- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.201
Çok teşekkür ederim. Aynen öyle yapicam inşallh (umarım basaririm). Herkesin sınavı ayrı Rabbim kimseyi kaldiramayacagimiz şeylerle imtihan etmesin.Sen bukadar şeyi yaşamışsın ben olsam afedersin şeyime takmam ne takıcam be 2 oğlum var sağlıklı 1 kaybım var cennette sonra menepoza girdim bu benim süpriz bebeğim ben milleti be dinliyeceğim onlar beni dinlesin benim gözümden yaş değil kan aktı resmen sende öyle yap kocişle ver kafa kafaya canın nasıl isterse öyle davran boşverrr bazı şeyleri insan herzaman yaşayamıyor... Bunu çeken bilir yaşadıklarının değerini bil özellikle saba verilenin..
Oyleymis canim evet haklisin .Yaa o videoları gördüm bikaç yerde :)) gerçekten işe yarıyor mu bi taraftan sıkınca diğer taraftan foşur diye çıkıyor muöyleyse çok iyi ya zararı falan yoksa
Evet canım çok şıktı. Ama alt mekanizmalı olduğundan biraz karışık görünüyor. Katalog fotoğrafını koyayım orda daha net görürsünüz.
Al canım sepet beşik Çoook tatlılar yaa
Instada hemen hemen ayni fiyatlar canim .Bende fazla esya sevmiyorum ondan karar veremedim.Benim baktığım sitede tekli fiyatı 109 lira canım. Pike + bulut yastık + yıldız yastık 184 lira. Ama çok güzel modeller var ve çok kaliteli duruyorlar. https://www.modastra.com/
Ben bi burda bulabildim kafama göre.
Bide birebir aynı modeller n11, gittigidiyor gibi sitelerde daha fiyatlıydı. İnstagram kullanmadığım için ordaki model ve fiyatları takip edemiyorum.
50ye 60a olanlar da vardı nette,onlar da çok tırtı. Amatör işi gibi.
Bende bendee katildim berbat bise miskotu ruya gorenler kervanina bende katildim sabah sabah sinirlerim bozuldu(
Gozun aydin canim cok mutlu oldum .saglikla buyusun kuzu insKızlar çok şükür Rabbime kızım gününü tam yakalamasada arayı 4 güne indirmiş çok şükür çoğalmadıya geriliği çoook mutluyum.... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün darısı diğer haber bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.. Buarada 487 gram olmuş kızçemmm
Ayarlayamiyorum canim maalesefKızlar bi porsiyon meyveyi nasıl ayarlıyosunuz bizim yediklerimiz biraz fazla kaçıyo galiba
Ihtiyac halinde alinmali bence .ben oyle yapacagimkızlar doğumdan önce sağma makinesi almak şart mı ya?
ben duruma göre doğumdan sonra almak istiyorum, 1 yıl kadar çalışmama planım var
ama arkadaşlarım bence al ilk zamanlar sütün fazla olur bebek hepsini bitiremez rahatsız eder memeler vs diyolar
ihtiyaç halinde alınsa daha iyi olmaz mı
Guzelmis canim ellerine saglik .Bende bu pazen kumaşı aldım. Eni 2.40 mt boyu 1 mt . 22 TL ye aldım . 6 TL de kenar fistosu . Ama kumaşı çok güzel çok yumuşak Taç marka. Battaniye yapicam günlükte kullanmak için . Eki Görüntüle 2097247
Cok erken diye baskiliyor esim ben son aylar hazirlamayi dusunuyorum .Kızlar hediyelik yaptıran var mı ? Ben kolulu taş yaptırıyorum sizlerde durum nedir ?
Cok guzeller canim gule gule kullansin kuzu insallahBen minik yavruma biseyler aldim belki sizede fikir olur
Guzellermis canim bunlar hastane icinmi yoksa mevluttemi dagitilirYaptırdıklarımı koyayım belki fikir olur size
Cok ciciymis bayildim saglikla giysin ins
Ayyyysuan galiba kızımın kafasını hissediyorum sağ tarafında ufacık bir sertlik
Canim ben oglumda boyle bi modelde az daha dusuruyordum .ama senin araba daha saglam duruyor acikcasi.birde icine ince babynestlerden koyarsan hicbirsey olmaz diye dusunuyorum.gule gule kullan .Kızlar kendime inanamıyorum bir aydır tüm markaların arabalarına baktım hep de travel baktım en son 2 bin verip pierre cardin bile alacaktım.ebebek şubatı bekliyodum araba için..bugün civilde tesadüf geziyoduk eşimle aklımızda araba almak yokken casual sonic baston gibi ama kolu çift yönlü karşıya geçiyor kibar küçük çok hoşumuza gitti fiyatta bedava geldi kucakladık eve getirdik:))
Aşağıya linkini atıcam yalnız size bişey sormak istiyorum.şimdi bunda anakucağı takılmıyor çocuk diyelim 2-3 aylık bunda yatabiliyor mu?yani mantıken düz işte yatırırım diyorum ama nolur bişey diyin iyi mi ettim kötümü
https://www.e-bebek.com/casual-soni...MI2KW3ksXk2AIVxqoYCh1qaAdNEAQYASABEgJESPD_BwE
Canim benimde oyleydi dr a danistim normalmis bilgin olsun .Kizlar benim bu minnos oglusum alt tarafi tekmelemeye basladi. Nasil anlatsam bazen tekmelerini tam genital bolgemin ic tarafindan hissediyorum. Normal mi sizce? Arada kasilmam da oluyor toplanma seklinde. Korkuyorum erken dogum belirtisi olabilir mi? İlk hamilelik gercekten cok kaygili.
