2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım iyi geceler kısa süreli kullanıcaz ama çok kullanışlı oluyor, gezmede misafirlikte emziremedigimiz her yer de kurtarıcı nıtelıgınde. Ben ilk çocuğumda arkadaşımdan almıştım geri verdim haliyle. Buna da şöyle bir çözüm buldum; tutumlu anne diye bir site var ikinci el anne ve bebek ürünleri satış sitesi. Az kullanacağım seyleri veya keyfi isteklerini ordan yarı fiyatına aldım. Bebek telsizi, salıncak 50 ₺, göğüs pompası 2 ki lansinoh 100 ₺ bunlar sıfır olmasa da olur bence.

Ya sanirim doguma kdr 2 doz vurulmasi gerekiyoya o yuzde. Sanirim nisandada 2. Dozu vurucak ama hepimiz 21 22 23. Haftalarda olduk ilk dozu sanki gec yazmis sana. Belki gec olmasa bile niye hepimizden farkli anlam veremedim????

Ay bende anlamadım. Soriim bari

Kızlar günaydın. Hayırşı hafta sonları. Öğretmenler için ve yavruları okullu anneler iyi sömesterlar
Dün kontrolümüz vardı. 25. Haftanın içinde görünüyo kızım. 720 gr 30 küsür cm olmuş miniğim şeker yüklemesi yaptırdım o da temiz çıktı hamdolsun. Herşeyimiz güzel. Var mı buduruyorsun haftalarda kontrole giden bebişlerimiz nasıl?

Sağol canım çift taraflı olmasa almazdım inş sıkıntı yaşamam ilkinde deneyelim bakalım sıkıntı olursa diğerlerinde başka alırım:)

günaydın canım mutlu hafta sonu olsun hepimize inş.maşallah büyümüş canım bebişin rabbim sağlıkla kavustursun, bizde büyümeye uğraşıyoruz bende geçen gün gittim kontrole 500gr civarı 25cm boyu olmus prensesim çok şükür hersey yolunda sonuna kadar boyle gitsin hayırlısıyla hepimizin güzel haberlerı alalım burdan

Gözünaydın canım bende perşembe günü gittim 32 cm boyumuz 813 gr kilomuz olmuş tahlillerimi yaptırdı çok şükür iyiydi değerler sadece idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik başlattı

Ben cubuklu oda kokusu dagitayim diyorum hastane odasinda sizce nasil olur. Bir de cikolata zaten malum. Bide badem sekerleri olur zaten yeter
Guzel olur canim .farkli bi fikir olmus
Gittikce herseyimiz konforlu oluyor tabi .Bizden sonraki nesili merak ediyorum.
Gunaydin canim masallah
Kuzuya .bende ayrintiliya girmedim daha korkmaya basladim biraz

Ya mathercare den neyi beğensem beden Yok. Birçok ürünün boşu boşuna reklamı dönüp duruyorum. Hiçbir beden stokta Yok diyor oysaki. 2-3 aydır böyle.
Kesinlikle ya stokta yok yada cok pahali. Bende gecenin 3unde.reklama tiklayip.tesaduf 6 9 ay bi tulum bulmustum. Ben hic olmadigini gereksiz reklam oldugunu dusunuyodum ama bi kere yakaladim belki sizlerde yakalarsiniz diyeyazdm.

Tükenmiş bu indirimlerden nasıl haberiniz oluyor ben hep kaçırıyorum
Bana e bebekten kaydim oldugu icin 18 19 ocak kargo ucretsiz diye msj geldi. Bende siteye girdim o sekilde gordum canim hic aklmda yoktu su sira boyle bisey almak aslinda. Daha gec alirim diyodum.

Gunaydin kizlar .
Oglum bugun deney yapmis hasta haliyle banyo mutfak dagilmis yine .
Birde sabah uyandi istifra etti kac kere usutmus kuzum.hali kiyafet hicbirsey temiz kalmadi seviniyordum dun camasrim bitti diye .
Hiic dinleme die bisey yok.
Somestrede girdik.
Beyfendiyi simdi tiyatroya sinemaya goturmek gerek .

Kizlar kafayi yicem bilgisi olan diyabeti olan yorumlasin lütfen cok sevinirim. Ben seker evde seker takibi yapiyorum. Şu parmaktan kan alip bakilan cihazlardan var onunla bakiyorum. Ornegin kahvaltida tambugday ekmek sut zeytin ve peynir yedigim halde seker 160 cikti hemen akabinde baska bir strip takip olctum 140larda cikti. Az oncede olctum once 121 cikti. Ayni kani baska stripe damlattim 136 cikti. Simdi ben bu degerlere nasıl guvenipte doktoruma bildireyim. Diyabeti olupta bu cihazlar hakkinda bilgisi olan var mi? Bana hic guvenilir gelmiyor. Ilk olcmeye basladigimda sabahlari 108 filan cikiyordu mesela. Ayni sekilde beslenip 160 cikmasi cok garip degilmi? Ayrica ayni dakika da baska baska strplerle olcuyorum hepsinde sonuc farkli.

ihtiyaç halinde eşim bi koşu alır gelir diye düşündüm ben de ya da e bebekten sipariş hemen 1 gün sonra geliyo
bi doğuralım hayırlısıyla da bol bol sütümüz olur inşallah canım
Aynen dediğin gibi cnm doğumdan sonrada alıncak bişey benim öyle oldu mesela önce almamıstım basta cok sütüm gelmedi sonrada sütüm bi gecede indi mi göğüslerim oldu taş gibi oğlum kesinlikle tutamadı mecbur göğsümü bosaltmam gerekti eşim sabah gitti aldı e bebek acılmadan kapıdaydı hatta calısanları beklemiş o da öyle bi anımız oldu

Bende baktım reflü yataklarına cnm oğlum cok kustu o zaman akıl etmedim eğer bu oğlumda öyle olursa reflü yatağı almayı düşünüyorum yanda destekleri filan yan yatırmak icinde cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…