2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Viks kaynatıp kollattim canım yatmadan önce biraz açtı gibi aslında serum bizde kullaniyoduk iyi hatırlattın

Kızlar çok şükür Rabbime kızım gününü tam yakalamasada arayı 4 güne indirmiş çok şükür çoğalmadıya geriliği çoook mutluyum.... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün darısı diğer haber bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.. Buarada 487 gram olmuş kızçemmm

Canım ne güzel haber, dahada yakalayacak emin ol. Musmutlu şekilde kucağına alacaksın kızçeni.

Oh çok şükür

Bu siteyi ben daha once nasil gormedim Cok guzel kumaslar varmis. Ben dukkan dukkan gezdim en sonunda yaldizli almak zorunda kaldim cunki baska model yoktu.

canım bana ctesi alttan baktı, rahim ağzına baktı yetmezlik vs var mı diye
çok kısa sürüyo zaten tedirgin olma

not: benim önce karından baktı istediği gibi göremediği için alttan da bakıcam diyip baktı

Günaydın güzel anneler.dünden beri göremiyorum.biraz göz attım yazdıklarınıza.şeker yüklemesi için sorular sorulmuş.dün kontrolümüz vardı.Çok şükür sıkıntı yok,buyuyo oluşumuz 3 hafta sonra şeker yüklememiz var.doktorum yaş itibariyle yaptirmani öneririm dedi (bu arada yaş 33) açlık tokluk olayını sordum. 3-4 saatlik açlık yeterli olur dedi.bende aksamdan yemeyi bırakayım o zaman dedim.oda 3 saat süren bi test sureci 8 saat aç kalman çok zor olabilir dedi.sabah 4-5 gibi kalkıp hafif birşeyler atıştırırsan senin için daha iyi olur,okadarlik aclikta yeterli olur bizim için dedi

Aynen canım tuzlu su tam çekemiyorum bende kendime ara ara şırınga kullanıyorum. Birde ona verilen ilaçların da tadına bakardım nedense

biz anneler iste bende kesinlikle prosodur okuyorum. bazen esin deli okuyor doktordan iyimi bilcen diye ama anneler bebegini korumak ister bizde abartiyoruz belki bazen

Gözünüz aydın. Demekki minyon tipli çiti piti bir kız olucak annesi

Canım gözün aydın. Şükürler olsun Rabbim hepimizi yüzünü güldürsün Inşallah böyle devam eder. Narin bir kızı olucak demekki benim kızım da ölçümlerde 1 hafta geri

Canım gözün aydın. Şükürler olsun Rabbim hepimizi yüzünü güldürsün Inşallah böyle devam eder. Narin bir kızı olucak demekki benim kızım da ölçümlerde 1 hafta geri
Benimde ölçümlerin hepsi ayrı çıktı yine ama önemli olan geriliğin atmaması canım bizimkiler minnak bebiş olucak

Şubat 16 ya çağırdı bidahaki kontrole Allah izin verirse ozamana kadar yemeye içmeye yatmaya devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…