Canim hic abartmiyorsun.kimseyi ilgilendirmez .ayrica peygamberimizin adi boyle mi konusulur.oglumun adi da ahmet furkan buarada :)Kızlar eşimle ortak kararımız isim konusunda Ahmet Enes ti. Ama Ahmet'i kimliğe yazdırıp yazdirmayacagimiz a tam karar vermemostik. Peygamber efendimiz ismi diye koymak istedik. Ama kararımız netti. Eşim sağolsun herkese söyleyip gezdiği için amcası Enes tamam da Ahmet ne değiştirin diyormuş. Yengesi beni arayacakmis değiştirin diyeben mi abartiyorum kızlar yaaa kim ne karışır
Gule gule kullan canim cok guzeller.ben cok severim kokos seyleri4 parcali bana uygun geldi. Boyle kokos suslu seylerden hoslanmam ama Allah o gunleri nasip ettiginde neden yoktu diye dusunmem uygun fiyatı
Pes yaa. Amca bir de. Üstelik karısı arayacakmışKızlar eşimle ortak kararımız isim konusunda Ahmet Enes ti. Ama Ahmet'i kimliğe yazdırıp yazdirmayacagimiz a tam karar vermemostik. Peygamber efendimiz ismi diye koymak istedik. Ama kararımız netti. Eşim sağolsun herkese söyleyip gezdiği için amcası Enes tamam da Ahmet ne değiştirin diyormuş. Yengesi beni arayacakmis değiştirin diyeben mi abartiyorum kızlar yaaa kim ne karışır
Evet canım bence öyle yaparlar. E bebek Zaten çok ucuz değil indirim zamanı bile.Inşallah canım. Düşündüğüm bebek arabası 1600 liraydı e bebek te şimdi 1779 mu ne yapmışlar. Ben de Şubat ı bekliyordum indirim için
Önce zam yapıp sonra indirim diye aynı fiyata mi verecekler bilmiyorum. Ocak ayından itibaren de çoğu şey zamlandı
Çok geç sahip olan biri olarak her gün dua ediyorum anne baba olmak isteyenlere. Allah herkese nasip etsin. Bize de.Babasi aldi bugun. Oyle hevesliydi ki. İsi abartip ilk yikama yapilmasi icin kuru temizlemeye vermeyi dusunduAllahım bu duyguyu isteyen herkese fazlasiyla Yasatsin. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Kizlar biz de her zaman dualarimiza anne olmak isteyenleri ama olamayanlari da katalim. Kendi hevesim bir yana ama bugun esimin bu hevesine sahit olunca daha cok aklima geldi bebek sahibi olamayanlar ve cok uzuldum. Kendimi onlarin yerine koydum. Belki hamileligi hic yasamasam bilemezdik bu duyguyu, ama suan her sey o kadar guzel ki. Masal icinde gibiyim. Ve herkesin bu masalin icinde olmasini istiyorum.
Canim benim araba daha dandik birseydi .senin arabanin yanlari daha korumali gozukuyor.Canim ben oglumda boyle bi modelde az daha dusuruyordum .ama senin araba daha saglam duruyor acikcasi.birde icine ince babynestlerden koyarsan hicbirsey olmaz diye dusunuyorum.gule gule kullan .
Düşürüyomuydun aman Allahımnasıl oldu niyeki
Babasi aldi bugun. Oyle hevesliydi ki. İsi abartip ilk yikama yapilmasi icin kuru temizlemeye vermeyi dusunduAllahım bu duyguyu isteyen herkese fazlasiyla Yasatsin. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Kizlar biz de her zaman dualarimiza anne olmak isteyenleri ama olamayanlari da katalim. Kendi hevesim bir yana ama bugun esimin bu hevesine sahit olunca daha cok aklima geldi bebek sahibi olamayanlar ve cok uzuldum. Kendimi onlarin yerine koydum. Belki hamileligi hic yasamasam bilemezdik bu duyguyu, ama suan her sey o kadar guzel ki. Masal icinde gibiyim. Ve herkesin bu masalin icinde olmasini istiyorum.
