- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.061
Kızlar ya oğlumun yeşil burun akintsi var ilaçta kullandık su akıntı geçmedi gitti yavrum hep ağzından nefes alıyor oda çok zorluyor yokmu bunu geçiren bildiğiniz birşey
Şubat 16 ya çağırdı bidahaki kontrole Allah izin verirse ozamana kadar yemeye içmeye yatmaya devammm
Valla canım 24 haftalık oluncaya kadar yapılıyor sebebi ise yer daralması olucağını için bence başka biyerde yaptır sonucu gösterirsin tada doktoruna danış iyice bakalım ne derKızlar hepınıze merhabaUzun zamandır giremedim ama arayı kapattım çok şükür anca bitirebildim mesajları. Benim bir sorum olacak ayrıntılı ultrason son tarihi ne zaman. Ben şuan 23 haftalıgım. Doktorum 3 hafta sonra gelicek Doğum iznindeydi. Çok geç olur mu sizce
Evet canım saol karnemizi aldık donustede eczaneye uğrayıp aldım önceleri bizde kullaniyoduk aslında aklımdan çıkmış burda hatırlattıniz teşekkür ediyorum :)Canim cok gecmis olsun tek tavsiyem burun temizleme sulari varya fizyolijik su die geciyor onlardan al enjekteye ilave edip bebeginin bir burnundan skarsan diger burnundan butun akintisi geliyor ben kizima 6 ayligindan beri yaparim hem rahatliyor cocuk hemde temizleniyor geniz burun akintisi kalmiyor otri bebeler mi kullanmadim burun spreylerimi kullanmadim buharlarami tutmadim acilmamisti.
normal takım al ama büyük beden mi diyosun canımCanım karnım daha büyümemişti 2 beden büyük xl eşofman gecelik takımı almıştım. Bazen de esimin eşofmanlarına musallat oluyorum
Lohusa takımları çok pahalı benim gibi 2 beden büyük takım alabilirsin
bazı bebekler yatak seçiyormuş öyle duydumYaa neden ki? Ben ilk defa duyuyorum.
Kızlar üçüz bekleyen bir arkadaş vardı. İsmini hatırlayamadım. Geçmişe de baktım ama bulamadım. Uzun zamandır yazmıyor sanki. Yada ben mi kaçırdım var mı bir bilginiz? Merak ettim
Ben ihtiyaç oluesa almayı düşünüyorum canım iyileri ucuz değil o kasar para verip de kullanmazsam üzülürümkızlar doğumdan önce sağma makinesi almak şart mı ya?
ben duruma göre doğumdan sonra almak istiyorum, 1 yıl kadar çalışmama planım var
ama arkadaşlarım bence al ilk zamanlar sütün fazla olur bebek hepsini bitiremez rahatsız eder memeler vs diyolar
ihtiyaç halinde alınsa daha iyi olmaz mı
minnak falan olmaz kuzum yaa öyle 4günlük geriliği de gerilikten sayma,ölçüm hata payı de sen onaBenimde ölçümlerin hepsi ayrı çıktı yine ama önemli olan geriliğin atmaması canım bizimkiler minnak bebiş olucak
ya yok ihtiyacın oldugu zaman alırsın. hiç öyle sağayım fazlasını dolaba atayım millete bakma sen hiç girme o işlere.. meme dediğin bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir ne fazla ne az,sen doğal natürünü niye bozacaksın,fazlasını sağmak falankızlar doğumdan önce sağma makinesi almak şart mı ya?
ben duruma göre doğumdan sonra almak istiyorum, 1 yıl kadar çalışmama planım var
ama arkadaşlarım bence al ilk zamanlar sütün fazla olur bebek hepsini bitiremez rahatsız eder memeler vs diyolar
ihtiyaç halinde alınsa daha iyi olmaz mı
Ben ihtiyaç oluesa almayı düşünüyorum canım iyileri ucuz değil o kasar para verip de kullanmazsam üzülürüm
ya yok ihtiyacın oldugu zaman alırsın. hiç öyle sağayım fazlasını dolaba atayım millete bakma sen hiç girme o işlere.. meme dediğin bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir ne fazla ne az,sen doğal natürünü niye bozacaksın,fazlasını sağmak falanyok yokkk sen çalışmaya başlayoryken alırsın.bebek ilk 3ay annesinin memesinde büyür,habire emzireceksin zaten,fazlası da neymiş hepsini memeden emecek yavrular
bence gec olur 19 23 hafta arası yapılıyor oyle yazıyorKızlar hepınıze merhabaUzun zamandır giremedim ama arayı kapattım çok şükür anca bitirebildim mesajları. Benim bir sorum olacak ayrıntılı ultrason son tarihi ne zaman. Ben şuan 23 haftalıgım. Doktorum 3 hafta sonra gelicek Doğum iznindeydi. Çok geç olur mu sizce
Ben de oyleyim :) kedime hicbir sey almiyorum nerdeyse. Dogumumu ozelde istiyordum. Ondan bile vazgectim o parayla bebegime daha iyi bir sey alirim siye :) dedigin gibi makina dikisleri daha duzgun ve kullanisli. Sen kaca aldim bu seti? Bir de icinde neler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?