Benim de 7 doldu bugün canım, ayyy inşallah artmaz da geçer maşallah maşallah benim yok senin de geçsin bi an önceAy kızlar benim sekiz hafta bugün doldu. Bulantı olmadan geçecek sanıyordum ama bugün fenayım kusmadim ama bulantim başladı inş artmaz.
Canım valla benim hala devam ediyor ara ara adet olcam gibi ağrım varmerhaba kizlardun adet olmam gerekirdi 5 gundur goguslerim de hassasiyet var
bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde
canim inan kaldim lavabo yolunda ya tam oldum diyorum hic bisey yokCanım valla benim hala devam ediyor ara ara adet olcam gibi ağrım var
Test yapsaydın cnm varsa boşuna adetini beklemezdin ins vardır hadi hakkında hayırlısı olsun...merhaba kizlardun adet olmam gerekirdi 5 gundur goguslerim de hassasiyet var
bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde
Bende bazen merdiven inerken kosasim geliyo hop diyorum yavassss :))Ay kizlar benim kadar salak bi insan olabilir mıhamile olduğumu unuttuğum için genelde mal mal hareketler yapıyorum.eşimden kaçarken yatağa güm diye atlayıp döndüm bi tür sonra ayağa kalkıp koşmaya başladım bi an aklıma geldi hamile olduğum bebeğin beyni sulanmistir ya tövbe est.sonra karnım ağrıdı inşallah bisey etmemisimdir yavruya
İlk 1 hafta 10 gün ben de hep karnım göğüslerim şiş ve akıntı vardı adet oldum sanıp tuvalete gidiyordum. Hemen doktora da gitmek istemedim çünkü erken öğrenince de boş gebelik vs ise sonradan adet olunuyor. Ama epey sürdü bu durum...normal adet olma süresi boyunca devam ediyorcanim inan kaldim lavabo yolunda ya tam oldum diyorum hic bisey yok
canim test yaptim dün cizgi kimi gordu kimi gormedi pzartesi tekrarlicam bakalim guzel dileklerin icin tesekkur ederimTest yapsaydın cnm varsa boşuna adetini beklemezdin ins vardır hadi hakkında hayırlısı olsun...
Evet canım ağrılar oluyor,yorulunca daha fazla oluyor.Sen de hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde al inşallah bebisini kucağınaİyi akşamlar mayıs anneleri Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Sizinde kasıklarınızda, belinizde ağrılar oluyomu, özellikle ayakda fazla kalınca
Amin inşaallah, teşekkür ettimEvet canım ağrılar oluyor,yorulunca daha fazla oluyor.Sen de hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde al inşallah bebisini kucağına
Maşallah denemedigin şey kalmamış çocukta şaşırmıştırKız ben hamile olduğumu öğrenmeden önce ki tahminim tam da döllenme zamanına denk geliyor,havuza bombalama atlamalar mi dersin suda amuda kalkmalar mı dersin merdivenin 7.basamagindan en aşağıya ziplama yarışmaları mi dersin raftingler mı dersin neler neler yaptım.benim kuzum savaşçı resmen anasının eziyetlerine katlanmiş
Kız ben hamile olduğumu öğrenmeden önce ki tahminim tam da döllenme zamanına denk geliyor,havuza bombalama atlamalar mi dersin suda amuda kalkmalar mı dersin merdivenin 7.basamagindan en aşağıya ziplama yarışmaları mi dersin raftingler mı dersin neler neler yaptım.benim kuzum savaşçı resmen anasının eziyetlerine katlanmiş
Aynen cnm oluyo kasiklarimin özellikle çok oluyo benim dün gecede belim ağrısından uyuyamadımİyi akşamlar mayıs anneleri Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Sizinde kasıklarınızda, belinizde ağrılar oluyomu, özellikle ayakda fazla kalınca
Hehehe ne olacak kız bisey olmazHerşeyi birbirine karistrdm afedersiniz
İlk olacak inşallah canımSenin kaçıncı çocukLastMadOnEarth
İlk olacak inşallah canım[/QU maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?