- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.221
Canım iyi geceler kısa süreli kullanıcaz ama çok kullanışlı oluyor, gezmede misafirlikte emziremedigimiz her yer de kurtarıcı nıtelıgınde. Ben ilk çocuğumda arkadaşımdan almıştım geri verdim haliyle. Buna da şöyle bir çözüm buldum; tutumlu anne diye bir site var ikinci el anne ve bebek ürünleri satış sitesi. Az kullanacağım seyleri veya keyfi isteklerini ordan yarı fiyatına aldım. Bebek telsizi, salıncak 50 ₺, göğüs pompası 2 ki lansinoh 100 ₺ bunlar sıfır olmasa da olur bence.kızlar doğumdan önce sağma makinesi almak şart mı ya?
ben duruma göre doğumdan sonra almak istiyorum, 1 yıl kadar çalışmama planım var
ama arkadaşlarım bence al ilk zamanlar sütün fazla olur bebek hepsini bitiremez rahatsız eder memeler vs diyolar
ihtiyaç halinde alınsa daha iyi olmaz mı
Guzelmis canim ellerine saglik .
Cok erken diye baskiliyor esim ben son aylar hazirlamayi dusunuyorum
Guzellermis canim bunlar hastane icinmi yoksa mevluttemi dagitilir
@peri masali ya ayak olanlar çok uyguna geldi1.25 e yaptı kargo da bedava diğeri 3 lira ayakları mevlütte veririm diğer yıldızı çok yakınlarıma diye düşündüm :) Kokusu da çabuk geçmiyor yeğenimede yaptırmıştım çünkü
Ya sanirim doguma kdr 2 doz vurulmasi gerekiyoya o yuzde. Sanirim nisandada 2. Dozu vurucak ama hepimiz 21 22 23. Haftalarda olduk ilk dozu sanki gec yazmis sana. Belki gec olmasa bile niye hepimizden farkli anlam veremedim????
Ben cubuklu oda kokusu dagitayim diyorum hastane odasinda sizce nasil olur. Bir de cikolata zaten malum. Bide badem sekerleri olur zaten yeter
Sağol canım çift taraflı olmasa almazdım inş sıkıntı yaşamam ilkinde deneyelim bakalım sıkıntı olursa diğerlerinde başka alırım:)Canım hayırlı olsun bebek araban
Ben oğlumda baston tarzi kullandım ve bebis kucukken de kullanılıyor merak etme. Sadece rüzgar karşıdan esince üşüyecek diye cok korkuyorduk. O yüzden bizde çift taraflı almaya karar verdik. Rüzgar ne taraftan eserse ona gore yönünü degistirebilirsin
Kolay gelsin.Bugun temizlik günümoff gercekten cok zor.
günaydın canım mutlu hafta sonu olsun hepimize inş.Kızlar günaydın. Hayırşı hafta sonları. Öğretmenler için ve yavruları okullu anneler iyi sömesterlar
Dün kontrolümüz vardı. 25. Haftanın içinde görünüyo kızım. 720 gr 30 küsür cm olmuş miniğimşeker yüklemesi yaptırdım o da temiz çıktı hamdolsun. Herşeyimiz güzel. Var mı buduruyorsun haftalarda kontrole giden bebişlerimiz nasıl?
BenimdeeeeBugun temizlik günümoff gercekten cok zor.
Gözünaydın canım bende perşembe günü gittim 32 cm boyumuz 813 gr kilomuz olmuş tahlillerimi yaptırdı çok şükür iyiydi değerler sadece idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik başlattıKızlar günaydın. Hayırşı hafta sonları. Öğretmenler için ve yavruları okullu anneler iyi sömesterlar
Dün kontrolümüz vardı. 25. Haftanın içinde görünüyo kızım. 720 gr 30 küsür cm olmuş miniğimşeker yüklemesi yaptırdım o da temiz çıktı hamdolsun. Herşeyimiz güzel. Var mı buduruyorsun haftalarda kontrole giden bebişlerimiz nasıl?
Kizlar e bebekte kargo ucretsiz 50 tl ustune ben lohusa terligi ve sac bandi aldim 39 tlye dusmus 80den. Normalde instagramda fln cok pahali daha ucuza bulamam diyip aldim haberiniz olsun
Guzel olur canim .farkli bi fikir olmusBen cubuklu oda kokusu dagitayim diyorum hastane odasinda sizce nasil olur. Bir de cikolata zaten malum. Bide badem sekerleri olur zaten yeter
Gittikce herseyimiz konforlu oluyor tabi .Bizden sonraki nesili merak ediyorum.Anladım canım bunun üst güneşlik ile yatırma yeri arasında baş koruması var yani düz açık değil geri geri araba gitse kafası ona çarpar eğer onu diyorsan inş korumalıdır ne bileyim millet eskiden 100 liralık arabaları kullanıyormuş biz mi pirpirikliyiz bilemedim
Gunaydin canim masallahKızlar günaydın. Hayırşı hafta sonları. Öğretmenler için ve yavruları okullu anneler iyi sömesterlar
Kesinlikle ya stokta yok yada cok pahali. Bende gecenin 3unde.reklama tiklayip.tesaduf 6 9 ay bi tulum bulmustum. Ben hic olmadigini gereksiz reklam oldugunu dusunuyodum ama bi kere yakaladim belki sizlerde yakalarsiniz diyeyazdm.Ya mathercare den neyi beğensem beden Yok. Birçok ürünün boşu boşuna reklamı dönüp duruyorum. Hiçbir beden stokta Yok diyor oysaki. 2-3 aydır böyle.
Bana e bebekten kaydim oldugu icin 18 19 ocak kargo ucretsiz diye msj geldi. Bende siteye girdim o sekilde gordum canim hic aklmda yoktu su sira boyle bisey almak aslinda. Daha gec alirim diyodum.Tükenmişbu indirimlerden nasıl haberiniz oluyor ben hep kaçırıyorum
Kolay gelsin canim bende yapiyorum yapiyorum bitmiyor deliricem artik.Bugun temizlik günümoff gercekten cok zor.
Aynen dediğin gibi cnm doğumdan sonrada alıncak bişey benim öyle oldu mesela önce almamıstım basta cok sütüm gelmedi sonrada sütüm bi gecede indi mi göğüslerim oldu taş gibi oğlum kesinlikle tutamadı mecbur göğsümü bosaltmam gerekti eşim sabah gitti aldı e bebek acılmadan kapıdaydı hatta calısanları beklemiş o da öyle bi anımız olduihtiyaç halinde eşim bi koşu alır gelir diye düşündüm ben de ya da e bebekten sipariş hemen 1 gün sonra geliyo
bi doğuralım hayırlısıyla da bol bol sütümüz olur inşallah canım
Bende baktım reflü yataklarına cnm oğlum cok kustu o zaman akıl etmedim eğer bu oğlumda öyle olursa reflü yatağı almayı düşünüyorum yanda destekleri filan yan yatırmak icinde cok iyiBen işte oturma odasında da arkadaşım ona yatırdığı için dedim. Hamak almış içinde reflü yatağı var bebek onda yatıyor. Aynı şekilde koltuğa da yatırsam reflü yatağına yatırmak mantıklı değil mi? Bebeğin rahatlığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?