Canim guzelmis farkliymista .Eki Görüntüle 2097479
Kızlarrrr bebek görmeye gelenlere vereceğimi buldum :)) çoook hoşuma gitti yaaa. Size de fikir olur dedim. Elde hazırlaması bile çok kolay. Benim ablam çikolatacı. Böyle seyler hazırlıyor. Zaten o yapacak benimki de. Bu farklı geldi. Büyük ihtimal tercihim bu olacak
Cok tesekkur ederim kizlar yaninada 20tllik oda parfumu aldim çubuklu zaten alcaktm kargo bedava geldi. Ben ceyizimide internetten düzmüştüm:). Yine oyle olcak sanirim. Bide mothercarede 49 tlye 3lu tulumlar iniyo haberiniz olsun takipte kalin :). Ben 49a yakaladim bi taneGule gule kullan canim cok guzeller.ben cok severim kokos seyleri
Allahim hepimize sag salim kucagimiza almak nasip etsin. Bekleyenlerim kicaklarini da biran once doldursun.Çok geç sahip olan biri olarak her gün dua ediyorum anne baba olmak isteyenlere. Allah herkese nasip etsin. Bize de.
Dediğin gibi gerçek değil gibi. Rüyada gibiyim. Rüyadan uyanmaktan korkuyorum.
Ben bayildim. Normalde bu hediyeliklerden hic hoslanmam ama bu gercekten hoş. Hem ise yararz İnsanlar da atsan atilmaz, satsan satilmaz tarzi bir sey vermediginiz icin size tesekkur ederler hatta :)Eki Görüntüle 2097479
Kızlarrrr bebek görmeye gelenlere vereceğimi buldum :)) çoook hoşuma gitti yaaa. Size de fikir olur dedim. Elde hazırlaması bile çok kolay. Benim ablam çikolatacı. Böyle seyler hazırlıyor. Zaten o yapacak benimki de. Bu farklı geldi. Büyük ihtimal tercihim bu olacak
Aynen kuru temizleme fikri var. Tabi ikna ederim makina da yikamaya ama. Artik dogduktan sonra gormemisin oglu olmus, turmus seyini koparmis modunda gezerizkuru temizlememi.amin canim benimde sik sik aklima geliyor dua ediyor ayni sekil.
Cicileri de cok tatliymis saglikla giysin ins
Canim guzelmis farkliymista .
Oda kokusu guzel fikir :)Ben cubuklu oda kokusu dagitayim diyorum hastane odasinda sizce nasil olur. Bir de cikolata zaten malum. Bide badem sekerleri olur zaten yeter
Ya mathercare den neyi beğensem beden Yok. Birçok ürünün boşu boşuna reklamı dönüp duruyorum. Hiçbir beden stokta Yok diyor oysaki. 2-3 aydır böyle.Cok tesekkur ederim kizlar yaninada 20tllik oda parfumu aldim çubuklu zaten alcaktm kargo bedava geldi. Ben ceyizimide internetten düzmüştüm:). Yine oyle olcak sanirim. Bide mothercarede 49 tlye 3lu tulumlar iniyo haberiniz olsun takipte kalin :). Ben 49a yakaladim bi tane
Anladım canım bunun üst güneşlik ile yatırma yeri arasında baş koruması var yani düz açık değil geri geri araba gitse kafası ona çarpar eğer onu diyorsan inş korumalıdır ne bileyim millet eskiden 100 liralık arabaları kullanıyormuş biz mi pirpirikliyiz bilemedimCanim benim araba daha dandik birseydi .senin arabanin yanlari daha korumali gozukuyor.
Ust gunesligiyle alt yatirma yeri hafif acikti .Allahtan kontrol ettimde gordum.kuzumu.
Ilk aydi cokta kucuktu.
Kızlar kendime inanamıyorum bir aydır tüm markaların arabalarına baktım hep de travel baktım en son 2 bin verip pierre cardin bile alacaktım.ebebek şubatı bekliyodum araba için..bugün civilde tesadüf geziyoduk eşimle aklımızda araba almak yokken casual sonic baston gibi ama kolu çift yönlü karşıya geçiyor kibar küçük çok hoşumuza gitti fiyatta bedava geldi kucakladık eve getirdik:))
Aşağıya linkini atıcam yalnız size bişey sormak istiyorum.şimdi bunda anakucağı takılmıyor çocuk diyelim 2-3 aylık bunda yatabiliyor mu?yani mantıken düz işte yatırırım diyorum ama nolur bişey diyin iyi mi ettim kötümü
https://www.e-bebek.com/casual-soni...MI2KW3ksXk2AIVxqoYCh1qaAdNEAQYASABEgJESPD_BwE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?