2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim.

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüz yesilkubbe
11.cüz toist
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz W wisne83
15.cüz Z Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz. M Mavi0411
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen[/QUOTE]

Sağol canım bitti ama bende bitmişim uzanınca anladım

Selam herkese bende bugün ilk defa birkaç parça biseyler aldım. Tek alt zıbın vs... Ankarada olanlar onur çarşısında minicity tavsiye ederim fiyatları cok uygun ve kaliteleri de gayet güzel çeşitte bol

Aletiniz ne marka, ben de diyabetiğim ama benim cihazımda hiç o kadar oynamıyor değerler. Bir de cihazı çok soğuk ya da çok sıcakta tutunca da sapıtıyor. Oda sıcaklığında tutun çok soğuk odada olmasın

Yani canım ben öyle kullanıyorum. Fazla kiloda almadım ama karnım bayağı çıktı kalçada var o yüzden daha rahat ediyorum.
canım senle aramızda bigün varmış ya bişey daha sorcam bizim bebişler yaz bebeği olacak ya netten bişeyler beğendim yazın temmuz ağustosta giydirmek için 0_3 aya bakıyım 3_6 aya ya

Ne tatlı anılar yaaa. Çok şükür bunlara. Anne baba olmak gerçekten büyük sorumluluk ve heyecan.

Kesinlikle katılıyorum. Disiplinli annelere acımasız gözüyle bakanlara tahammül edemiyorum bile. Sanki taviz veren her istediğini yapan anne en iyi anneymiş gibi.
Sen doğrusunu yapıyorsun canım. Kimse evladına kıyamaz dayanamaz ama onun için zararlı bişeyse biraz dur demek lazım annelik hormonlarına.

Açlık tokluk bakıyorsan yemeği bitirince saate bakıp yemeyi içmeyi keseceksin 1 saat sonra ölçüp 1 saat sonra bir daha ölçeceksin canım...babamın 2 çeşit aleti var ben takip etmek için ölçüyorum kendim

Kizlarrr buaralar dehset deecede tatliya duskunlugum var neoluyor bana boyle normalde cikolata bile yemem sevmem yani ama deli gibi cikolta muhallebili kekler tatlilar gitmiyor gozumun onunden kendime engel olamiyorum
Bende de var merak etme. Normalde ben de hic sevmem tatliyi cikolatayi. Ama hamilelikte surekli canim tatli istiyor. Bir de bazen serbetli, bazen sutlu, bazen cikolatali. Oyle ne istediginin de farkinda degil

Ya kizlar reklam flan olmuyo yazin nolur merak ettirmeyin. Hee reklam yapanlar var onlarda zaten bariz belli oluyo. Biz tamamen bilgi paylasimi yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…