- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.361
Kızlar arkadaşımın arkadaşı yenidogum yapmış 9 ay kız demişler renkli USG dahil erkek çocuk doğurmuş
bu geceliği çok sevdim
akşam suwen e uğrucam gönlüme göre bulamazsam bunu alabilirim
sabahlığı da var ama bedeni yok sanırım
Bende aynıyım tatlım her kontrolde kız dimi diyorum :)))zaten benimde pek inanasım gelmiyordu tam oldu
Eki Görüntüle 2101227
Kızlar ben çok rahatım hiç değişeceğini sanmıyorumdaha yeni aldım doktordan Göstermeyen bebeklerde evet sıkıntı olabilir.
Bende aynıyım tatlım her kontrolde kız dimi diyorum :)))
Yiğidin mali meydanda olur deyiminin resmini çizmiş senin kimaşallah
Galiba pahalı diye fazla alan olmuyormuş ben eczaneden siparişle getirtiyorum doktorum bana başka hiçbir şey vermiyor kalsiyum magnezyum her şey var bunda diyorBende vinalac ı çok uzun süre kullandım hatta hamileleikten cok once başladım. gerçekten çok iyi suan ne bir hasta oldum nede kan degerlerimde vitamin vs hepsi üst sınıra yakın . Daha sonra hiç bir eczanede bulamadığım için bi kaç kez int.ten aldım sonrasında da int çok güvenmediğim için doktorumun tavsiyesiyle ocean mumy a geçtim bunda omega 3 'ed var içinde.
Doktorum bile dalga geçti hatrı sayılır maşallah dedi çıktısını aldı biz istemeden
Amaan devlette oylemoluyo işte sözde eğitim arastirma veriyorlar seni asistanı eline beklemiyodum birşey soylesinYa ben sormayi unutuyorum. Saglikli desinler diye gozlerinin icine bakiyorum. Bugün kontrole gittim. Arastirmaya bi asistan dr vardi. Sinir oldum. Bebeğimi görebilir miyim dedi peki dedi sonra bana göstermeden birden gitti yerine oturdu. Hani gosterecektiniz dedim. Kâğıtta varmış oradan bakarmışım. Bide net goruntu alabilseymis keske.
Haftasıyla uyumlu dedi ama ne kaç kilo olduğunu söyledi nede su kadar haftalık dedi. Gicik oldum.
Ben ozdilek in bebek havlu takimi var baslikli onu almayi dusunuyorum sari, pembe bikac renk var cizgi film karakterli cok sevdim ozdilek markasini da begenirim nevresim takimini da ozdilek aldmKizlar bebek bornozu aldinizmi ben pek begenmedim terlikli olan var.ariyorum iyi birsry bulamadim.oglum 4yasina kadar kullanmisti havlusunu
Aslen benim oglum da her bakana gösteriyordu. Doktor ultrasonla daha ölçümlere başlamadan erkek biliyorsunuz dimi. Bakın buda pipisi diyordu.
Aldigim yerler zaten pahali yani :) ama genelde guzel seylerde hep pahali oluyo amannn bi daha mi gelcez dunyaya al gitsin cok guzel :)canım ben de netten alıyorum şimdi
sabahlık marks and spencer 100 tl
gecelik bonprix 90 tl
çok para vermicektim sözde ama hep demode şeyler var, napim içime sinsin
Benimde plesanta previa. Rahimin önünü ve arkasını kapatmış durumda. Az önce doktordan geldim. Önemli olan rahime yapışık olmaması dedi. Kanama ihtimali 30.haftadan sonra olabiliyormuş ama bu herkes için geçerli değil. Yani olmayabilirde. Beni sadece olursa panik olma diye uyardı. Yoksa sıkıntı yok. Benim yukarı çıkma ihtimali yok. Panik olacak bir durum yok. Stres daha çok zarar veriyor bebeğe. Kanaman felan yoksa normal hayatına devam et, çünkü sürekli olarak bunu düşünmek strese sebep olur.öylemiii, oooo hadi bakalım ikimize de Allah kolaylık versin, 24. haftadan sonra yukarı çıkabiliyormuş plasenta, takip edicem, haberleşiriz yine canım
Allah yardimcin olsun canim .oluuor bendede boyleBugun misafirlerim geliyor ev dolucak... Aksine bugun de hiççç keyfim yok karnım ağrıyor bi tuhafım... ALLAHIM sen yardım et
Masallah kuzuya canim temiz cikar insherkese merhaba, doktor randevum vardı bu gün. paşam 30 cm 819 gr olmuş, iki hafta ileri gitmiş gelişimi. sorun olmadığını söyledi dr. 50 ml şeker yüklemesi ve bazı tahliller istedi, onlar için bekliyorum. inşallah sonuçlar iyi çıkar, baba tarafımda şeker hastası çok
Cok guzelmis kanz da bebe magazasiydi degilmikanz’dan almış görümcem, incele istersen Eki Görüntüle 2101219 Eki Görüntüle 2101219
Yarin bi bakiyim umarim indirimi bitmezLCW da ikili muslin 9.95 ağız bezi 3lu 5.95 kızlar
Eki Görüntüle 2101227
Kızlar ben çok rahatım hiç değişeceğini sanmıyorumdaha yeni aldım doktordan Göstermeyen bebeklerde evet sıkıntı olabilir.
Ozdilege bakmadim cizgi karekteri eski sanirim degilmi cocuklugumuzun ondan hic bakmadim .Ben ozdilek in bebek havlu takimi var baslikli onu almayi dusunuyorum sari, pembe bikac renk var cizgi film karakterli cok sevdim ozdilek markasini da begenirim nevresim takimini da ozdilek aldm
Canim telas yapma bi sikintida gozukmemis .benimde azaldi hareketleri onceki gb degil.Kızlar sağlık ocağına gittim .hemşirem kalp atışlarını dinletti bi sıkıntı gzükmüyo kalp atışında ara ara az hreket eder günü gününe uymaz dedi . İçine sinmiyosa bi doktora gzük dedi bnde biraz daha takip edicem bakalım ım inşallah hareketleri çoğalır yine
Oo maşallah kuzuya yaa 4 basamağa ne kalmışkiherkese merhaba, doktor randevum vardı bu gün. paşam 30 cm 819 gr olmuş, iki hafta ileri gitmiş gelişimi. sorun olmadığını söyledi dr. 50 ml şeker yüklemesi ve bazı tahliller istedi, onlar için bekliyorum. inşallah sonuçlar iyi çıkar, baba tarafımda şeker hastası çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?