2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben çocuklarıma 1.5 yaşına kadar emdirdim maşallah bıraksam 3 e kadar emceklerdi çok zorda kalınca biberon verdim oda genelde gaz çayı için falan mama kullanmadım hiç 6 aydan sonra çorbalara geçtik ama hu demek olmuyo ki her bebek aynı olur bunda nasıl Yapıcam bakalım inş buda öyle olur... Birde ben herşeyden tattırdım bebeğime 6yı beklemeden ağzına değdirdim.. Sonuç yine kendi sevdiğini yiyorlar sen boşuna kendine kızma canım 15 yaşındaki oğlum peynir zeytin yemez Hala...

Bu çokk güzel yaa

Bende baktım reflü yataklarına cnm oğlum cok kustu o zaman akıl etmedim eğer bu oğlumda öyle olursa reflü yatağı almayı düşünüyorum yanda destekleri filan yan yatırmak icinde cok iyi
Evet rahatça yan yatırıyorlar. Küçük bebeği olan kiminle konuşsam reflü yatağı al mutlaka dediler. Bana da mantıklı geldi, pahalı bir şey de değil. E bebek te Sevi Bebe marka 85 liraydı. Alacağım ben de

Kızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim.

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüz yesilkubbe
11.cüz E elanurylmz
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz W wisne83
15.cüz Z Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz. M Mavi0411
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen

Canım bu yazdığın kişilerden sadece Fonetik aktif bizde sanırım diğerlerini hiç görmedim Bayadır istersen aramızda alalım Fonetik okuyamayacaksan başkası aldın canım sıkıntı değilki

ben tattirmadim bile hala bi kahvalti duzeni yok
artik corbada icmiyor ben sutum kesildi donemde bi mama denedim ama hic icmedi 6 aydan sonrada hep kendim yptim. corbalari gene guzel iyi kotu corba icen kiz artik pilav makarna yogurt baska hic kabul etmiyor pilav ve makarnalari kemik suyundan yapmaya calisiyorum su donem gene corba yapiyorum ama bi kasik iciremiyorum
istiyorum doguma kadar bi yok alsak iyiydi.

İsimin ne önemi var cidden sen yıllardır bu anım hayalini kurup isim düşünmüşsün. Onlara ne oluyor :) hiç takılma çok güzelmiş Ahmet Enes :)

4 parcali bana uygun geldi. Boyle kokos suslu seylerden hoslanmam ama Allah o gunleri nasip ettiginde neden yoktu diye dusunmem uygun fiyatı
Ben inceleme fırsatı da buldum canım gerçekten güzeller.
Eşinin amcasıyka yengesi otursun bir çocuk yapdın adınıda ne istiyolarsa onu koysunlar sendende uzak dursunlar
Yorum süper cidden güldüm ellerine sağlık
Niye böyle diyorsun İnan çok güzel erken anne olmak. Nasıl yardımcı olacaklar sana belki de o kocaman çocukların. Çok şanslısın maşallah 3. Ye hamilesin belki aynı yaştayız 2 evladın boyuna yetişmiş :)
Maşaşlah ya hevesli düşünceli olması ne güzel. Bazı babalar doğana kadar hatta Doğumdan sonra bir süre geçince farkına varıyor. :)
Canım hangi siteden yaptırdın çok güzeller. Özellikle yıldızlı olana. BAyıldım :)

Kizlar gecen gun e bebekten bunlari aldim .
Eki Görüntüle 2097578 epey arastirdim oyle aldim ama biberonun kucugunu bulamadim cam olarak 60 lik var degilmi normalde
Jelli göğüs pedi de varmış yeni öğreniyorum :) ben göğüs pedi kullanmadım aventin göğüs e takılan kalkanı vardı. Peki bu göğüs pedinden sonra yıkayıp mı emzirebiliyorsun canım yoksa direk mi?

Cok tesekkurler :)
Kolay gelsin :)) ben bugun ortaligi topladim. Supurup silme isini yarina biraktim valla. Tuvalet banyoyu da bugun gun icin de yaparim heralde. Yapamazsam o da yarina kalir :/ resmen ortaligi toparlamak temizligi yapmaktan daha zor.
Kolay gelsin canim bende yapiyorum yapiyorum bitmiyor deliricem artik.
Bitmez bitmezz(

Maşaşlah ya hevesli düşünceli olması ne güzel. Bazı babalar doğana kadar hatta Doğumdan sonra bir süre geçince farkına varıyor. :)
:)

İnsallah dogduktan sonra da boyle hevesli olur :)

Kızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim.

E elanurylmz uzun zamandır girmemiş, 11. Cüzü almak isteyen var mı?

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüz yesilkubbe
11.cüz
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz W wisne83
15.cüz Z Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz. M Mavi0411
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen

Çok teşekkür ederim. Dün çok sinirlenmistim ama bugün daha sakinim. Esimde benimle aynı düşüncede çok şükür.

Ben alabilirim canım

Çocuklar zorladıkça inatlşıyor tecrübeden biliyorum bugune kadar kalkıp Hiç özel yemek yapmadım çocuklarıma o gün menu neyse o istek isterlerse kırmamak için yaparım kızartma falan yani... Yemedide aç kaldı derdine hiç düşmem acıkınca mecbur yiyecek anne disiplinli olursa çocuk onun bişekilde alıyor inanki.. İlk oğlum da daha disiplinliydin şimdi 8 yaşındakine baba biraz yüz verdi benim tavizim aynı.. Yalnış anlamayın sakın evlatlarıma canımı veririm Rabbim onları bağışlasın ama anne babalık başka şey hep şımartınca acınacak hale gelenleri çoook gördüm... Allah hayırlısıyla yavrularımızı yetiştirmek nasip etsin inşallah

Biri 15 diğeri 8.5 yaşında canım oğlum babasının boyunda beni çoktan geçti diğeride az kaldı çok şükür... Evet erken anne olmak gerçekten çook güzel ama ozaman bilmiyorduk bişey bilsekte ses çıkaramadık... Küçük oğlumu büyük oğlum büyüttü resmen ben bitek alt açtım bide gece baktım kardeş delisi hala öyleler elhamdülillah hiç kıskandıklarını görmedim vefat eden kardeşlerine nerdeyse 1000 liralık alışveriş yapmışlardı beşikte ekstra hediye almışlardı çok hevesliler... Şimdi çok şükür yine hevesliler biraz kız diye düşünselerde dört gözle bekliyorlar... Siz siz olun sakın kardeş arasına girmeyin, kesinlikle ayrı ceza vermeyin, ve anan elleme o küçük demeyin... Unutmayınki biz yokken onlar olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…