2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende aynıyım tatlım her kontrolde kız dimi diyorum :)))

Ya ben sormayi unutuyorum. Saglikli desinler diye gozlerinin icine bakiyorum. Bugün kontrole gittim. Arastirmaya bi asistan dr vardi. Sinir oldum. Bebeğimi görebilir miyim dedi peki dedi sonra bana göstermeden birden gitti yerine oturdu. Hani gosterecektiniz dedim. Kâğıtta varmış oradan bakarmışım. Bide net goruntu alabilseymis keske.
Haftasıyla uyumlu dedi ama ne kaç kilo olduğunu söyledi nede su kadar haftalık dedi. Gicik oldum.

Galiba pahalı diye fazla alan olmuyormuş ben eczaneden siparişle getirtiyorum doktorum bana başka hiçbir şey vermiyor kalsiyum magnezyum her şey var bunda diyor

Doktorum bile dalga geçti hatrı sayılır maşallah dedi çıktısını aldı biz istemeden

Aslen benim oglum da her bakana gösteriyordu. Doktor ultrasonla daha ölçümlere başlamadan erkek biliyorsunuz dimi. Bakın buda pipisi diyordu.

Amaan devlette oylemoluyo işte sözde eğitim arastirma veriyorlar seni asistanı eline beklemiyodum birşey soylesin

Kizlar bebek bornozu aldinizmi ben pek begenmedim terlikli olan var.ariyorum iyi birsry bulamadim.oglum 4yasina kadar kullanmisti havlusunu
Ben ozdilek in bebek havlu takimi var baslikli onu almayi dusunuyorum sari, pembe bikac renk var cizgi film karakterli cok sevdim ozdilek markasini da begenirim nevresim takimini da ozdilek aldm

Hayatimmm70 plasentan öndeymiş okuduğum kadarıyla benim ilk gebeligim öyleydi sezeryanla oğlumu sağ salim kucağıma aldım. Sadece dinlenmeye çalış stres yapma. Ben kanama dolayısıyla acile gittiğim akşamlari biliyorum. Suan oğlum 1.5 yaşında. Onun belli bir haftasi var o zaman yukarı cıkmazsa bir daha çıkmıyor sadece normal doğum yapamıyorsun içini ferah tut

Aslen benim oglum da her bakana gösteriyordu. Doktor ultrasonla daha ölçümlere başlamadan erkek biliyorsunuz dimi. Bakın buda pipisi diyordu.

Benimki de valla hep pipisini gösteriyor. Heralde erkeklerdeki rahatlık fıtrattan kaynaklanıyor. Kızlar utangaç olurmuş ya o hesap belki de doğruluğu vardır.

Kızlar sağlık ocağına gittim .hemşirem kalp atışlarını dinletti bi sıkıntı gzükmüyo kalp atışında ara ara az hreket eder günü gününe uymaz dedi . İçine sinmiyosa bi doktora gzük dedi bnde biraz daha takip edicem bakalım ım inşallah hareketleri çoğalır yine

canım ben de netten alıyorum şimdi
sabahlık marks and spencer 100 tl
gecelik bonprix 90 tl

çok para vermicektim sözde ama hep demode şeyler var, napim içime sinsin
Aldigim yerler zaten pahali yani :) ama genelde guzel seylerde hep pahali oluyo amannn bi daha mi gelcez dunyaya al gitsin cok guzel :)

öylemiii, oooo hadi bakalım ikimize de Allah kolaylık versin, 24. haftadan sonra yukarı çıkabiliyormuş plasenta, takip edicem, haberleşiriz yine canım
Benimde plesanta previa. Rahimin önünü ve arkasını kapatmış durumda. Az önce doktordan geldim. Önemli olan rahime yapışık olmaması dedi. Kanama ihtimali 30.haftadan sonra olabiliyormuş ama bu herkes için geçerli değil. Yani olmayabilirde. Beni sadece olursa panik olma diye uyardı. Yoksa sıkıntı yok. Benim yukarı çıkma ihtimali yok. Panik olacak bir durum yok. Stres daha çok zarar veriyor bebeğe. Kanaman felan yoksa normal hayatına devam et, çünkü sürekli olarak bunu düşünmek strese sebep olur.

Bugun misafirlerim geliyor ev dolucak... Aksine bugun de hiççç keyfim yok karnım ağrıyor bi tuhafım... ALLAHIM sen yardım et
Allah yardimcin olsun canim .oluuor bendede boyle
Masallah kuzuya canim temiz cikar ins
Cok guzelmis kanz da bebe magazasiydi degilmi 8yil oldu unutmusum.
LCW da ikili muslin 9.95 ağız bezi 3lu 5.95 kızlar
Yarin bi bakiyim umarim indirimi bitmez

Eki Görüntüle 2101227

Kızlar ben çok rahatım hiç değişeceğini sanmıyorum daha yeni aldım doktordan Göstermeyen bebeklerde evet sıkıntı olabilir.
cok guldum canim .masallah kuzuya
Ben ozdilek in bebek havlu takimi var baslikli onu almayi dusunuyorum sari, pembe bikac renk var cizgi film karakterli cok sevdim ozdilek markasini da begenirim nevresim takimini da ozdilek aldm
Ozdilege bakmadim cizgi karekteri eski sanirim degilmi cocuklugumuzun ondan hic bakmadim .
Belki baska cesitte vardir

Canim telas yapma bi sikintida gozukmemis .benimde azaldi hareketleri onceki gb degil.

Oo maşallah kuzuya yaa 4 basamağa ne kalmışki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…