken öğrenince de boş gebelik vs ise sonradan adet olunuyor. Ama epey sürdü bu durum...normal adet olma süresi boyunca devam ediyor

Ben çok hızlı işyaparim övünmek gibi olmasin hamilelik gün içinde hiç aklıma gelmiyor gece yatağa girince kasiklarimin ağrısından anlıyorum biraz daha sakin hareket etmem gerektiğini ama yapım bu yavaş hareket edemiyorum tazı gibiyim evde midem bulanmadigi sürece

Kız ben hamile olduğumu öğrenmeden önce ki tahminim tam da döllenme zamanına denk geliyor,havuza bombalama atlamalar mi dersin suda amuda kalkmalar mı dersin merdivenin 7.basamagindan en aşağıya ziplama yarışmaları mi dersin raftingler mı dersin neler neler yaptım.benim kuzum savaşçı resmen anasının eziyetlerine katlanmiş

İyi akşamlar mayıs anneleri Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Sizinde kasıklarınızda, belinizde ağrılar oluyomu, özellikle ayakda fazla kalınca

İyi akşamlar mayıs anneleri Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Sizinde kasıklarınızda, belinizde ağrılar oluyomu, özellikle ayakda fazla kalınca
Evet canım ağrılar oluyor,yorulunca daha fazla oluyor.Sen de hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde al inşallah bebisini kucağına

Maşallah denemedigin şey kalmamış çocukta şaşırmıştır

Aynen cnm oluyo kasiklarimin özellikle çok oluyo benim dün gecede belim ağrısından uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…